Αποκόλληση πλακούντα

ΕΙΡΗΝΗ11729

Νεοφερμένο μέλος

Η ΕΙΡΗΝΗ11729 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 117 μηνύματα.
Kαλησπέρα σας,
Η Σίσσυ μου είναι έγκυος (πρώτη της γέννα) αλλά έχω τρομάξει και ο λόγος είναι προφανής. Το πρώτο αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία που ζευγάρωσε και αυτό για το λόγο ότι όταν έφερα το γατούλη στο σπίτι ήταν πού επιθετική μαζί του και επειδή από το πρωί μέχρι τις 5 λείπουμε από το σπίτι ήταν δύσκολο να "παρακολουθούμε" τα γατιά αυτές τις ώρες. Τον γάτο τον είχα 3 εβδομάδες περίπου από τέλη Φεβρουαρίου ως 16 Μαρτίου. Αλλαγή στη συμπεριφορά της γάτας προς τον αρσενικό παρατήρησα από τα τέλη της 2ης εβδομάδας και μετά. Την περασμένη Τετάρτη παρατήρησα λίγο αίμα. Την επόμενη μέρα την πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έχουμε αποκόλληση πλακούντα και νεκρό γατάκι. Με το γιατρό υπολογίσαμε μέρες νωρίτερα από τις πραγματικές και αυτό γιατί μέσα στον πανικό μου δεν μπορούσα να θυμηθώ ακριβής ημερομηνίες και θεωρήσαμε 18 Φεβρουαρίου ημερομηνία ζευγαρώματος. Αυτό που μου είπε είναι να περιμένω μέχρι αύριο και αν δε γεννήσει να πάμε για υπέρηχο και να αποφασίσουμε αν πρέπει να της τα πάρουμε.Το πρόβλημα είναι ότι η γάτα ζευγάρωσε αργότερα από την ημερομηνία που έδωσα στο γιατρό και τα γατάκια μέσα της είναι πολύ μικρά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν από τον υπέρηχο ο γιατρός μπορεί να δει σε ποιο στάδιο είναι η κύηση? Και με το νεκρό γατάκι τι θα γίνει?? Μπορεί να το έχει αποβάλλει ο οργανισμός? Δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αν μείνει εκεί μέχρι τη γέννα?Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω οτι με το υπέρηχο μπορέι να δει....

Το νεκρό γατάκι θα πρέπει να φυγει.. μέσα σε 1 εβδομάδα απο το σώμα της μανας...

Δεν ξέρω... τα λες κάπως μπερδεμένα...:hmm:
Εϊναι ράτσας? Σιάμ είναι???
Λογικά θα σου κανει καισαρική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι αν αυτος που κανει υπέρηχο είναι κτηνίατρος και ξέρει υπέηχο θα σου πει περίπου την ηλικια των μκρων!μπορει να έχει κάποιο πρόβλημα η γάτα και να είναι και τα υπόλοιπα νεκρά, δες το όπωσδήποτε και γρήγορα για το καλό της γατούλας!

Η γάτα είναι ράτσας και τη ζευγάρωσα μια φορά πριν τη στειρώσω.Είναι περσική Ιμαλαϊων. Μέσα της υπάρχουν ζωντανά γατάκια γιατί ο γιατρός την ψηλάφισε και μου είπε οτι κινούνται. Και τα άκουσε και με το στηθοσκόπιο.

Το νεκρό γατάκι πρέπει να βγει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Προέχει η υγεία της γάτας.
Στον υπέρηχο δε νομίζω να μπορούν να σου πουν ακριβή ηλικία εκτός αν τα γατάκια είναι ήδη αρκετά μεγάλα.
ΥΓ Αν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ξανά στο μέλλον, έχε υπόψη σου οτι τον αρσενικό μέχρι 3 μέρες τον κρατάνε ακριβώς για να υπολογίζεται με ακρίβεια η ημερομηνία της γέννας...και επίσης για να μην κινδυνεύουν στην ίδια γέννα να υπάρχουν γατάκια 60 ημερών με γατάκια 45 ημερών (τα οποία αναγκαστικά γεννιούνται μαζί με τα πρώτα αλλά δεν τα καταφέρνουν να ζήσουν).

Απο ότι βρήκα ΈΔΩ εχεις γατούλα ΙΜαλαϊων.. αν δεν κάνω λάθος...

Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα σε διασταυρώσεις γατών ράτσας και θέλει προσοχή και παρακολούθηση.....

Περίμενε λίγο θα μας πουν και αλλοι...:)

Το πεθαμένο όμως θα πρέπει να φύγει σίγουρα, άν δεν έχει πεθάνει και κανένα άλλο οπως σωστά είπε η Βάσια πιο πάνω... :(

Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα σε διασταυρώσεις γατών ράτσας και θέλει προσοχή και παρακολούθηση.....

Στις περσικές γάτες, τα προβλήματα είναι συνήθως την ώρα της γέννας επειδή τα περσικά γατάκια έχουν μεγάλα κεφάλια.

Θα πρεπει να κοιταξετε με υπερηχουν αν ζουνε τα γατια :hmm: και μετα να αποφασισετε τι να κανετε αν εχει ζευγαρωσει μετα τις 18 φεβρουαριου τα γατακια δεν θα ειναι πληρως ανεπτυγμενα η ημερομηνια που αναφερεις τη βγαζει στο κατωτατο οριο για να γεννησει

Μόλις μίλησα πάλι με το γιατρό. Σε 2 ώρες θα την πάω να της κάνουμε τον υπέρηχο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Καλη τύχη...:)

Τώρα διάβασα το θέμα....καλή τύχη και από μένα και όλα να πάνε καλά!:)

Τι έγινε;;; Έχουμε νέα;;:hmm:

απο οτι ξερω δεν μπορει να παρει ο κτηνιατρος μονο το νεκρο γατακι!για να μην εχει προβλημα η γατα πρεπει να παρει ολα τα γατακια αναγκαστικα!

Μόλις μίλησα πάλι με το γιατρό. Σε 2 ώρες θα την πάω να της κάνουμε τον υπέρηχο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

Μέσα απ'τη καρδιά μου... όλα να πάνε καλά! :up:
Να μας ενημερώσεις!

απο οτι ξερω δεν μπορει να παρει ο κτηνιατρος μονο το νεκρο γατακι!για να μην εχει προβλημα η γατα πρεπει να παρει ολα τα γατακια αναγκαστικα!
:(Τουλάχιστον να σωθεί η γατούλα... :(

Καλημέρα σε όλους.
Πήγαμε χθες στον κτηνίατρο και κάναμε τον υπέρηχο. 3 γατάκια είναι ζωντανά και σύμφωνα με τα εκατοστά που μέτρησε ο γιατρός τον σάκο η γάτα είναι στις 62 μέρες. Περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα και αν δεν γεννήσει φυσιολογικά την Πέμπτη το πρωί πάμε για χειρουργείο. Το καλό νέο είναι οτι μου είπε πως δεν είναι σίγουρος οτι έχουμε νεκρό γατάκι! Οπότε όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα.

Καλημέρα σε όλους.
Πήγαμε χθες στον κτηνίατρο και κάναμε τον υπέρηχο. 3 γατάκια είναι ζωντανά και σύμφωνα με τα εκατοστά που μέτρησε ο γιατρός τον σάκο η γάτα είναι στις 62 μέρες. Περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα και αν δεν γεννήσει φυσιολογικά την Πέμπτη το πρωί πάμε για χειρουργείο. Το καλό νέο είναι οτι μου είπε πως δεν είναι σίγουρος οτι έχουμε νεκρό γατάκι! Οπότε όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα.
Αμήν...! :(

μακαρι να πανε ολα καλα και να εχετε μια χαρουμενη γατο-οικογενεια.... ;)

Μακάρι όλα να πάνε καλά:up:

ουφ, μακάρι να πάνε όλα καλά!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back