Αποβολή;

• Thread starter Thread starter escape
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Εψαξα λιγο βιαστικά στο forum και δε βρηκα κατι σχετικο.
Οποιος δεν το αντεχει, μη προχωρησει. Η περιγραφη ειναι ενδελεχης.
Εχω μια μικρη 8 μηνών, την Σουρλουλου, η οποια ειναι εγκυος ήδη εδω κι ενα μηνα. Εδω και 1-2 μερες ζητάει να μπει στην απαγορευμενη ζώνη (το δωματιο μου) και την αφησα. Υπεθεσα οτι ψαχνει να καβατζαρει το ...μαιευτηριο.
Σήμερα το πρωι ειδα πανω στο χαλι κατι κοκκινο, σα γλωσσα (ανατριχιαστικο , το ξερω). Πλησιασα και ειδα οτι εμοιαζε με το σακο που μεγαλωνουν τα εμβρυα, σε πρωιμη μορφη ισως. Κρεμοταν μια καφε μικρη μπαλιτσα και (ισως επειδη ειμαι υποψιασμενη) μου φανηκε σα να διεκρινα μια τελιτσα, κατι σαν ματι;;;
Γινεται να εχει αποβαλλει; και να κραταει μεσα της τα υπολοιπα?
να ανησυχησω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να μιλήσεις με τον κτηνίατρό σου.
Η γατούλα πως είναι; Δείχνει να έχει κάποιο πρόβλημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Escape πήγαινέ τη άμεσα στον κτηνίατρο... Κάτι παρόμοιο συνέβη και στη δική μου γατούλα. Τότε ήταν άδέσποτη που την ταϊζαμε, και ήρθε και απέβαλε στην αυλή μας. Μάλλον ένιωθε πιο ασφαλής κοντά μας (όπως και η γατούλα σου, που ζητούσε να μπει στο δικό σου χώρο)... Τη γλύτωσε στο τσακ (χρειάστηκε επειγόντως χειρουργείο). τελικά αποδείχθηκε ότι είχε ένα πρόβλημα υγείας που προκάλεσε την αποβολή. Τώρα είναι μια χαρά και πιο καναπεδόγατα από οποιαδήποτε άλλη (από το αλώνια στα σαλόνια)!!! Αν όμως δεν την είχαμε πάει εγκαίρως στο γιατρό..... Πήγαινε γρήγορα....

Ναι, είναι αποβολή.
Είναι πολύ πιθανό να χάσει σιγά σιγά και τα υπόλοιπα.
Ή και όχι. Μπορεί να προχωρήσει κανονικά με την εγκυμοσύνη ή και όχι. Μπορει να γεννηθούν ζωντανά όλα ή και όχι.

Καλύτερα να την πας στο γιατρό να της κάνει υπέρηχο να δέιτε τα άλλα πως είναι......

Εχετε δικιο. Παιρνω τηλ
Θα σας ενημερωσω
Ευχαριστω

Υπαρχει περιπτωση να το γεννησε νεκρο και να το εχει κρυψει καπου η να το εφαγε.. Απορω γιατι δεν εφαγε τον σακο..

Δε ξερω, αλλα μαλλον δεν εφαγε ουτε το εμβρυο. Η κυηση ειναι ακομα μικρη.
Παντως τωρα εχει αραξει στο κρεβατι μου και γλυφεται. Χανει υγρα αλλα δειχνει ησυχη. Μονο χουρχουριζει και δεχεται χαδια που και που.
Ο γιατρος μας ειναι στο χειρουργειο...

Σε πόση ώρα τελειώνει;
Άλλος γιατρός στην περιοχή δεν υπάρχει;

Σε πόση ώρα τελειώνει;
Άλλος γιατρός στην περιοχή δεν υπάρχει;

Δε ξερω αλλα θα επιμεινω εννοειται
Οχι δυστυχως στη Συρο ειναι ενας ιδιωτικος κι ενας δημοσιος ο οποιος ομως δεν επιτρεπεται να ασχολειται με κατοικιδια, μονο κατσικια και τετοια. Το πολυ που κανει ειναι τα εμβολια.
Αν ερχοταν αλλος ενας θα ηταν ιδανικα. Καθε σπιτι σχεδον εχει γατα η σκυλο.

Υπαρχει περιπτωση να το γεννησε νεκρο και να το εχει κρυψει καπου η να το εφαγε.. Απορω γιατι δεν εφαγε τον σακο..

Δεν είναι ΚΑΝΟΝΑΣ αυτό....:/::/:

Υπάρχουν μάνες που ούτε καταλαβαίνουν οτι γέννησαν μωρά, και νομίζουν οτι απλά πήγαν τουαλέτα.... οπότε δεν δίνουν καμιά σημασία....:/::/:

Δε ξερω αλλα θα επιμεινω εννοειται
Οχι δυστυχως στη Συρο ειναι ενας ιδιωτικος κι ενας δημοσιος ο οποιος ομως δεν επιτρεπεται να ασχολειται με κατοικιδια, μονο κατσικια και τετοια. Το πολυ που κανει ειναι τα εμβολια.
Αν ερχοταν αλλος ενας θα ηταν ιδανικα. Καθε σπιτι σχεδον εχει γατα η σκυλο.

Μην αγχώνεσαι πολύ. :)

Η αποβολή μπορεί να κρατήσει μέρες....ή και ώρες.
Αν τα χάσει ολα ΟΚ. απλά θα έχεις ενα βρώμικο σεντόνι ή κουβέρτα.:/:

Αν πάλι ΔΕΝ τα χάσει όλα και πάλι πρέπει να περάσουν μέρες, μεχρι να κινδυνέψει η μαμά γατα...

Οταν τελειώσει ο άνθρωπος του την πάς.... και εγώ απο χωριό είμαι και ξέρω.....
(έβαλε τα γέλια οταν του έδειξα την γάτα....και μου είπε - πες μου τώρα οτι έχει και βιβλιάριο!!!) :down::down:

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο με ανακουφιζει αυτο που λες.....:)
Η αληθεια ειναι πως το καλυμα του κρεβατιου μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, ομως χαλαλι.
Να πω κι ενα ομορφο: Η μανα της (στειρωμενη πλεον) εχει ξαπλωσει στο κρεβατι χωρις να κανει κατι αλλο. Σα να της κραταει παρεα. Μπορει να ειναι και ιδεα μου (τα ανθρωπινα κριτηρια...) αλλα ειναι γλυκεια εικονα.

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο με ανακουφιζει αυτο που λες.....:)
Η αληθεια ειναι πως το καλυμα του κρεβατιου μου δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση, ομως χαλαλι.
Να πω κι ενα ομορφο: Η μανα της (στειρωμενη πλεον) εχει ξαπλωσει στο κρεβατι χωρις να κανει κατι αλλο. Σα να της κραταει παρεα. Μπορει να ειναι και ιδεα μου (τα ανθρωπινα κριτηρια...) αλλα ειναι γλυκεια εικονα.

Δεν είναι ιδέα σου ΕΤΣΙ κάνουν!!!!!!!!!!!! :redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Πολλές φορές βοηθάει η μια την άλλη και στον τοκετό!!!

Ειδικά αν έχουν συγγένεια. και μετά μοιράζονται και τα μωρά!!! :happy::happy::happy::happy:

Δεν υπάρχουν λόγια γι αυτές τις στιγμές....:inlove::inlove:

ΥΓ. Βέβαια για το καλό της γατούλας όταν με το καλό περάσουν ολα αυτά θα σου έλεγα να την στειρώσεις και αυτήν, μπορεί να έχει γενικό πρόβλημα με τις εγκυμοσύνες και την άλλη φορά να είναι δυσκολότερα τα πράγματα...:/::/::/::/:

Ενημέρωνέ μας για τις εξελίξεις της γατουλας, εύχομαι ολα να πανε καλα..

Είμασταν ηρεμες μεχρι πριν λιγο και ο γιατρος μας ειχε καθησυχασει. Όπως ακριβως τα ειχες πει julia! Μου συστησε να την παω για υπερηχο τη Δευτερα.
Ομως, γεννησαμε....:blink:
Ειμαστε στη διαδικασια, θα σας γραψω.
Παω τωρα

Τι εννοείς γεννήσατε;Ζωντανά,ή νεκρά;Ενημέρωσέ μας όταν γυρίσεις,ελπίζω να πήγαν όλα καλά...

ενος μηνών έγκυος δεν είπες ότι είναι; πώς γέννησε;:blink::blink:
ελπίζω να είναι όλα καλά!

Μήπως ήταν 2 μηνών έγκυος και το πρώτο πρώτο ήταν γατάκι?:hmm:

Αυτός ήταν δικός μου λάθος υπολογισμός μάλλον. Μ' αρεσει που εχω περασει και 5 γέννες! Χμ, ακόμα πιστεύω ότι δεν ήταν η ώρα της...
Έχει κάνει 2 γερά, ενώ πριν 1 πέθανε και την προηγούμενη μέρα έβγαλε έναν σάκο.
Δείχνει ότι ολα πάνε καλά. Κλασσική μαμά. Θηλάζει και ζητάει χάδια. Βέβαια, εκεί που πήγε και γέννησε (σε μια χαρτοσακούλα που φύλαγα διάφορες σακούλες κάτω απο το κρεβάτι μου) πρέπει να εχω το χέρι του Τιραμόλα αλλά τεντώνομαι τι να κάνω!!!

Αυτός ήταν δικός μου λάθος υπολογισμός μάλλον. Μ' αρεσει που εχω περασει και 5 γέννες! Χμ, ακόμα πιστεύω ότι δεν ήταν η ώρα της...
Έχει κάνει 2 γερά, ενώ πριν 1 πέθανε και την προηγούμενη μέρα έβγαλε έναν σάκο.
Δείχνει ότι ολα πάνε καλά. Κλασσική μαμά. Θηλάζει και ζητάει χάδια. Βέβαια, εκεί που πήγε και γέννησε (σε μια χαρτοσακούλα που φύλαγα διάφορες σακούλες κάτω απο το κρεβάτι μου) πρέπει να εχω το χέρι του Τιραμόλα αλλά τεντώνομαι τι να κάνω!!!
Μπράβο!Θέλουμε φωτό όποτε βγει Τιραμόλα!:)
Μπορεί να μη σου φαινόταν στις μέρες της επειδή είχε λίγα γατάκια.;)Πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά!:up:Για τα γατουλάκια έχεις βρει σπίτι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back