NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Θα πρέπει να θέλει, να γουστάρει το αρσενικό και να είναι και στις μέρες της.. επίσης προσοχή θέλει και αυτό που σου είπε η moukelis.

moukelis
Επιφανές μέλος
Να ρωτησω και κατι ασχετο;Γιατι γραφεις για τον εαυτο σου σε θηλυκο γενος αφου εισαι αντρας;

NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μηπως να ανοιγατε χωριστους λογαριασμους,μια κι εστι παραβαινετε τους κανονες του φορουμ και δεν ξερουμε και με ποιον μιλαμε καθε φορα;ειμαι η αδερφη του παιδιου..και έχω και γω γάτα ρωσικη μπλε ο νικος σιαμ.Κοινώς θέλω να τις φέρουμε σε επαφη εστώ και για παρέα και φοβόμαστε!!γιατι γινεται ο χαμός!
Δυο ζωακια που ειναι σε ηλικια αναπαραγωγης λογω ορμονων ειναι λογικο να εχουν υπερενταση.Ο γατος μου ειχε γινει επιθετικος ακομα και με μενα.Αν θελετε να κανουν παρεα,πρεπει να μενουν στο ιδιο σπιτι,και να τους ανταλλαζετε μυρωδιες.Δεν γινεται να κανουν παρεα μονο οταν παει επισκεψη ο ενας στο σπιτι του αλλου,οι γατες αγχωνονται και βλεπουν το αλλο ζωο σαν εισβολεα.Αν λοιπον σκοπευετε να μεινετε μαζι,υπαρχουν αρθρα στην ενοτητα articles που θα σας βοηθησουν να κανετε μια προσπαθεια επαφης.Αν δειτε οτι αγριευουν τα πραγματα,θα σας συμβουλευα να μην το επιχειρησετε ακομα και αν τα στειρωσετε,γιατι μερικες γατες απλα προτιμουν τη μοναξια. και ειναι στο χαρακτηρα τους να μη θελουν αλλη γατουλα.
NIKOS27
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool