Απορία για τη στείρωση!

nenaki20271

Νεοφερμένο μέλος

Η Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Γεια σας!!Λοιπον χθες το βραδακι η Σισσυ μου,οντας πια γυναικαρα,εκανε τη στειρωση της.Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα.Αν και δεν εχει περασει καν το πρωτο 24ωρο κινειται ηρεμα μεν αλλα σταθερα,δεν παραπονιεται καθολου,γλειφει τα ραμματα της,κοιμαται,γουργουριζει στα χαδια.Εχω ομως δυο απορίες!!Η πρωτη ειναι με την αντιβιωση.Ο γιατρος μας εδωσε σιροπι.Εχω αγχωθει πως θα της την δωσω.Αν της βαλω τη συριγγα στο στομα δε θα τραβηχτει πισω και θα πονεσει η πληγουλα της;Και κατι ακομα.Σε μια βδομαδα θα την παω να της κοψει τα ραμματα.Θα την ξαναναρκωσει?Να σας πω την αληθεια αν ναι,δε θα ταλαιπωρηθει πολυ παλι?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!!Λοιπον χθες το βραδακι η Σισσυ μου,οντας πια γυναικαρα,εκανε τη στειρωση της.Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα.Αν και δεν εχει περασει καν το πρωτο 24ωρο κινειται ηρεμα μεν αλλα σταθερα,δεν παραπονιεται καθολου,γλειφει τα ραμματα της,κοιμαται,γουργουριζει στα χαδια.Εχω ομως δυο απορίες!!Η πρωτη ειναι με την αντιβιωση.Ο γιατρος μας εδωσε σιροπι.Εχω αγχωθει πως θα της την δωσω.Αν της βαλω τη συριγγα στο στομα δε θα τραβηχτει πισω και θα πονεσει η πληγουλα της;Και κατι ακομα.Σε μια βδομαδα θα την παω να της κοψει τα ραμματα.Θα την ξαναναρκωσει?Να σας πω την αληθεια αν ναι,δε θα ταλαιπωρηθει πολυ παλι?Ευχαριστω εκ των προτερων!

οχι..δεν θα την ναρκωσει...σε εμενα τουλαχιστον δεν την ναρκωσε..και μην φοβασαι...αμεσως και παρα πολυ ευκολα βγηκαν τα ραμματα...ουτε και εγω το περιμενα...οσο για το σιροπι...οχι μωρε..δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα...καλη αναρρωση σας ευχομαι...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Απορία με τη στείρωση!

Ευχαριστουμε παρα πολυ πουπουλινα!!!τωρα της εδωσα την αντιβιωση.Ενταξει δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Μπαμ και κατω με τη συριγγα και ολα καλα!!

Ευχαριστουμε παρα πολυ πουπουλινα!!!τωρα της εδωσα την αντιβιωση.Ενταξει δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Μπαμ και κατω με τη συριγγα και ολα καλα!!

ωραια..πολυ χαιρομαι....αν μπορεις..να μας λες νεα της γατουλας σου!!:D

Ασχημα νεα.....Μολις μου εκανε εμετο την αντιβιωση...Τι να κανω τωρα?

επειδη βλεπω οτι στειρωθηκε πολυ προσφατα, ειναι φυσιολογικο να κανει εμετο. Μη της δωσεις αλλη δοση αντιβιωσης τωρα. Συνεχισε κανονικα με την επομενη δοση αντιβιωσης σαν να μην εκανε εμετο. Παρε και ενα τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου αυριο το πρωι να σου πει περισσοτερα. Καλη αναρρωση!

και πες του και για την ενεσιμη αντιβιωση βρε παιδακι μου εχει και βραδειας αποδεσμευσης το σιροπι βρηκε να δωσει???ουφ οι περισσοτεροι ενεσιμες κανουν

δυστυχως στην επαρχια δεν κανουν και πολυ συχνα αυτες τις ενεσις...τι στο καλο....δεν τις γνωριζουν;...ουτε εμενα την ειχαν κανει...:mad:

Πως είναι το γατούλι?

Εαν δίνεις αντιβοίωση και είναι νηστική, μάλλον θα σου κάνει εμετό.. καλύτερα να την δίνεις φαγωμένη.;)

Να κοιτάς να μην πειράζει και πολύ την τομή, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει καλά.

Χθες οταν της εδωσα την αντιβιωση ειχε φαει πριν κανενα μισαωρο.Μπορει να ηταν απο το στομαχι της γιατι ειχε να φαει και 1,5 μερα σχεδον.Θα της δωσω το απογευμα παλι και αν την κανει εμετο θα την παω για ενεσιμη.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλα!Και τρωει και κινειται και ολα καλα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back