Απορία!

tsitsini

Νεοφερμένο μέλος

Η tsitsini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 94 μηνύματα.
καλημέρα και πάλι! έχω μια απορία και θα ήθελα τα φώτα σας: το μαναρι μου είναι 2 μηνών και μές στην τρέλα! το βράδυ τον βγάζω από το δωμάτιο γιατί 2-3 φορές που τον έχω αφήσει δοκιμαστικά, δεν κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου! όλη την ώρα έπαιξε με την κουβέρτα και το σεντόνι και όταν βαρέθηκε άρχισε να παίζει με τα πόδια του άντρα μου!!! :down: τον έκανε ριγέ με τα νυχάκια του! υπάρχει περίπτωση να κοιμόμαστε οοολοι μαζι χωρίς απώλειες?? γιατί όταν κλείνω την πόρτα αυτό κάθεται απ έξω και νιαουρίζει παραπονιάρικα...:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα και πάλι! έχω μια απορία και θα ήθελα τα φώτα σας: το μαναρι μου είναι 2 μηνών και μές στην τρέλα! το βράδυ τον βγάζω από το δωμάτιο γιατί 2-3 φορές που τον έχω αφήσει δοκιμαστικά, δεν κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου! όλη την ώρα έπαιξε με την κουβέρτα και το σεντόνι και όταν βαρέθηκε άρχισε να παίζει με τα πόδια του άντρα μου!!! :down: τον έκανε ριγέ με τα νυχάκια του! υπάρχει περίπτωση να κοιμόμαστε οοολοι μαζι χωρίς απώλειες?? γιατί όταν κλείνω την πόρτα αυτό κάθεται απ έξω και νιαουρίζει παραπονιάρικα...:/:
Γεια σου!! φυσικα και υπαρχει ....αρα ειναι μικρο ακομη και ειναι γεματο ενεργεια!! το μαναρακι μου!! :blink::blink: κατι που εκανα οταν μικρη η δικη μου, ηταν να παιζω μαζι της λιγο πριν να παμε να κοιμηθουμε ωστε να κουραστει κ να θελει να κοιμηθει...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε αυτή την ηλικία είναι υπέρκινητικά...

μπορείς να δοκιμάσεις να παίζετε μία μίαμιση ώρα πριν κοιμηθήτε. να το εξαντλήσεις. αν και δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά... επίσεις κόβε συχνά πυκνά τα νυχάκια του μικρού σου φίλου.

μπορείς επίσης να έχεις ένα ψεκαστήρι κοντά σου και όταν παίζει στη μέση της νύχτας να το ψεκάζεις νεράκι..

πάντως εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου με τα δικά μου.... με τσαλαπατάνε όλο το βράδυ, με σπρώνουν, γουργουρίζουν παράλογες ώρες, κάνουν πατουσάκια αξημέρωτα και μόλις πεινάσουν έρχονται και νιαουρίζουν μέσα στ αυτί μου ή ακόμη χειρότερα ο πρίνς με ξεσκεπάζει (καλύπτω και το κεφάλι λόγω γατιών με σεντόνι εγώ) με την πατουσάρα του και μετά την ακουμπάει σε μάτι μύτη μάγουλο....

θα σου πρότεινα να το μάθεις έξω από το δωμάτιο αλλιώς κουράγιο...

αυτό προσπαθώ να κάνω! παίζω μαζί του μπας και εξαντληθεί αλλά... μάταια!!! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όταν κλείνω την πόρτα ρίχνει κανα δυο παραπονεμένα νιαουρισματάκια, αλλά μέχρι εκεί! μετά μας ξυπνάει στις 7!! είναι το φυσικό ξυπνητήρι μας!!! τότε εκτός από το νιαούρισμα έχουμε και το ανάλογο γρατζούνισμα στην πόρτα, σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτός!!! :D
απλά ξέρετε... το να μπορούσε να κοιμηθεί το ζουζούνι μαζί μας (ήρεμο!!) θα ήταν άλλη φαση...:(

σε αυτή την ηλικία είναι υπέρκινητικά...

μπορείς να δοκιμάσεις να παίζετε μία μίαμιση ώρα πριν κοιμηθήτε. να το εξαντλήσεις. αν και δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά... επίσεις κόβε συχνά πυκνά τα νυχάκια του μικρού σου φίλου.

μπορείς επίσης να έχεις ένα ψεκαστήρι κοντά σου και όταν παίζει στη μέση της νύχτας να το ψεκάζεις νεράκι..

πάντως εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου με τα δικά μου.... με τσαλαπατάνε όλο το βράδυ, με σπρώνουν, γουργουρίζουν παράλογες ώρες, κάνουν πατουσάκια αξημέρωτα και μόλις πεινάσουν έρχονται και νιαουρίζουν μέσα στ αυτί μου ή ακόμη χειρότερα ο πρίνς με ξεσκεπάζει (καλύπτω και το κεφάλι λόγω γατιών με σεντόνι εγώ) με την πατουσάρα του και μετά την ακουμπάει σε μάτι μύτη μάγουλο....

θα σου πρότεινα να το μάθεις έξω από το δωμάτιο αλλιώς κουράγιο...
:lol::lol::lol: Ναι κουραγιο γιατι ο Αλφι και η Πισου 4 και 5 χρονων αντιστοιχα ακομη παιζουν στο κρεβατι οταν κοιμομαστε, νιαουριζουν στο αυτι μου - ο Γιωργος απλα δεν τα ακουει - και μου κανει πατουσακια στο μαξιλαρι μου και ενιοτε στα μαλλια μου!!!!!!!!!! Αλλα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να ειναι στο κρεβατι μου, τα εχω συνηθησει :redface:

το εκνευριστηκό τώρα που χειμωνιάζει είναι που σε σπρώχνουν για να βολευτούν εκεί που κοιμάσαι γιατί είναι ζεσταμένο το μέρος.....

σε καταλαβαίνω απόλυτα!! και είναι και πάνέρμορφα και τα δυο μαναράκια σου!!! βλέποντας και κάνοντας! πάντως σήμερα λέω να κάνω άλλη μια προσπάθεια... :up:

Απορια το εχω, με τοση γουνα πανω τους ..πηγαινουν και ξαπλωνουν μονο στα χαλακια, στις κουβερτες, μαξιλαρια κτλ....μην κρυωσει ο κ....ος τους!!!!!!! :lol::lol:

σε πληροφορώ η κοντέσα μου κοιμάται από φλοκάτι και πάνω.. (το χαλί δεν της αρέσει) όσο για τον κύριο πρίνς αν τον αφήσεις μπαίνει μέσα από το πάπλωμα....

άβυσσος η ψυχή της γάτας παιδί μου!!! είναι σαν τις γυναίκες! δεν βγάζει με τίποτα άκρη!!!:D

Χμμ και η Πισου κοιμαται κατω απο το παπλωμα διπλα στη κοιλια μου.......Αυτο που παιζει με τα ποδια του αντρα σου, μου θυμιζει ενα λαθος που εκανα οταν ηταν μικρη. Το εβρισκα διασκεδαστικο να παιζω κατω απο το σεντονι μαζι της. Ελα ομως που οταν κοιμομουν νομιζε οτι το παιχνιδι συνεχιζοταν και οταν αλλαζα πλευρο στον υπνο μου, με δαγκωνε ή μου επιτιθοταν!! :confused:

Πώς τον λένε τον γατούλη;:)

Spike τον λένε!! και είναι ξεροκέφαλο το μανάρι μου!!! Άντα αυτό το κάνει ο άντρας μου!! παίζει μαζί του μ αυτόν τον τρόπο και ο μικρός ξετρελαίνεται! αλλά κανένας από τους δυό δεν με ακούει...:(

Spike τον λένε!! και είναι ξεροκέφαλο το μανάρι μου!!! Άντα αυτό το κάνει ο άντρας μου!! παίζει μαζί του μ αυτόν τον τρόπο και ο μικρός ξετρελαίνεται! αλλά κανένας από τους δυό δεν με ακούει...:(
Εγω το εκοψα οσο ηταν νωρις...μα μου εριχνε κατι δαγκωματιες στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου που τιναζομουν απο το κρεβατι!!!!!!! και το χαζο το διασκεδαζε :blink::blink:

Καλύτερα να μάθει να κοιμάται χωρίς εσάς...Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες να κρατήσω τον μικρό εκτός κρεβατοκάμαρας αλλά επειδή οι 2 μας μένουμε κατά βάθος δεν με χαλούσε να έχω δίπλα μου μια γουργουριστή θερμάστρα:Dτο κακό είναι οτι σε αντίθεση με τη μεγάλη μου που πάντα κοιμόταν στα πόδια αυτός θέλει να κοιμάται δίπλα στο κεφάλι μου και μάλιστα όταν αλλάζω πλευρό και του γυρίζω πλάτη,πηδάει αμέσως από την άλλη μεριά για να έρθει πάλι δίπλα στο κεφάλι μου.Χαριτωμένο μεν δεν λέω,ειδικά όταν ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τη φατσούλα του μου φτιάχνει τη μέρα...αλλά έχω ένα φόβο,μήπως περάσει τα μάτια μου για παιχνίδι και πάει να τα γραπώσει,το έκανε μια φορά και μαζεύτηκα εγκαίρως αλλά αν την επόμενη φορά δεν είμαι τυχερή;Και είναι και το άλλο...το πρωί μου γλύφει την μύτη ή τρίβει την δική του πάνω στη δική μου και με γαργαλάει και ξυπνάω.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό,το θεωρώ πολύ στενή επαφή και ανησυχώ για μικρόβια αν και είναι μόνο μέσα στο σπίτι και τον κρατάω καθαρό αλλά και πάλι...

βασικά και εγώ αυτό με τα μάτια φοβάμαι περισσότερο.. ιδίως σ αυτή την ηλικία που ακόμα και την ουρά τους θεωρούν παιχνίδι! ευχαριστώ πολύ πάντως για τις συμβουλές σας!!

Ένα καλό σύστημα εκτός απ' το παιχνίδι πριν τον ύπνο είναι να του λες μια-δυο φορές όχι/μη (ή ό,τι άλλο του λες για να σταματήσει τις τρέλες του) και στην τρίτη να τον βγάζεις έξω μέχρι το πρωί. Έτσι θα μάθει ότι. αν θέλει να κοιμάται μαζί σας, πρέπει να είναι ήσυχος.:)

Όσο για τα μάτια, τα γατάκια είναι μεν πιο ζωηρά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να σας τραυματίσουν σοβαρά. Ούτε, φυσικά, υπάρχει φόβος μικροβίων.

Ένα καλό σύστημα εκτός απ' το παιχνίδι πριν τον ύπνο είναι να του λες μια-δυο φορές όχι/μη (ή ό,τι άλλο του λες για να σταματήσει τις τρέλες του) και στην τρίτη να τον βγάζεις έξω μέχρι το πρωί. Έτσι θα μάθει ότι. αν θέλει να κοιμάται μαζί σας, πρέπει να είναι ήσυχος.:)

Όσο για τα μάτια, τα γατάκια είναι μεν πιο ζωηρά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να σας τραυματίσουν σοβαρά. Ούτε, φυσικά, υπάρχει φόβος μικροβίων.

εμένα αυτό το σύστημα δεν έπιασε ποτέ.. ο πρίνς άνοιγε την πόρτα και ερχόταν μέσα....

εκείνο που απέδωσε είναι το κλουβί δίπλα στο κρεβάτι σε περιπτώσεις που πέρναγε το μαλλί μου για ποντίκι και του ορμούσε..

:lol::lol::lol::lol::lol:
Ο prince είναι ιδιάζουσα περίπτωση.:P

Καλύτερα να μάθει να κοιμάται χωρίς εσάς...Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες να κρατήσω τον μικρό εκτός κρεβατοκάμαρας αλλά επειδή οι 2 μας μένουμε κατά βάθος δεν με χαλούσε να έχω δίπλα μου μια γουργουριστή θερμάστρα:Dτο κακό είναι οτι σε αντίθεση με τη μεγάλη μου που πάντα κοιμόταν στα πόδια αυτός θέλει να κοιμάται δίπλα στο κεφάλι μου και μάλιστα όταν αλλάζω πλευρό και του γυρίζω πλάτη,πηδάει αμέσως από την άλλη μεριά για να έρθει πάλι δίπλα στο κεφάλι μου.Χαριτωμένο μεν δεν λέω,ειδικά όταν ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τη φατσούλα του μου φτιάχνει τη μέρα...αλλά έχω ένα φόβο,μήπως περάσει τα μάτια μου για παιχνίδι και πάει να τα γραπώσει,το έκανε μια φορά και μαζεύτηκα εγκαίρως αλλά αν την επόμενη φορά δεν είμαι τυχερή;Και είναι και το άλλο...το πρωί μου γλύφει την μύτη ή τρίβει την δική του πάνω στη δική μου και με γαργαλάει και ξυπνάω.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό,το θεωρώ πολύ στενή επαφή και ανησυχώ για μικρόβια αν και είναι μόνο μέσα στο σπίτι και τον κρατάω καθαρό αλλά και πάλι...

Καλε μου φαίνεται αδιανόητο να φοβάσαι το γατάκι σου. Σίγουρα όταν σου έκανε κάτι τέτοιο δεν το εννοούσε ή απλά ήταν ατύχημα. Συμβαίνουν αυτά και στα καλύτερα σπίτια. Από ότι περιγράφεις για το πρωινό ξύπνημα, σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο γατί που σε αγαπάει και σου δείχνει με πολυ τρυφερό τρόπο την αγαπη του. Είναι δυνατόν να σου κάνει κακό;;;; :confused: Μην το έχεις καθόλου άγχος. Εμένα ο δικός μου κοιμάται μαζί μας, μας δαγκώνει τη νύχτα, μας ζυμώνει απλά δεν συμμετέχουμε και κάποια στιγμή ξενερώνει και σταματάει. Αλλά το πρωί κατά τις 8 παρα αρχίζει τα χαστούκια για να τον ταϊσουμε.. Λογικά πράγματα :lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back