ιβανα
Επιφανές μέλος
εχω μια απορια για το πατε της ριο μαρε. ειναι ενα πατε ψαρι σε σωληναριο που βγαινει σε δυο γευσεις, σολωμο και τονο. αρχικα το ειχα παρει για μενα (ειναι ανθρωπινη τροφη !!) αλλα δε μαρεσε καθολου τελικα και το δινω στην καλη μου σαν μεσο εκπαιδευσης κυριως, αφου το λατρευει. η ερωτηση μου ειναι, κανει καλο να της δινω καθημερινα λιγο απο το πατε αυτο? δεν της δινω πολυ, και κυριως της το δινω οταν θελω να της πω μπραβο για κατι που καλως εκανε, η για να παρει ευκολοτερα τα φαρμακα της μετα. δε θελω να της κοψω παντως, γιατι παθαινει ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ οταν το τρωει. δεν εχετε δει γατι παιδια να κανει οποως κανει το ζουζουνι αυτο, γουρλωνει τα ματια και ανοιγει διαπλατα τα πατουσακια απο εκσταση, γαντζωνεται πανω μου, μου κατεβαζει βρακια παντελονια τα παντα, γουργουριζει σαν τρελη ενω τρωει, και μολις το κρυβω γλειφεται μετα για κανα δεκαλεπτο..να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;; συγνωμη για το μηκος του μηνυματος..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Για να το μάθεις αυτό, θα πρέπει να δεις τα συστατικά του συγκεκριμένου προϊόντος. Δες εδώ έναν κατάλογο με τροφές που, ενώ είναι οκ για τους ανθρώπους, είναι τοξικές ή βλαβερές για τις γάτες.να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;;
Πάντως, αν της το δίνεις μόνο σαν λιχουδιά και όχι σαν τροφή (δηλαδή όχι κάθε μέρα και μόνο σε πολύ μικρή ποσότητα), δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
.Νομιζω γιατι εχει παραπανω αλατι!Κουκλιτσα η γατουλα σου!!

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πήρα πατέ σολωμού για γάτες, έλειπα κάποιες μέρες και δεν το έχω δώσει ακόμη στη Μπασσέτ.Το πήρα σε πετ-σοπ στο Χαλάνδρι. Είναι της Hunter (fish pate with salmon).της το δινω μια δυο φορες την ημερα - καθε μερα. αλλα επειδη φοβαμαι λιγακι, θα της το ελαττωσω, ισως μερα παρα μερα η κατι τετοιο..
![]()
Ιβάνα, η γάτα σου στο άβαταρ είναι το κάτι άλλο. Καταπληκτική!!!
Της έχεις κάνει θεματάκι; Αν όχι, κάνε της και βάλε πολλές φωτό (συγγνώμη για το εκτός θέμα, αλλά, δεν άντεξα
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
θα της το παρω το πατε για γατες που μου συστηνεις, να εχω το κεφαλι μου ησυχο..φιλια !!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
, της έβαλα περίπου δυό κουταλάκια του γλυκού και τα έφαγε!!!!!!
, σε δύο δόσεις
, μην μας πουν και λιμασμένες

ιβανα
Επιφανές μέλος
Hunter λοιπον, ελπιζω μονο να το βρω στο πετ σοπ που της ψωνιζω. στη δικια μου, -αν και αδυνατη σχετικα γιατι δεν ειναι πειναλας- σιγουρα θα της αρεσει, ολα της αρεσουν σε μικρες ποσότητες, αρκει να τρωγονται !! 

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
η Μιου κανει τα ιδια για τον τονο σε νερο ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν πειραζει αρκει να μην το δινω πολυ συχνα!οσον αφορα για να το δινεις με φαρμακα ειναι μια καλη λυση νομιζω!Γεια σας !!
εχω μια απορια για το πατε της ριο μαρε. ειναι ενα πατε ψαρι σε σωληναριο που βγαινει σε δυο γευσεις, σολωμο και τονο. αρχικα το ειχα παρει για μενα (ειναι ανθρωπινη τροφη !!) αλλα δε μαρεσε καθολου τελικα και το δινω στην καλη μου σαν μεσο εκπαιδευσης κυριως, αφου το λατρευει. η ερωτηση μου ειναι, κανει καλο να της δινω καθημερινα λιγο απο το πατε αυτο? δεν της δινω πολυ, και κυριως της το δινω οταν θελω να της πω μπραβο για κατι που καλως εκανε, η για να παρει ευκολοτερα τα φαρμακα της μετα. δε θελω να της κοψω παντως, γιατι παθαινει ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ οταν το τρωει. δεν εχετε δει γατι παιδια να κανει οποως κανει το ζουζουνι αυτο, γουρλωνει τα ματια και ανοιγει διαπλατα τα πατουσακια απο εκσταση, γαντζωνεται πανω μου, μου κατεβαζει βρακια παντελονια τα παντα, γουργουριζει σαν τρελη ενω τρωει, και μολις το κρυβω γλειφεται μετα για κανα δεκαλεπτο..να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;; συγνωμη για το μηκος του μηνυματος..
![]()
tzoutzou
Διάσημο μέλος
Ρωτησα και τον αιλουρογιατρο και μου ειπε οτι ειναι οκ για τις γατες,αρκει να της το δινω για λιχουδια γιατι δεν ειναι πληρης τροφη και οχι γιατι ειναι αλμυρο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool