Απορία για τα αρωματικά χώρου

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα.
Έψαξα λιγάκι μήπως βρω κάτι σχετικό όμως δε βρήκα γι' αυτό άνοιξα καινούριο θέμα.. Στις οδηγίες των αρωματικών χώρου αναφέρει μεταξύ άλλων πως πρέπει να μένει μακριά από κατοικίδια. Αυτό αφορά μόνο την άμεση επαφή με το εν λόγω προϊόν ή γενικά ότι δεν πρέπει να βρίσκεται κατοικίδιο στον ίδιο χώρο με αυτό; Έχετε ακούσει ποτέ πρόβλημα που να οφείλεται σε κάτι τέτοιο? :worry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν χρησιμοποιώ αρωματικό χώρου, αλλά λογικά θα εννοεί να προσέχουμε να μην το πάρει το κατοικίδιο στο στόμα του και τα σχετικά, όπως λένε καμιά φορά και για τα μικρά παιδιά. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το εισπνεύσει, αλλιώς θα ήταν επικίνδυνο και για μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν χρησιμοποιώ αρωματικό χώρου, αλλά λογικά θα εννοεί να προσέχουμε να μην το πάρει το κατοικίδιο στο στόμα του και τα σχετικά, όπως λένε καμιά φορά και για τα μικρά παιδιά. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα να το εισπνεύσει, αλλιώς θα ήταν επικίνδυνο και για μας.

δυστυχως τα συνθετικα αρωματικα κερια και αρωματικα χωρου δεν ειναι τοσο αθωα ακομα και για μας. Εγω τα εχω κοψει ολα απο τοτε που πηρα τον ναρουτο και χρησιμοποιω μονο φυσικα αιθερια ελαια ή φυσικα αρωματικα κερια.

Σίγουρα ο πιο άμεσος κίνδυνος αφορά την άμεση επαφή ή/και την κατάποση. Αλλά, όπως και για μας, οποιοδήποτε χημικό στον αέρα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες, άσθμα και να επιδεινώσει τυχόν προϋπάρχοντα προβλήματα του αναπνευστικού.
Ούτε εγώ τα χρησιμοποιώ τα αρωματικά (δεν μου αρέσουν κιόλας, βρίσκω πολύ βαριά και τεχνητή τη μυρωδιά τους) και δεν θα τα συνιστούσα. Δεν νομίζω ότι χρειάζονται σ' ένα σπίτι που είναι σχετικά καθαρό και αερίζεται τακτικά.

εμενα οποτε εβαζα σπρευ χώρου πάντα δημιουργούσε πρόβλημα στα μάτια του. ερεθιζόταν και ηταν κλειστό για 1 ημέρα μέχρι αν το καθαρίσω με νερό και σταγονες

Οποτε καλύτερα σταματησε τα και βρες μια δευτερη λύση με λαδάκια.

Γενικότερα δεν έχω παρατηρήσει κάτι σε ένα δωμάτιο που είχα αποσμητικό....αλλά και εγώ προτιμώ τα αιθέρια έλαια σε νεράκι με ρεσω κεράκι άσε που έχουν και ευεργετικές ιδιότητες...Κορίτσια λεβάντα για τους πονοκεφάλους!!!

Καλημέρα σε όλους!Λεβάντα βάζει η μαμά μου στις θήκες που φυλάει τις κουβέρτες όταν δεν τις χρειαζόμαστε.. Μυρίζει πραγματικά καταπληκτικά! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Αν και το γατάκι μου αργεί ακόμα :redface: (έχω τρελαθεί,το έβλεπα στον ύπνο μου :P).

Εγώ πάλι χρησιμοποιώ αρωματικό χώρου αυτό που ψεκάζει από μόνο του κ γενικότερα καπνίζουμε στο σπίτι το οποίο είναι σχετικά μικρό.Καμία από τις δυο μου γάτες δεν έχει ενοχληθεί από αυτό αλλά έχω φροντίσει να το βάλω όσο πιο ψηλά μπορώ κ με αργή συχνότητα ψεκασμου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back