Αποβολή μαθητή που κλώτσησε μέχρι θανάτου γατάκι στην Πάρο!

Νομιζα οτι ηθελες να κανεις κανονικη καταγγελια στο διευθυντη. Δυστυχως απο οσο ξερω αυτο κοστιζει.
Το αλλο που θα σου προτινα ειναι να παρεις τηλεφωνο σε καποιο σωματειο στην Αθηνα ωστε να σε καθοδηγησουν στις ενεργειες που πρεπει να κανεις.
Η φιλοζωικη της Πατμου τι ειπε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Μερικές σκέψεις

Παιδιά, πρέπει να γίνει καταγγελία...
Μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα λειτουργήσει γιατί όπως φαίνεται τα λόγια αυτού του ανθρώπου έπιασαν ήδη τόπο δυστυχώς!
Το γατί είναι καλά που το χτύπησε αυτό το παιδί;
Με νευριάζουν απίστευτα τέτοια συμβάντα, παιδιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μεχρι τωρα κανεις δεν εχει απαντησει,δε ξερω τι αλλο να κανω.

το γατακι αφου παρακαλεσαν τη δασκαλα τους τα παιδια,τα αφησε να πανε να το φροντησουν,ετρεξαν και καποιες δασκαλες που ενδιαφερθηκαν,εγω εψαξα να το βρω αλλα δεν το βρηκα,απ οτι μου ειπε η κορη μου,παραπατουσε το καημενο,κι αν δεν υπηρχαν αυτα τα λιγα,5 τον αριθμο φιλοζωα παιδακια θα το ειχε αποτελειωσει τοσο απλα,ρε παιδια δεν το δεχομαι αυτο!

Παιδιά, πρέπει να γίνει καταγγελία...
Μόνο αυτό σκέφτομαι ότι θα λειτουργήσει γιατί όπως φαίνεται τα λόγια αυτού του ανθρώπου έπιασαν ήδη τόπο δυστυχώς!

συμφωνω 100000000% με το γιωργο!!!!!!!!!!!!! η μονη λυση ειναι να γινει καταγγελεια στο διευθυντη... στο σχολειο... δεν ξερω!!!! πρεπει να σταματησουν να γινονται προτυπα αυτες οι συμπεριφορες!!!!!!!!!!!

με ποιο τροπο ομως ρε παιδια?δεν υπαρχει καποια φιλοζωικη να απευθυνθω?με δικηγορο οπως λετε,σας το ειπα και παραπανω δεν εχω τη δυνατοτητα.ουτε τον χρονο να τρεχω αθηνα,εδω δεν εχει γιατρους,ποσο μαλον δικηγορους.στο αστυνομικο τμημα αν παω θα γελανε,μου εχει τυχει πριν χρονια πιο σοβαρο γεγονος πηγα και γελουσαν,βρηκα και τον μπελα μου.δε το βαλα κατω ομως,ειχα κανει μηνυση τοτε.πριν 8 χρονια περιπου ειχε ερθει ενας ανωμαλος στην αυλη τουριστας,δεν τον ηξερα,δεν τον ειχα ξαναδει,ημουν με το γουοκ-μαν στ αυτια κι ακουγα μουσικη,και ξαφνικα ο πατσινακος φουντωσε και εβγαλα τη μουσικη απ τ αυτια,ενας ψηλος μεθυσμενος αντρας ειχε παραβιασει την αυλη και μου ελεγε βρωμολογα,πηγα να του φερω τη καρεκλα στο κεφαλι και εφυγε γελωντας ο μ....κας.πηγα θυμαμαι στο τμημα,και με κοιτουσαν καλα,καλα,εκαναν και σχολια,τυπου καμακι οι μπουρτζοβλαχοι.το αποτελεσμα ηταν να βγει βρωμα οτι προκαλω τις νυχτες στην αυλη μου αθωους περαστικους.οι ιδιοι ειναι ακομα στο τμημα,δεν εχουν παρει συνταξη,αν παω και πω για το γατο,το πιο πιθανο να γελανε,ειναι και κολητοι με το διευθυντη δε θα βρω ακρη με δαυτους.
εγω θα ηθελα να κανω καταγγελια επωνυμη σε καποια φιλοζωικη η κατι τετοιο.δεν υπαρχει?

Ρενα....αν δεν υπαρχει φιλοζωικη στην πατμο..υπαρχει κατι πιο απλο..που τσουζει ομως.Φανταζομαι οτι θα εχετε τοπικη εφημεριδα.Καταγγελια λοιπον στην τοπικη εφημεριδα...και αστον να τρεχει μετα.

εστειλα μαιλ στην τοπικη εφημεριδα,ελπιζω να απαντησει και να το δημοσιευσει!

Μπράβο Ρένα μου!!!

Μπράβο Ρένα μου!!!
Το ίδιο θέλω να πω, αλλά αλλιώς...:redface:
Γεια στ'αρχ.... σου Ρένα μου!
Ναι παιδιά, θέλει κότσια να ζεις σε κλειστή κοινωνία και να τα βάλεις με τους ¨τοπικούς άρχοντες¨,
βλέπε διευθυντάδες και λοιπους μη χέσω...
Οι περισσότερες μανούλες θα κοίταζαν πως να γλύψουν και να τα έχουν καλά με τον κυρ-διευθυντή,
άσχετα με το τί ρόλο μπορεί αυτός να βαράει!
Ρενάκι, τουλάχιστον δεν κινδυνεύεις από οσφυοκαμψία! :P
Την οσφυοκαμψία πολλοί αγάπησαν
τον οσφυοκάμπτη ουδείς!

Σιγά μην φοβότανε η Ρένα ένα ανίκανο χωρίς κότσια ή αρχές ανθρωποειδές που φέρει ένα τίτλο :mad:

σημερα ο δασκαλος(διευθυντης),ηρθε αλλαγμενος.δε ξερω τι εγινε,εξαλου στην επαρχεια ολα γινονται κρυφα και μυστικα,απο καπου ανωτερα θα του βαλανε χερι προφανως,χαχαχαχα πολυ το διασκεδασα,αν και το ξερω οτι θα το πληρωσω στο μελον,το καλο ειναι οτι ο γιαννης ο γιος μου(μεγαλος τυρανος)εχει ενα χρονο ακομα για να παει δημοτικο,στο νηπιο ειναι.για τη νεφελιτσα δεν ανησυχω,και να μιλησει ξερει και εχει καλη συμπεριφορα,δε μπορουν να της κανουν κατι.(ρε τι καθομαστε και λεμε ε?)
λοιπον για να μην τα πολυλογω,στην πρωινη προσευχη ηταν αλλος ανθρωπος χαχαχα,αφησε τα μικρα να ταιζουν τα ζωα ξανα και να τα φροντιζουν,εβγαλε εκει εναν χαζο λογο,προσωπικα δεν τον πιστεψα ουτε τον χειροκροτησα,και μπορουν ξανα τα παιδια να φροντιζουν οσο θελουν τα αδεσποτα.το παιδι δεν αποβληθηκε,τον μαλωσε δημοσια,πρεπει να δουλεψε πολυ παρασκηνιο ομως.
εγω παντως και στην τοπικη εφημεριδα και στη φιλοζωικη πατμου,εδωσα τ ονομα μου.
το γατακι που το κλωτσησαν ειναι καλα,τα παιδακια της πεμπτης το ταιζαν και το φροντισαν οσο μπορουσαν.

Μπράβο βρε Ρένα είμαι σίγουρη ότι του τα ψάλανε και καλά του κάνανε αποκλείεται να άλλαξε γνώμη από μόνος του, να τον προσέχεις όμως γιατί έχε υπ'όψιν σου ότι είναι πιθανό κάποια ανυποψίαστη στιγμή να τα βάλει με τα γατιά γιατί στο αρρωστημένο μυαλό του αυτά είναι η αιτία που τα 'άκουσε' .

Επειδή ούτε εγώ πιστεύω πως οι άνθρωποι αλλάζουν τόσο εύκολα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι κι ο άγιος φοβέρα θέλει, κατά πως λέει κι ο λαός μας. ;)

Μπράβο βρε Ρένα είμαι σίγουρη ότι του τα ψάλανε και καλά του κάνανε αποκλείεται να άλλαξε γνώμη από μόνος του, να τον προσέχεις όμως γιατί έχε υπ'όψιν σου ότι είναι πιθανό κάποια ανυποψίαστη στιγμή να τα βάλει με τα γατιά γιατί στο αρρωστημένο μυαλό του αυτά είναι η αιτία που τα 'άκουσε' .

μπα με μενα θα τα βαλει,οταν μαθευτει οτι εγω τον ''εδωσα'',μολις περασουν οι αγιες και γιορτινες μερες το περιμενω.κι επειδη συνηθως κατοπιν εορτης αντιδρουν εδω,καπου στο τελος της χρονιας θα με πιασει και θα μου πει τιποτα μ....κιες.
η θα εξαφανιστουν οι γατουλες μεχρι να ξαναρθουμε απ τις διακοπες,ευχομαι να τα βαλει μαζι μου,γιατι αν κανει κατι κρυφα,ουτε να πω κατι θα μπορω,ουτε αποδειξεις θα εχω.:worry:
δε ξερω αν αντεδρασαν αλλοι γονεις,απ οτι εμαθα,απο παραπονο γονεων απαγορευσε αρχικα να χαιδευουν τα ζωα,ποιος ξερει τι γινεται σε καθε σπιτι,αυτα που λεγαμε την προηγουμενη φορα,τα ζωα εχουν μικροβια,γιε μου εισαι αντρας,μια γατα ηταν σιγα,παρε κι ενα αεροβολο καμαρι μου και τετοια.
ρε παιδια μεταξυ μας,ειναι ωραια η επαρχεια,δεν εχει οικονομικη κριση οπως στην αθηνα,αλλα δε τη παλευω με κατι τετοια.:/:

Έτσι είναι Ρένα μου η επαρχία έχει και τα καλά της αλλά και τα κακά της, όπως λες όμως μακάρι να τα βάλει με σένα και όχι με τα αθώα ζωάκια. Έχεις εσύ κανένα άτομο να προσέχει τα ζωάκια αυτά όταν θα είναι κλειστό το σχολείο? Κάποιον να πηγαίνει τα ταΐζει και να βλέπει αν είναι καλά.

Έτσι είναι Ρένα μου η επαρχία έχει και τα καλά της αλλά και τα κακά της, όπως λες όμως μακάρι να τα βάλει με σένα και όχι με τα αθώα ζωάκια. Έχεις εσύ κανένα άτομο να προσέχει τα ζωάκια αυτά όταν θα είναι κλειστό το σχολείο? Κάποιον να πηγαίνει τα ταΐζει και να βλέπει αν είναι καλά.

δυστυχως δεν εχω κανεναν εδω,οι δικοι μου ανθρωποι ειναι ολοι στον πειραια,με το ζορι βρηκα ανθρωπο να προσεχει τα 4 δικα μου.δεν σημεριζονται ολοι την αγαπη μου για τις γατες μη ψαχνεις,ενω στον πειραια ενα τηλεφωνο εκανα και τσουπ βρεθηκε η φωφωκα για τον οδυσσεα μας!η κορη μου τα προσεχει τα γατακια του σχολειου με μερικες σημμαθητριες της απ οτι μου εχει πει θα βαλουν απο 5 ευρω και τα 5 παιδακια και θα παρουν κροκετες,αλλα ποιος θα τις αλλαζει,ποιος θα βαλει νερακι?
τα μικρα,σαν μικρα που ειναι ελπιζουν,οτι αν βαλουν απο κατω απ την τσουλητηρα ενα μεγαλο μπωλ με κροκετες θα ειναι καλα,κι ενα κουβα με νερακι που θα το γεμηζει η βροχη,δε θελω να τ απογοητευσω.η κορη μου σημερα ειχε μια φατσουλα νικητη χεχε,δε θελω να της το χαλασω αλλα ανησυχω.

Και πολύ καλά κάνεις, μη ανησυχήσεις τη μικρή σου. Μπορείς να τη βάλεις να ψαρέψει τα άλλα κοριτσάκια αν κανένα από αυτά μένει κοντά στο σχολείο και μπορεί πότε πότε να πηγαίνει να κοιτάει τα γατάκια ή ακόμα και καμιά μαμά αυτών των κοριτσιών δεν ξέρεις ίσως να είναι και οι μαμάδες φιλόζωες αφού είναι τα κοριτσάκια μπορεί να βρεθεί η λύση από το πουθενά... Μόνο να σκέφτεσαι θετικά!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back