Απορία

ladycat

Διάσημο μέλος

Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα.
Εχω μια απορια βρε παιδια κ μαλιστα μου δημιουργηθηκε πριν λιγο που κοιταζα τον πισσα ενω τον καθαριζα με το μωρο μαντηλο ειδε κ εχει εμφανισει ασπρες τριχες λετε οταν γερασει να γινει ολος ασπρος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχω ιδέα!!! :blink:
Ασπρίζουν οι γάτες όταν γερνάνε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι οι μαυρες βγαζουν μερικες ασπρες τριχες. Οι Σιαμ σκουραινουν.
Και μιας συναδελφου εχει βγαλει μερικες ασπρες τριχες (ηταν ολομαυρος τωρα ειναι 9 ετων).

Το γατακι του κηπου, η αραπινα μας(ολομαυρη), εχει λιγες ασπρες τριχες.Λετε να γερναει και αυτη?:lol:

Τον άσπρισαν τα βάσανα:lol: :lol: :lol: :lol: :redface:

Κ η Λούσυ έχει αρκετές άσπρες τρίχες τώρα που γέρασε, πριν ήταν ολόμαυρη. Τώρα που την ξύρισαν όμως είδα ότι οι τρίχες στη βάση τους είναι άσπρες (!), δεν θυμάμαι αν ήταν έτσι και πριν.

Και μενα εχει μερικες ασπρες τριχες και ειναι ακομα μικρουλι,πος γινεται αυτο?:hmm: Ελπιζω να μη μου ασπρισει μου αρεσει μαβρουλα οπως ειναι.

Η πρώτη γάτα μας που εφτασε τα 12 δεν ασπρισε ποτέ. Τα άλλα πέθαναν σχετικά μικρά οπότε δεν πρόλαβα να κρίνω. Αλλά πραγματικά κι εγώ δεν ξέρω τι ισχύει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back