irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
) εδω ειναι οι φωτογραφιες της κουκλας μου: Pictures by Irinachou - Photobucket
εδω ειναι το αλμπουμ με μερικες απο τις απειρες φωτογραφιες που της εχω βγαλει.αν και αυτες ειναι πριν δυο βδομαδες δεν εχει αλλαξει σχεδον καθολου απο τοτε. ( αν δεν φαινετε πειτε μου να σας στειλω με λινκ μια-μια τις φωτογραφιες)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
Φουντωτουλα τη βλεπω, νομιζω θα γινει ημιμακρυτριχη

Και τωρα: τι μωρο ειναι αυτοοοοοο? τι κουκλι??
Να τη χαιρεσαι ειναι φοβερη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σου!
Καταρχήν να σου πω κάτι που πολλοί θα στο έχουν πει..Η γατούλα σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ! Πραγματικά, είναι αντικειμενικά ΚΟΥΚΛΑ
.Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη, αλλά νομίζω πως θα γίνει ημιμακρύτριχη..Εμένα αυτό το μήκος είναι το αγαπημένο μου! Η μια από τις γατούλες μου είναι και αυτή ημιμακρύτριχη και είναι φοβερή!
Πάντως για κοντότριχη ΔΕ μοιάζει...

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος

Myrtle
Διάσημο μέλος
Ααααχ... τι όμορφο γατάκι!
Μοιάζει λίγο με τον γατο - μπουκίτσα μου! Λέμε να σας την ζητήσουμε σε γάμο! Μας την δίνετε;

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχαχαχα θα σας καταχωρησουμε στη λιστα αναμονης γαμπρων ...βλεπεις ,μας την ζητανε και πολλοι
που εχεις το θεματακι του γατουλη σου να μπω να δω φωτογραφιες του???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Myrtle
Διάσημο μέλος
Εδώ (τα καλά συνοικέσια)!

Πρόσεξε μόνο μην πάθεις τίποτα από την πολύ μας ομορφάδα... Σε προειδοποιώ! Είμαστε Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ο-Ι!
υγ: Και που να μας δεις κουστουμαρισμένους!

marina289
Περιβόητο μέλος

Μyrtle τί έγινε;;; Ακόμα σε μέγεθος μπρελόκ είναι το σκατό σου και θέλει και έρωτες;;; (αναγνωρίζω το καλό του γούστο!
)irinachou (όπως και myrtle) νομίζω ότι τα μωρά σας θα γίνουν ημιμακρύτριχα...
Myrtle
Διάσημο μέλος
Irinachou είναι πάρα πολύ όμορφη η γατούλα σου!!!! Να τη χαίρεσαι!!
Μyrtle τί έγινε;;; Ακόμα σε μέγεθος μπρελόκ είναι το σκατό σου και θέλει και έρωτες;;; (αναγνωρίζω το καλό του γούστο!
)
irinachou (όπως και myrtle) νομίζω ότι τα μωρά σας θα γίνουν ημιμακρύτριχα...
Ε τι να κάνω που του γυάλισε του μούργου η... μικρά;

Είπα να την κλείσω όσο είναι νωρίς μην μας την πάρει κανείς άλλος... Λοιπόν Irinachou... μας θέλεις τελικά;
(να, σου φέραμε και λέλουδα!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλα που προειδοποιησατε!η συμπα μολονοτι γατα,της τρεχουν τα σαλια
μαρεσει παρααα πολυ το ονομα του γαμπρου...ετσι ειχαμε βγαλει ενα κανελογατο το οποιο ηταν το πιο αδυναμο απο τα αδερφακια του και εξελιχθηκε σε ενα πανεμορφο γατο!δεν ειναι τυχαιο ονομα! Myrtle, το χα ξαναδιαβασει το θεμα σου αλλα δεν το θυμομουν οτι ησουν εσυ...πολυ ειχα συγκινηθει που τα εσωσες...το γκριζακι υοθετηθηκε?? 
Myrtle
Διάσημο μέλος
καλα που προειδοποιησατε!η συμπα μολονοτι γατα,της τρεχουν τα σαλια![]()
![]()
![]()
![]()
Εμ σ' το πα! Ελπίζω να είδες και τις τελευταίες φωτογραφίες μας που έχουμε μεγαλώσει και ομορφύνει πολύ!

μαρεσει παρααα πολυ το ονομα του γαμπρου...ετσι ειχαμε βγαλει ενα κανελογατο το οποιο ηταν το πιο αδυναμο απο τα αδερφακια του και εξελιχθηκε σε ενα πανεμορφο γατο!δεν ειναι τυχαιο ονομα!
Εμείς το πήραμε από τον αδελφό μας που δεν στάθηκε τόσο τυχερός και μας άφησε... και μας αρέσει πάρα πολύ!

Myrtle, το χα ξαναδιαβασει το θεμα σου αλλα δεν το θυμομουν οτι ησουν εσυ...πολυ ειχα συγκινηθει που τα εσωσες...το γκριζακι υοθετηθηκε??![]()
Ναι! Από μένα!

Μου το έχουν ζητήσει κάμποσοι, αλλά πρόλαβα να δεθώ και τώρα μου είναι πολύ δύσκολο να το δώσω πια...

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιιιιι τωρα καταλαβα...εγω νομιζα πως εννοουσες το μπεντζαμιν τον Α' .... και εμεινες με το γκριζακι ε?ψυχη μου!και ειναι τοσο ομορφο ! οντως μοιαζουν !φαντασου αμα κανα μωρακια ποσο εκθαμβωτικα θα εβγαιναν

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Μου το έχουν ζητήσει κάμποσοι, αλλά πρόλαβα να δεθώ και τώρα μου είναι πολύ δύσκολο να το δώσω πια...![]()
Και ουτε να διαννοηθεις να τον κανεις..

...
Ειρηνη,δεν θυμαμαι αν στο ειπα,αλλα ειναι κουκλι το γατακι σου!!

sisherity
Νεοφερμένο μέλος

irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
σας ευχαριστουμε παραα πολυ...αντε να γινουμε και φουντωτουλια ( μακαρι μακαρι! )
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
κοντότριχο ΔΕΝ είναι με τίποτα. Τώρα πόσο φουντώτό θα γίνει είναι ακόμα νωρίς για να γνωρίζουμε. Να ξέρεις πάντως πως είναι πιθανό να γίνει για ένα διάστημα κοντότριχο και να είναι μόνο η ουρά φουντωτή. Δεν θα παραμείνει έτσι όμως
Θα γίνει πανέμορφη όταν μεγαλώσει (όχι πως δεν είναι τώρα μια κούκλα!). Να την χαίρεσαι 
irinachou
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστει πολυ η μικρη μου για τα καλα σας λογια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool