Αποδείχθηκε Γάτα!!!!

πιστεύετε ότι αν το οργανώναμε και για τις δύο περιοχές θα ήταν κακο να δώσουμε λίγη δημοσιότητα στο θέμα, μήπως θέλει και άλλος κόσμος να βοηθήσει??? ΄(θέλει βέβαια μια εξτρα οργάνωση αλλα δεν νομίζω να είναι δύσκολο ειδικά μέσω ιντερνετ)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν σας ενδιαφερει βρηκα αυτο στο pets.gr https://pets.gr/phpBB/viewtopic.php?t=1655

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οτι κανουμε μονες μας δεν θελω να μπλεκτουμε με το stray δεν θελωνα τους δωσω λεφτα γιατι δεν μου καθονται καλα ειδος θελω να παμε να δωσουμε εαν δεχονται κ εαν θελετε ειπα εμεις να παμε κ οχι να μπλεκτουν κ αλλοι στα δικα μας θεματα γιατι παλι θα μας την πουν κ θα εχουμε καβγα

συμφωνώ σ'αυτό..αν και πιστεύω περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες (για μεγαλύτερα αποτελέσματα) με το συγκεκριμένο σωματείο δεν θα ήθελα να συνεργαστώ..

Συμφωνώ κι εγω με τη Φρόσω και τη Νότα. Τα χουμε ξαναπεί...όποιος θέλει να βοηθήσει οποιοδήποτε σωματείο ας το κάνει. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση προσωπικά προτιμώ να κάνουμε κάτι και μόνοι μας. Και ευκολότερα θα συννενοηθούμε και καυγάδες δεν θα έχουμε!

συμφωνώ σ'αυτό..αν και πιστεύω περισσότερο στις συλλογικές προσπάθειες (για μεγαλύτερα αποτελέσματα) με το συγκεκριμένο σωματείο δεν θα ήθελα να συνεργαστώ..

επειδή μάλλον έχω χάσει επεισόδια, τι θέμα υπάρχει με το σωματείο αυτό;

Εάν τελικά το διοργανώσετε, ειδοποιήστε με να συμμετάσχω με τροφές ή ό,τι άλλο είδος χρειάζεται

εγω το θεωρω πολυ ανευθηνο να μην την παρει:down::down:Αλλα και παλη ειμαι πολυ χαρουμενη που σωθηκαν:up::up::up::up::):P:D:lol::):lol::up::greycat::cat:

Μηπως να οργανωναμε καμια ομαδικη κυριακατικη εκδρομη για να παμε να τα ταισουμε??:hmm:

αν μιλατε για την κυριακη των εκλογων δεν θα ειναι ευκολο για μενα τουλαχιστον να συμμετεχω. αλλα σιγουρα θα πρεπει να κανουμε κατι.
πληροφοριακα ο ταυγετος ακομα καιγεται

θελετε να το κανονισουμε για την αλλη Κυριακη?(μετα τις εκλογες δηλαδη)

ναι κ εγω ειμαι μεσα ια την αλλη κυριακη

Παιδιά, εγώ δεν μπορώ να σας ακολουθήσω αλλά πείτε μου να συμβάλλω σε τροφές αν θέλετε, είτε να σας δώσω χρήματα είτε κατευθείαν τροφές, ότι βολεύει.

Πρόσφατα που έγινε σεισμός στη Θεσσαλονίκη (πολύ μικρός ήταν) η μαμά έτρεξε στο σαλόνι και κρατούσε τη γάτα στην αγκαλιά,εγώ αναισθησία πλήρης,χαμπάρι δεν πήρα τι έγινε.Καλά η μάνα μου έχει ζήσει 2 μεγάλους σεισμούς και της έχει μείνει ψυχολογικό,αλλά μου έκανε εντύπωση που σκέφτηκε τη γάτα

Παιδιά,
είμαι νέο μέλος, και μ΄αρέσουν πολύ, ολα αυτά που διαβάζω τις τελευτάιες μέρες.....
Έχω κάποιες απορίες όμως τί παίζει με το stays.... ή κόντρα που υπάρχει.....
και τί είναι η ετήσια συνέλευση σας... και πως μπορώ, αν μπορώ και εγώ να έρθω.....
Επίσης υπάρχει το super market PLUS.. στην Χαλκίδος στα Α ΠΑτήσια που έχει τροφές για γάτες και σκύλους σε πολύ οικονομικές τιμές.... ( Ο Silvestros μου τις λάτρευε.....:( σνιφ-σνιφ)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back