ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Η Σίσσυ μου είναι έγκυος (πρώτη της γέννα) αλλά έχω τρομάξει και ο λόγος είναι προφανής. Το πρώτο αρνητικό είναι ότι δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία που ζευγάρωσε και αυτό για το λόγο ότι όταν έφερα το γατούλη στο σπίτι ήταν πού επιθετική μαζί του και επειδή από το πρωί μέχρι τις 5 λείπουμε από το σπίτι ήταν δύσκολο να "παρακολουθούμε" τα γατιά αυτές τις ώρες. Τον γάτο τον είχα 3 εβδομάδες περίπου από τέλη Φεβρουαρίου ως 16 Μαρτίου. Αλλαγή στη συμπεριφορά της γάτας προς τον αρσενικό παρατήρησα από τα τέλη της 2ης εβδομάδας και μετά. Την περασμένη Τετάρτη παρατήρησα λίγο αίμα. Την επόμενη μέρα την πήγα στον κτηνίατρο και μου είπε ότι έχουμε αποκόλληση πλακούντα και νεκρό γατάκι. Με το γιατρό υπολογίσαμε μέρες νωρίτερα από τις πραγματικές και αυτό γιατί μέσα στον πανικό μου δεν μπορούσα να θυμηθώ ακριβής ημερομηνίες και θεωρήσαμε 18 Φεβρουαρίου ημερομηνία ζευγαρώματος. Αυτό που μου είπε είναι να περιμένω μέχρι αύριο και αν δε γεννήσει να πάμε για υπέρηχο και να αποφασίσουμε αν πρέπει να της τα πάρουμε.Το πρόβλημα είναι ότι η γάτα ζευγάρωσε αργότερα από την ημερομηνία που έδωσα στο γιατρό και τα γατάκια μέσα της είναι πολύ μικρά. Μήπως γνωρίζει κανείς αν από τον υπέρηχο ο γιατρός μπορεί να δει σε ποιο στάδιο είναι η κύηση? Και με το νεκρό γατάκι τι θα γίνει?? Μπορεί να το έχει αποβάλλει ο οργανισμός? Δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα αν μείνει εκεί μέχρι τη γέννα?Παρακαλώ όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Το νεκρό γατάκι θα πρέπει να φυγει.. μέσα σε 1 εβδομάδα απο το σώμα της μανας...
Δεν ξέρω... τα λες κάπως μπερδεμένα...

Εϊναι ράτσας? Σιάμ είναι???
Λογικά θα σου κανει καισαρική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Στον υπέρηχο δε νομίζω να μπορούν να σου πουν ακριβή ηλικία εκτός αν τα γατάκια είναι ήδη αρκετά μεγάλα.
ΥΓ Αν σκοπεύεις να τη ζευγαρώσεις ξανά στο μέλλον, έχε υπόψη σου οτι τον αρσενικό μέχρι 3 μέρες τον κρατάνε ακριβώς για να υπολογίζεται με ακρίβεια η ημερομηνία της γέννας...και επίσης για να μην κινδυνεύουν στην ίδια γέννα να υπάρχουν γατάκια 60 ημερών με γατάκια 45 ημερών (τα οποία αναγκαστικά γεννιούνται μαζί με τα πρώτα αλλά δεν τα καταφέρνουν να ζήσουν).
julia
Διακεκριμένο μέλος
Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα σε διασταυρώσεις γατών ράτσας και θέλει προσοχή και παρακολούθηση.....
Περίμενε λίγο θα μας πουν και αλλοι...

Το πεθαμένο όμως θα πρέπει να φύγει σίγουρα, άν δεν έχει πεθάνει και κανένα άλλο οπως σωστά είπε η Βάσια πιο πάνω...

Elena_p
Δραστήριο μέλος
Συχνά παρουσιάζονται προβλήματα σε διασταυρώσεις γατών ράτσας και θέλει προσοχή και παρακολούθηση.....
Στις περσικές γάτες, τα προβλήματα είναι συνήθως την ώρα της γέννας επειδή τα περσικά γατάκια έχουν μεγάλα κεφάλια.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
και μετα να αποφασισετε τι να κανετε αν εχει ζευγαρωσει μετα τις 18 φεβρουαριου τα γατακια δεν θα ειναι πληρως ανεπτυγμενα η ημερομηνια που αναφερεις τη βγαζει στο κατωτατο οριο για να γεννησειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

AGGELIKI
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόλις μίλησα πάλι με το γιατρό. Σε 2 ώρες θα την πάω να της κάνουμε τον υπέρηχο.Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.
Μέσα απ'τη καρδιά μου... όλα να πάνε καλά!

Να μας ενημερώσεις!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
απο οτι ξερω δεν μπορει να παρει ο κτηνιατρος μονο το νεκρο γατακι!για να μην εχει προβλημα η γατα πρεπει να παρει ολα τα γατακια αναγκαστικα!
Τουλάχιστον να σωθεί η γατούλα... 
ΕΙΡΗΝΗ11729
Νεοφερμένο μέλος
Πήγαμε χθες στον κτηνίατρο και κάναμε τον υπέρηχο. 3 γατάκια είναι ζωντανά και σύμφωνα με τα εκατοστά που μέτρησε ο γιατρός τον σάκο η γάτα είναι στις 62 μέρες. Περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα και αν δεν γεννήσει φυσιολογικά την Πέμπτη το πρωί πάμε για χειρουργείο. Το καλό νέο είναι οτι μου είπε πως δεν είναι σίγουρος οτι έχουμε νεκρό γατάκι! Οπότε όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αμήν...!Καλημέρα σε όλους.
Πήγαμε χθες στον κτηνίατρο και κάναμε τον υπέρηχο. 3 γατάκια είναι ζωντανά και σύμφωνα με τα εκατοστά που μέτρησε ο γιατρός τον σάκο η γάτα είναι στις 62 μέρες. Περιμένουμε μέχρι αύριο το απόγευμα και αν δεν γεννήσει φυσιολογικά την Πέμπτη το πρωί πάμε για χειρουργείο. Το καλό νέο είναι οτι μου είπε πως δεν είναι σίγουρος οτι έχουμε νεκρό γατάκι! Οπότε όλα πήγαν καλά μέχρι τώρα.

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool