MissKit
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν χρησιμοποιώ αρωματικό χώρου, αλλά λογικά θα εννοεί να προσέχουμε να μην το πάρει το κατοικίδιο στο στόμα του και τα σχετικά, όπως λένε καμιά φορά και για τα μικρά παιδιά. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το εισπνεύσει, αλλιώς θα ήταν επικίνδυνο και για μας.
δυστυχως τα συνθετικα αρωματικα κερια και αρωματικα χωρου δεν ειναι τοσο αθωα ακομα και για μας. Εγω τα εχω κοψει ολα απο τοτε που πηρα τον ναρουτο και χρησιμοποιω μονο φυσικα αιθερια ελαια ή φυσικα αρωματικα κερια.
aretha
Περιβόητο μέλος
Ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ τα αρωματικά (δεν μου αρέσουν κιόλας, βρίσκω πολύ βαριά και τεχνητή τη μυρωδιά τους) και δεν θα τα συνιστούσα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σ' ένα σπίτι που είναι σχετικά καθαρό και αερίζεται τακτικά.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Οποτε καλύτερα σταματησε τα και βρες μια δευτερη λύση με λαδάκια.
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
(έχω τρελαθεί,το έβλεπα στον ύπνο μου
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum