Απορία! - Κοιμητήριο ζώων

καντανολεων αννα

Νεοφερμένο μέλος

Η καντανολεων αννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα σας παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος να μου πεί που ακριβώς βρίσκεται το κοιμητήριο μικρών ζώων.:(
Σας ευχαριστώ πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στη Μαλακκασα.
εχει ταμπελες ειναι στο υψος που γινεται το rockwave το πιθανοτερο ειναι να μη βρεις κανεναν εκει.
το εχει ο Σαβουρας.
ισως ο κτηνιατρος σου εχει το τηλεφωνο του αλλα ειναι πανακριβο νομιζω παει 500 ευρο η γατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ...
Κάπου πιο κοντά στην Αθήνα δεν υπάρχει? μόνο αυτό είναι?

Δεν ξερω που ειναι,αλλα αν προκειται για γατουλα σου,συλλυπητηρια...:(

Ναι πρόκειτε για τον Ρούλη μου έναν γατούλη υπέροχο(αν θες μπορείς να διαβάσεις για τον Ρούλη στο "εφυγε ο γατούλης μου")... σε ευχαριστώ πολύ...

συλληπητηρια για το γατακι σου, δυστηχως μονο αυτο ειναι...
και εκμεταλευεται και αυτο καταστασεις.
συνηθως τα νεκρα γατακια αμς τα αγκαλιαζουν λοφακια, αυλιστες, εξοχικα...
:/:

Τον είχα στο διπλανό χωραφάκι εκεί που έκανε τις βόλτες του και τα χοροπηδητά του αλλά τώρα θέλουνε να χτίσουνε σε αυτό το χωραφάκι και αναγκαζομαι να τον πάρω...
Δεν ήθαλα να τον έχω όπου να'ναι,τον ήθελα κάπου κοντά μου,αλλά αφού δεν γίνεται(δεν έχω αυλή) σκεφτόμουνα το κοιμητήριο...Να είναι σε ένα μέρος με άλλες γλυκές και τρυφερές ψυχούλες...:(

Πολύ λυπάμαι για το γατούλη σου... Σε καταλαβαίνω που σκέφτεσαι το κοιμητήριο, αλλά εγώ προσωπικά στον συγκεκριμένο τύπο δεν αφήνω ούτε ευρώ...
Αν είσαι σε επαρχία είναι συνήθως λίγο πιο εύκολο να βρεις ένα σημείο.

Στενάχωρο...
αλλά μάλλον υπάρχουν νέα και σε αυτόν τον τομέα.
Αχρείαστα να είναι.
https://www.elaionas.com.gr/
https://www.qpets.gr/news.html
https://www.syndesmosdp.gr/nea/details/?id=31

Προσωπικά προτιμώ την εξοχή...και τον κήπο μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακόμα και σε αυτό το κομμάτι εκμετάλλευση:/:.
500 ευρώ για να σου κάψουν το ζώο; Έλεος.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back