anabou
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
και πίστεψε με ξέρω πολλές οικογένειες με μικρά παιδια να έχουν μία ή και παραπάνω γάτες!
έγω προσωπικά δεν θα μπορούσα να διανοηθώ να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς κατοικίδιο! θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό στην διαπαιδαγώγηση του.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Τωρα ειναι 11, και τοτε που πρωτοπηραμε την σαρδελα, ηταν 9μιση...
Παιζει ΜΕ ΟΛΕΣ τις γατες του κηπου, ειναι γεματη γρατζουνιες και ποτε δεν εχει παθει τιποτα.
Η σαρδελα την γρατζουναει συνεχεια(την "αντιπαθει" γιατι την παιδευει) και η παιδιατρος δεν εχει πει τιποτα.
Ειχε αναφερει να προσεχουμε και να πλενουμε τα χερια μας, αλλα ΠΟΤΕ να διωξουμε την γατα απο το σπιτι.

Παρολαυτα δεν εχει παθει τιποτα απο γατα, ακομα και απο ανεμβολιαστες(αυτες του κηπου).
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι με τιποτα-δεν το συζητησα καν σαν ενδεχομενο-το μονο που θα εκανα ηταν να περιορισω την επαφη της με τα παιδια ισως..και να μαθω τι να προσεχω παραπανω,,δεν πετας καποιον απο το σπιτι ετσι ,,,που να παει-τι να κανει-αυτη θα ψοφησει αμεσως και εγω θα σαλταρω..δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αυτο..Η διαφορα ειναι πως εσυ θελησες να ενημερωθεις ενω με τον τρόπο που το έθεσε ο γιατρός καποιος άλλος θα επεστρεφε σπίτι και θα εκσφενδόνιζε το βρωμικο γατι από το σπίτι του (γιατι αυτο θα καταλαβαινε)
![]()
![]()
![]()
RedCat
Διάσημο μέλος
Η διαφορα ειναι πως εσυ θελησες να ενημερωθεις ενω με τον τρόπο που το έθεσε ο γιατρός καποιος άλλος θα επεστρεφε σπίτι και θα εκσφενδόνιζε το βρωμικο γατι από το σπίτι του (γιατι αυτο θα καταλαβαινε)
![]()
![]()
![]()
μα αυτό Χριστίνα συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Και δεν τους αδικώ τους ανθρώπους. Σου λεει επιστήμονας είναι ο άλλος κάτι θα ξέρει... το παιδί θα σκεφτώ ή το γατί? Life φυσικά και δεν την είπε κανείς σε σένα. Ισα ίσα προς τιμήν σου είναι που το ψάχνεις τόσο..
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ειχα αναφερει να προσεχουμε και να πλενουμε τα χερια μας, αλλα ΠΟΤΕ να διωξουμε την γατα απο το σπιτι.![]()
ναι αυτό το ξέρω και εγώ! πολύ σημαντικό το πλύσιμο της γρατζουνιάς με σαπούνι και νερό.

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ετσι ακριβώς. Ο καθε ένας πού να ξερει. στον επιστημονα βασίζεταιμα αυτό Χριστίνα συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσεις. Και δεν τους αδικώ τους ανθρώπους. Σου λεει επιστήμονας είναι ο άλλος κάτι θα ξέρει... το παιδί θα σκεφτώ ή το γατί? Life φυσικά και δεν την είπε κανείς σε σένα. Ισα ίσα προς τιμήν σου είναι που το ψάχνεις τόσο..
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Η συμπεριφορά του κανίς μάλλον φανερώνει ζήλια. Επειδή έχασε την αποκλειστικότητα. Αφού δεν υπήρχε τρόπος συμβίωσης τι να έκανες; Δεν είναι ούτε ότι δεν προσπάθησες ούτε ότι το πέταξες στον δρόμο. Ίσως τελικά να ήταν καλύτερα και γι'αυτό.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ψιψίνος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην την ακους........χαζογιατρει χα χα χαχθες πηγα τα πιτσιρικια μου στην παιδιατρο-ο ενας ειχε εμβολιο και τα αλλα για προληπτικο ελεγχο πριν τις διακοπες-η γιατρος ειδε στο προσωπο της κορης μου κατι γρατζουνιτσες[μικρες κ χωρις να εχει τρεξει αιμα]και ρωτησε φυσικα απο που ειναι και της ειπα για την γατα...η πρβτη λεξη της ηταν΄΄διωξτε την αμεσως-απο τις γρατζουνιες μπορει να μεταδωθει ασθενεια που μπορει να ταλαιπωρησει ενα παιδι για μηνες..και ρωταω τωρα εγω εσας και εχοντας δει ενα σχετικο θεμα εδω-η γατα που μενει σπιτι μονο μπορει οντως να μεταδωσει τετοια ασθενεια σε παιδι-και αν ναι ποσο σοβαρο ειναι
![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε LIFE μην απολογείσαι. Άλλωστε ποιοι είμαστε εμείς για να σε κρίνουμε. Εμένα νορμάλ μου φαίνεται η αντίδρασή σου. Απλά πολλοί γιατροί (που δεν γνωρίζουν από ζώα) μεγαλοποιούν τα πράγματα. Δεν βλέπω κάποιο κίνδυνο για τα παιδιά σου, τους κανόνες υγιεινής να τηρείς και όλα καλά θα πάνε.
Η συμπεριφορά του κανίς μάλλον φανερώνει ζήλια. Επειδή έχασε την αποκλειστικότητα. Αφού δεν υπήρχε τρόπος συμβίωσης τι να έκανες; Δεν είναι ούτε ότι δεν προσπάθησες ούτε ότι το πέταξες στον δρόμο. Ίσως τελικά να ήταν καλύτερα και γι'αυτό.
δεν ξερω πραγματικα τι ηταν καλυτερα γιαυτο-καναμε οτι μπορουσαμε πραγματικα για να μη συμβει-ουτε με την ομοιοπαθητικη εστρωσε-μου ειπαν μεχρι και να τη ζευγαρωσω μηπως αμα γινοταν και αυτη μανα ηρεμουσε η ζηλια της[θα κρατουσα και 1 μικρο]-το κακο ηταν πως μια προσπαθεια που εγινε με εναν ιδιας ρατσας απετυχε-μετα απο λιγο καιρο επαθε πυομητρα-κοντεψε να ψοφησει απο την αιμοραγια-την καναμε κατευθειαν επεμβαση[αφαιρεση μητρας]οποτε και η τελευταια ελπιδα να ηρεμησει χαθηκε-μετα και απο αυτο αγριεψε παραπανω...ηταν πολυ μεγαλο ζορι που εκανε την αναγκη της οπου ηθελε και οποτε ηθελε και κυριως σαλονι κ παιδικο-καναμε φυσικα και ολες τις εξετασεις μηπως ειναι καποιο προβλημα υγειας αλλα τιποτα...οταν εφυγε και μετα δεν ξαναεπιασε τετοιου ειδους αλλεργια και ποτε δεν ξαναπηραμε κορτιζονη,,ομως ασχετα απο τον πολυ σοβαρο λογο-το θεμα ειναι πως η λυπη και οι τυψεις που ειχα δεν μπορουσαν να μειωθουν..
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
οπότε μια χαρά φέρθηκες, και εγώ το ίδιο θα έκανα, με το 1 παιδί που έχω.....οχι με 3..!!!! Ηρωας που άντεξες τόσο καιρό!!!!
Πάντως πραγματικά πιστεύω οτι ειναι μέσα στην υπερβολή η γιατρός....
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα την ρωτησω ξανα-γιατι ξερω πως ειναι απολυτη,,ρωτησα τον κτηνιατρο χθες και ηρεμησα και αλλο-αλλα και οι πιθανοτητες που μου ειπατε εδω απο οικοσιτη γατα ειναι ελαχιστες-οποτε ολα καλα-Έκανες ότι μπορούσες για να βρείς λύση, αλλά μερικές φορές απλά "δεν υπάρχει" λύση......
οπότε μια χαρά φέρθηκες, και εγώ το ίδιο θα έκανα, με το 1 παιδί που έχω.....οχι με 3..!!!! Ηρωας που άντεξες τόσο καιρό!!!!
Πάντως πραγματικά πιστεύω οτι ειναι μέσα στην υπερβολή η γιατρός....
marigo173
Δραστήριο μέλος
Γενικά επειδή και γω προβληματίζομαι αυτές τις μέρες για το ζήτημα μικρό γατάκι-παιδιά (σε δύο βδομάδες που θα φύγω η μπέμπα θα πάει να μείνει με τα ανιψάκια μου, δλδ σε σπίτι με 3 παιδιά και ένα βρέφος) είναι καλό να τονίσεις στα παιδιά τους κανόνες υγιεινής και να είσαι αυστηρή στην εφαρμογή τους. Όταν αγγίζουμε το γατάκι δεν αγγίζουμε το στόμα μας ή την μύτη μας, δεν τρίβουμε τα μάτια μας και σίγουρα δεν τρώμε τίποτα. Μετά το παιχνίδι πλένουμε πολύ καλά τα χέρια μας. Επίσης καλό είναι το γατάκι να μην κοιμάται στο κρεβάτι των παιδιών. Απ' ότι μου είπε η αδερφή μου τα μικρά γατάκια είναι τα πιο ύποπτα για μετάδοση ασθενειών στον άνθρωπο, γιατί έχουν τις πιο μολυσματικές εκδοχές και τα μικρά παιδιά είναι και τα πιο επιρρεπή θύματα, γιατί το ανοσοποιητικό τους δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένο. Σίγουρα βέβαια γατάκια και παιδιά μπορούν με την κατάλληλη επίβλεψη και προσοχή να συμβιώσουν τέλεια αλλά σίγουρα δεν πειράζει να είσαι λίγο πιο προσεκτική απ' ότι χρειάζεται στο θέμα της υγιεινής.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool