nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Γεια σας!!Λοιπον χθες το βραδακι η Σισσυ μου,οντας πια γυναικαρα,εκανε τη στειρωση της.Μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλα.Αν και δεν εχει περασει καν το πρωτο 24ωρο κινειται ηρεμα μεν αλλα σταθερα,δεν παραπονιεται καθολου,γλειφει τα ραμματα της,κοιμαται,γουργουριζει στα χαδια.Εχω ομως δυο απορίες!!Η πρωτη ειναι με την αντιβιωση.Ο γιατρος μας εδωσε σιροπι.Εχω αγχωθει πως θα της την δωσω.Αν της βαλω τη συριγγα στο στομα δε θα τραβηχτει πισω και θα πονεσει η πληγουλα της;Και κατι ακομα.Σε μια βδομαδα θα την παω να της κοψει τα ραμματα.Θα την ξαναναρκωσει?Να σας πω την αληθεια αν ναι,δε θα ταλαιπωρηθει πολυ παλι?Ευχαριστω εκ των προτερων!
οχι..δεν θα την ναρκωσει...σε εμενα τουλαχιστον δεν την ναρκωσε..και μην φοβασαι...αμεσως και παρα πολυ ευκολα βγηκαν τα ραμματα...ουτε και εγω το περιμενα...οσο για το σιροπι...οχι μωρε..δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα...καλη αναρρωση σας ευχομαι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστουμε παρα πολυ πουπουλινα!!!τωρα της εδωσα την αντιβιωση.Ενταξει δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Μπαμ και κατω με τη συριγγα και ολα καλα!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστουμε παρα πολυ πουπουλινα!!!τωρα της εδωσα την αντιβιωση.Ενταξει δεν ειναι και τοσο δυσκολο.Μπαμ και κατω με τη συριγγα και ολα καλα!!
ωραια..πολυ χαιρομαι....αν μπορεις..να μας λες νεα της γατουλας σου!!

nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Ασχημα νεα.....Μολις μου εκανε εμετο την αντιβιωση...Τι να κανω τωρα?
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
επειδη βλεπω οτι στειρωθηκε πολυ προσφατα, ειναι φυσιολογικο να κανει εμετο. Μη της δωσεις αλλη δοση αντιβιωσης τωρα. Συνεχισε κανονικα με την επομενη δοση αντιβιωσης σαν να μην εκανε εμετο. Παρε και ενα τηλεφωνο τον κτηνιατρο σου αυριο το πρωι να σου πει περισσοτερα. Καλη αναρρωση!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και πες του και για την ενεσιμη αντιβιωση βρε παιδακι μου εχει και βραδειας αποδεσμευσης το σιροπι βρηκε να δωσει???ουφ οι περισσοτεροι ενεσιμες κανουν
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Να κοιτάς να μην πειράζει και πολύ την τομή, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει καλά.
nenaki20271
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool