Απορία για το λαχάνιασμα

aiorasky

Πολύ δραστήριο μέλος

Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα.
Παιδια εχω παρατηρησει οτι ο Φελιξ οταν τρεχει για κανα 5αλεπτο συνεχομενα πεφτει αποτομα κατω και φανερα πολυ κουρασμενος ανοιγει το στομα και ειναι λαχανιασμενος. ΚΑι παει πολυ γρηγορα η καρδια του.

Ειναι φυσιολογικο αυτο; Η Οπρα δεν το παθαινει.
Υπαρχει περιπτωση να ειναι εξαιτιας της υγειας του που ειχε αυτο το ιστορικο με τα ιχμορια; (Αν θυμαστε Που ηταν κλεισμενη η διοδος του οξυγονου με υγρα και καναμε θεραπεια)

Η καρδια του ειναι ενταξει; Η μηπως επειδη ειναι παιχνιδιαρης; Κουραζετε ευκολα παντως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως είναι από τη ζέστη; Και ο Φένστερ παθαίνει κάτι τέτοια, αλλά μόνο μερικές φορές και μόνο το καλοκαίρι.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενξε το βαρος του, και ισως εχει και σχεση με παλιοτερη ασθενεια που περασε η κατι τωρινο πες το και στο γιατρο τους.

Εμενα το παθαιναν η γατακια που ηταν πολυ παιχνιδιαρικα αλλα σχετικα αγυμναστα η η πετουλιτα οταν ειχε βαλει βαρος και ξαφνικα την επαιζα. Γενικα το ειχαν ολα μετα απο πολυ εντατικο παιχνίδι με πουλακι που πεταει κρεμασμενο σε σκοινι.

Τωρα που το ξαναδιαβαζω αυτο το αποτομα κατω δεν μ αρεσει καθολου! Τα δικα μου απλα καθονταν και ηταν λαχανιασμενα οπως ενας αγυμναστος ανθρωπος που ανεβηκε 4 οροφους ας πουμε. Παιζε τον απο λιγο καθε φορα αυξανοντας την ενταση στο τελος, οσο πας θα τον παιζεις πιο πολυ και πιο πολυ μεχρι που θ αυξηθουν οι αντοχες του. Ομως θεωρω βασικο να μιλησεις στον κτηνίατρο γι αυτο ιδιως κα για τη καρδια.

κ η πατουνα το κανει αυτο κ ειδικα οταν εχει ζεστη

οχι παιδια, το κανει παντα. Δεν θελω να βαζω στο μυαλο μου ασχημα πραγματα. Ισως εχει να κανει με την αρρωστια του γιατι εκει ειχε ελλειψη οξυγονου και ισως να μην μπορει και πολλα. ΘΕλει πολυ να παιζει αλλα αυτο το παθαινει αμεσως!!! Και τα ρουθουνια του ανεβοκατεβαινουν σαν τρελα και εχει ανοιχτο στομα και την γλωσσα εξω. Τωρα τι να πω; Μπορει να ειναι φυσιολογικο, δεν ξερω....και κει στην μυτη σαν να ανεβοκατεβαινει μια βλεβα ειναι...κατι, δεν καταλαβαινω.
Καποιος απο τους κτηνιατρους μας;

Τωρα ειναι μια φιλη μου εδω που εχει 5 γατες και μου λεει οτι κουραζεται ευκολα να ρωτησω κτηνιατρο. ΤΑ γατια της δεν το παθαινουν αυτο.

Αυτο που πεφτει αποτομα και μενα με τρομαζει γιατι ειναι οπως οταν εμεις που ζαλιζομαστε, καπως ετσι.

Η καρδιοπαθειες τι ειναι;

Επισης ειναι αδυνατος γατος. Δεν ειναι παχης.

Κοιτα, σε καμια περιπτωση δεν πρεπει απλα να πιθανολογησεις για το τι μπορει να φταιει. Ειναι καλυτερα να κανει εξετασεις και να ειναι ολα καλα παρα να γινει αντιστροφα!!!! Και τα δικα μου δεν το κανουν. Και η ζεστη δεν νομιζω πως ειναι ακομη τοσο ανυποφορη. Μπορει ομως. Παντως σιγουρα επιβαλεται επισκεψη σε γιατρο!!!

Καποιος απο τους κτηνιατρους εδω μπορει να μου πει καποια συμβουλη;

Αιορα δεν λυνεται το προβλημα μα συμβουλες μεσω ιντερνετ απλα θα σου πουν πιθανοτητες. Παρε το γατακι και απο βδομαδα γιατρο κατευθειαν ειναι καλυτερα να εξεταστει πληρως και να ξερεις τι εχει παρα να φοβασαι τα χειροτερα, να μη το φροντισεις και τελικα να παθει και τιποτα στα ξαφνικα. Δεν ειναι φυσιολογικα τα συμπτωματα που περιγραφεις γιαυτο χωρις πανοικο και χωρις ασχετες υποθετικες διαγνωσεις απο μερους σου παντο και δρασε προληπτικα, μπορει να μην ειναι τιποτα, μπορει να ειναι κατι αλλο, μπορει να ειναι κι αυτο, δε θα παιζουμε τωρα με την υγεια του γατιου , πολυ φιλικα στο λεω .

Οκ. ΘΑ τηλ αυριο στην κτηνιατρο.
Απλα ρωταω γιατι σκεφτομουν μηπως ειναι η ιδεα μου και γινομαι υπερβολικη.
Αλλα ετσι θα κανω, γιατι λαχανιαζει. Και αφου τα αλλα γατακια αντεχουν να τρεχουν πιο πολυ θα το δω το θεμα.

Ετσι μπραβο μη ξεχνας οτι η προληψη ειναι η αρχη της υγειας:)

ΝΑι θα το δω. Ο καημενος ο Φελιξ! Ολο χαιρεται και τρεχει να παιξει απο μικρουλης και ολο η υγεια του ειναι κακη. Επλιζω να μην του αφησε κουσουρι η αρρωστια του.:(

παρ αυτα μια ειδικου τυπου γυμναστικουλα παντα βοηθαει ακομα και στα παιδια που εχουν ασθμα η στους καρδιοπαθεις σε ανθρωπους η καταλληλη γυνμναστικη αυξανει τις αντοχες.. ρωτα τον γιατρο κι αφου γινει διαγνωση θα σου πει

Οκ!!!ΘΑ την ρωτησω. ΘΑ της τηλ ομως αυριο για να κανει και μια Κυριακη η κοπελα!!!
(ειναι πολυ καλη και μεσα στην νυχτα της τηλ ο κοσμος.)

ΚΑποιος απ τους κτηνιατρους μας ας πει κατι για αυτο το θεμα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back