Απορία!! -πατέ Rio Mare

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
Γεια σας !!
εχω μια απορια για το πατε της ριο μαρε. ειναι ενα πατε ψαρι σε σωληναριο που βγαινει σε δυο γευσεις, σολωμο και τονο. αρχικα το ειχα παρει για μενα (ειναι ανθρωπινη τροφη !!) αλλα δε μαρεσε καθολου τελικα και το δινω στην καλη μου σαν μεσο εκπαιδευσης κυριως, αφου το λατρευει. η ερωτηση μου ειναι, κανει καλο να της δινω καθημερινα λιγο απο το πατε αυτο? δεν της δινω πολυ, και κυριως της το δινω οταν θελω να της πω μπραβο για κατι που καλως εκανε, η για να παρει ευκολοτερα τα φαρμακα της μετα. δε θελω να της κοψω παντως, γιατι παθαινει ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ οταν το τρωει. δεν εχετε δει γατι παιδια να κανει οποως κανει το ζουζουνι αυτο, γουρλωνει τα ματια και ανοιγει διαπλατα τα πατουσακια απο εκσταση, γαντζωνεται πανω μου, μου κατεβαζει βρακια παντελονια τα παντα, γουργουριζει σαν τρελη ενω τρωει, και μολις το κρυβω γλειφεται μετα για κανα δεκαλεπτο..να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;; συγνωμη για το μηκος του μηνυματος..
:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;;
Για να το μάθεις αυτό, θα πρέπει να δεις τα συστατικά του συγκεκριμένου προϊόντος. Δες εδώ έναν κατάλογο με τροφές που, ενώ είναι οκ για τους ανθρώπους, είναι τοξικές ή βλαβερές για τις γάτες.
Πάντως, αν της το δίνεις μόνο σαν λιχουδιά και όχι σαν τροφή (δηλαδή όχι κάθε μέρα και μόνο σε πολύ μικρή ποσότητα), δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λενε οτι δεν κανει ο τονος που ειναι για ανθρωπινη καταναλωση:hmm:.Νομιζω γιατι εχει παραπανω αλατι!
Κουκλιτσα η γατουλα σου!!:up::up:

Και γω της έδινα λίγο από αυτό όταν δεν ήθελε να φάει κοτοπουλάκι ή ψαράκι πριν πάρει το χάπι της,αλλά είδα ότι είχε εθιστεί φοβερά στη γεύση και ήθελε συνέχεια, σε σημείο που δεν τολμούσε άνθρωπος να ανοίξει το ψυγείο και ερχόταν τρέχοντας. Οπότε το σταμάτησα γιατί σκέφτηκα ότι μάλλον πρέπει να έχει κάτι πολύ εθιστικό.

ευχαριστω ελενη, και τα δικα σου κουκλια ειναι !!!!αρεθα ευχαριστω για τη λιστα:)

της το δινω μια δυο φορες την ημερα - καθε μερα. αλλα επειδη φοβαμαι λιγακι, θα της το ελαττωσω, ισως μερα παρα μερα η κατι τετοιο..
:confused:

Κοίτα, αν σκεφτείς ότι δεν κάνει να τρώνε οι γάτες τόνο από ανθρώπινη κονσέρβα γιατί πιάνει λίπος το συκώτι τους...ε, μάλλον ούτε το πατέ κάνει. Στην ουσία είναι το ίδιο με την κονσέρβα..:hmm:

εμένα ο δικός μου κάνει σαν τρελός για το σολωμό.. μόλις πώ πρίιιιιιινς έλα τσακίζεται....

της το δινω μια δυο φορες την ημερα - καθε μερα. αλλα επειδη φοβαμαι λιγακι, θα της το ελαττωσω, ισως μερα παρα μερα η κατι τετοιο..
:confused:
Εγώ πήρα πατέ σολωμού για γάτες, έλειπα κάποιες μέρες και δεν το έχω δώσει ακόμη στη Μπασσέτ.Το πήρα σε πετ-σοπ στο Χαλάνδρι. Είναι της Hunter (fish pate with salmon).
Ιβάνα, η γάτα σου στο άβαταρ είναι το κάτι άλλο. Καταπληκτική!!!:up: Της έχεις κάνει θεματάκι; Αν όχι, κάνε της και βάλε πολλές φωτό (συγγνώμη για το εκτός θέμα, αλλά, δεν άντεξα :rolleyes:).

Γεια σου Ελένη Π, ευχαριστώ πολυ για τα κοπλιμεντα στην γλυκια μου, θα της τα μεταφερω το μεσημερι με ενα φιλι !! οσο για το θεμα που λες να της κανω εννοειται θα γινει κι αυτο, το εχω σκοπο, η αληθεια ειναι οτι ειμαι σχετικα νεα στην παρεα και δεν ξερω καλα το σαιτ..και μη μου ζητας συγνωμη για το ασχετο, προς θεου, να εισαι καλα για τα καλα σου λογια !!
θα της το παρω το πατε για γατες που μου συστηνεις, να εχω το κεφαλι μου ησυχο..φιλια !!
:)

Το δοκιμάσαμε το πατέ. Η Μπασσέτ, υπόψιν, είναι Η αρχιμιτζέρω:D, της έβαλα περίπου δυό κουταλάκια του γλυκού και τα έφαγε!!!!!!:up:, σε δύο δόσεις:|, μην μας πουν και λιμασμένες:lol::lol:

Τελεια !! αφου υπαρχει και προσωπικη εμπειρια στο πατε απο την Μπασσετ θα της το παρω και γω !! :bleh:Hunter λοιπον, ελπιζω μονο να το βρω στο πετ σοπ που της ψωνιζω. στη δικια μου, -αν και αδυνατη σχετικα γιατι δεν ειναι πειναλας- σιγουρα θα της αρεσει, ολα της αρεσουν σε μικρες ποσότητες, αρκει να τρωγονται !! :lol::lol::lol:

Γεια σας !!
εχω μια απορια για το πατε της ριο μαρε. ειναι ενα πατε ψαρι σε σωληναριο που βγαινει σε δυο γευσεις, σολωμο και τονο. αρχικα το ειχα παρει για μενα (ειναι ανθρωπινη τροφη !!) αλλα δε μαρεσε καθολου τελικα και το δινω στην καλη μου σαν μεσο εκπαιδευσης κυριως, αφου το λατρευει. η ερωτηση μου ειναι, κανει καλο να της δινω καθημερινα λιγο απο το πατε αυτο? δεν της δινω πολυ, και κυριως της το δινω οταν θελω να της πω μπραβο για κατι που καλως εκανε, η για να παρει ευκολοτερα τα φαρμακα της μετα. δε θελω να της κοψω παντως, γιατι παθαινει ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΤΕΛΙΡΙΟ οταν το τρωει. δεν εχετε δει γατι παιδια να κανει οποως κανει το ζουζουνι αυτο, γουρλωνει τα ματια και ανοιγει διαπλατα τα πατουσακια απο εκσταση, γαντζωνεται πανω μου, μου κατεβαζει βρακια παντελονια τα παντα, γουργουριζει σαν τρελη ενω τρωει, και μολις το κρυβω γλειφεται μετα για κανα δεκαλεπτο..να της το δινω, η σε βαθος χρονου μπορει να την βλαψει ;; συγνωμη για το μηκος του μηνυματος..
:D
η Μιου κανει τα ιδια για τον τονο σε νερο ρωτησα κτηνιατρο και μου ειπε οτι δεν πειραζει αρκει να μην το δινω πολυ συχνα!οσον αφορα για να το δινεις με φαρμακα ειναι μια καλη λυση νομιζω!

Για τη Leia το πατε σολωμου ειναι η λιχουδια της!!!Της τη δινω ομως μονο οταν θελω κατι απο αυτην,οπως να της καθαρισω τα αυτια,να της κοψω τα νυχια,να τη χτενισω ή να την αποτρεψω απο το να ανεβει στα καγκελα του μπαλκονιου!Επισης,με αυτον τον τροπο η στριτζογατα βλεπει τα χαπια σαν λιχουδιες και τα καταβροχθιζει αμεσως απο το χερι μου!!!!!!
Ρωτησα και τον αιλουρογιατρο και μου ειπε οτι ειναι οκ για τις γατες,αρκει να της το δινω για λιχουδια γιατι δεν ειναι πληρης τροφη και οχι γιατι ειναι αλμυρο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back