tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Γεια σου!! φυσικα και υπαρχει ....αρα ειναι μικρο ακομη και ειναι γεματο ενεργεια!! το μαναρακι μου!!καλημέρα και πάλι! έχω μια απορία και θα ήθελα τα φώτα σας: το μαναρι μου είναι 2 μηνών και μές στην τρέλα! το βράδυ τον βγάζω από το δωμάτιο γιατί 2-3 φορές που τον έχω αφήσει δοκιμαστικά, δεν κατάφερα να κοιμηθώ καθόλου! όλη την ώρα έπαιξε με την κουβέρτα και το σεντόνι και όταν βαρέθηκε άρχισε να παίζει με τα πόδια του άντρα μου!!!τον έκανε ριγέ με τα νυχάκια του! υπάρχει περίπτωση να κοιμόμαστε οοολοι μαζι χωρίς απώλειες?? γιατί όταν κλείνω την πόρτα αυτό κάθεται απ έξω και νιαουρίζει παραπονιάρικα...
![]()

κατι που εκανα οταν μικρη η δικη μου, ηταν να παιζω μαζι της λιγο πριν να παμε να κοιμηθουμε ωστε να κουραστει κ να θελει να κοιμηθει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
μπορείς να δοκιμάσεις να παίζετε μία μίαμιση ώρα πριν κοιμηθήτε. να το εξαντλήσεις. αν και δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά... επίσεις κόβε συχνά πυκνά τα νυχάκια του μικρού σου φίλου.
μπορείς επίσης να έχεις ένα ψεκαστήρι κοντά σου και όταν παίζει στη μέση της νύχτας να το ψεκάζεις νεράκι..
πάντως εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου με τα δικά μου.... με τσαλαπατάνε όλο το βράδυ, με σπρώνουν, γουργουρίζουν παράλογες ώρες, κάνουν πατουσάκια αξημέρωτα και μόλις πεινάσουν έρχονται και νιαουρίζουν μέσα στ αυτί μου ή ακόμη χειρότερα ο πρίνς με ξεσκεπάζει (καλύπτω και το κεφάλι λόγω γατιών με σεντόνι εγώ) με την πατουσάρα του και μετά την ακουμπάει σε μάτι μύτη μάγουλο....
θα σου πρότεινα να το μάθεις έξω από το δωμάτιο αλλιώς κουράγιο...
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

απλά ξέρετε... το να μπορούσε να κοιμηθεί το ζουζούνι μαζί μας (ήρεμο!!) θα ήταν άλλη φαση...

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
σε αυτή την ηλικία είναι υπέρκινητικά...
μπορείς να δοκιμάσεις να παίζετε μία μίαμιση ώρα πριν κοιμηθήτε. να το εξαντλήσεις. αν και δεν νομίζω να καταφέρεις πολλά... επίσεις κόβε συχνά πυκνά τα νυχάκια του μικρού σου φίλου.
μπορείς επίσης να έχεις ένα ψεκαστήρι κοντά σου και όταν παίζει στη μέση της νύχτας να το ψεκάζεις νεράκι..
πάντως εγώ έχω χάσει τις ελπίδες μου με τα δικά μου.... με τσαλαπατάνε όλο το βράδυ, με σπρώνουν, γουργουρίζουν παράλογες ώρες, κάνουν πατουσάκια αξημέρωτα και μόλις πεινάσουν έρχονται και νιαουρίζουν μέσα στ αυτί μου ή ακόμη χειρότερα ο πρίνς με ξεσκεπάζει (καλύπτω και το κεφάλι λόγω γατιών με σεντόνι εγώ) με την πατουσάρα του και μετά την ακουμπάει σε μάτι μύτη μάγουλο....
θα σου πρότεινα να το μάθεις έξω από το δωμάτιο αλλιώς κουράγιο...

Ναι κουραγιο γιατι ο Αλφι και η Πισου 4 και 5 χρονων αντιστοιχα ακομη παιζουν στο κρεβατι οταν κοιμομαστε, νιαουριζουν στο αυτι μου - ο Γιωργος απλα δεν τα ακουει - και μου κανει πατουσακια στο μαξιλαρι μου και ενιοτε στα μαλλια μου!!!!!!!!!! Αλλα δεν μπορω να κοιμηθω χωρις να ειναι στο κρεβατι μου, τα εχω συνηθησει 
prince
Διάσημο μέλος
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος

tsitsini
Νεοφερμένο μέλος

Αντα
Διακεκριμένο μέλος
Εγω το εκοψα οσο ηταν νωρις...μα μου εριχνε κατι δαγκωματιες στο μεγαλο δαχτυλο του ποδιου που τιναζομουν απο το κρεβατι!!!!!!! και το χαζο το διασκεδαζεSpike τον λένε!! και είναι ξεροκέφαλο το μανάρι μου!!! Άντα αυτό το κάνει ο άντρας μου!! παίζει μαζί του μ αυτόν τον τρόπο και ο μικρός ξετρελαίνεται! αλλά κανένας από τους δυό δεν με ακούει...![]()

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
το κακό είναι οτι σε αντίθεση με τη μεγάλη μου που πάντα κοιμόταν στα πόδια αυτός θέλει να κοιμάται δίπλα στο κεφάλι μου και μάλιστα όταν αλλάζω πλευρό και του γυρίζω πλάτη,πηδάει αμέσως από την άλλη μεριά για να έρθει πάλι δίπλα στο κεφάλι μου.Χαριτωμένο μεν δεν λέω,ειδικά όταν ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τη φατσούλα του μου φτιάχνει τη μέρα...αλλά έχω ένα φόβο,μήπως περάσει τα μάτια μου για παιχνίδι και πάει να τα γραπώσει,το έκανε μια φορά και μαζεύτηκα εγκαίρως αλλά αν την επόμενη φορά δεν είμαι τυχερή;Και είναι και το άλλο...το πρωί μου γλύφει την μύτη ή τρίβει την δική του πάνω στη δική μου και με γαργαλάει και ξυπνάω.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό,το θεωρώ πολύ στενή επαφή και ανησυχώ για μικρόβια αν και είναι μόνο μέσα στο σπίτι και τον κρατάω καθαρό αλλά και πάλι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini
Νεοφερμένο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Όσο για τα μάτια, τα γατάκια είναι μεν πιο ζωηρά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να σας τραυματίσουν σοβαρά. Ούτε, φυσικά, υπάρχει φόβος μικροβίων.
prince
Διάσημο μέλος
Ένα καλό σύστημα εκτός απ' το παιχνίδι πριν τον ύπνο είναι να του λες μια-δυο φορές όχι/μη (ή ό,τι άλλο του λες για να σταματήσει τις τρέλες του) και στην τρίτη να τον βγάζεις έξω μέχρι το πρωί. Έτσι θα μάθει ότι. αν θέλει να κοιμάται μαζί σας, πρέπει να είναι ήσυχος.
Όσο για τα μάτια, τα γατάκια είναι μεν πιο ζωηρά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να σας τραυματίσουν σοβαρά. Ούτε, φυσικά, υπάρχει φόβος μικροβίων.
εμένα αυτό το σύστημα δεν έπιασε ποτέ.. ο πρίνς άνοιγε την πόρτα και ερχόταν μέσα....
εκείνο που απέδωσε είναι το κλουβί δίπλα στο κρεβάτι σε περιπτώσεις που πέρναγε το μαλλί μου για ποντίκι και του ορμούσε..
ruko
Διάσημο μέλος

Ο prince είναι ιδιάζουσα περίπτωση.

Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Καλύτερα να μάθει να κοιμάται χωρίς εσάς...Εγώ έκανα άπειρες προσπάθειες να κρατήσω τον μικρό εκτός κρεβατοκάμαρας αλλά επειδή οι 2 μας μένουμε κατά βάθος δεν με χαλούσε να έχω δίπλα μου μια γουργουριστή θερμάστρατο κακό είναι οτι σε αντίθεση με τη μεγάλη μου που πάντα κοιμόταν στα πόδια αυτός θέλει να κοιμάται δίπλα στο κεφάλι μου και μάλιστα όταν αλλάζω πλευρό και του γυρίζω πλάτη,πηδάει αμέσως από την άλλη μεριά για να έρθει πάλι δίπλα στο κεφάλι μου.Χαριτωμένο μεν δεν λέω,ειδικά όταν ανοίγω τα μάτια μου και βλέπω τη φατσούλα του μου φτιάχνει τη μέρα...αλλά έχω ένα φόβο,μήπως περάσει τα μάτια μου για παιχνίδι και πάει να τα γραπώσει,το έκανε μια φορά και μαζεύτηκα εγκαίρως αλλά αν την επόμενη φορά δεν είμαι τυχερή;Και είναι και το άλλο...το πρωί μου γλύφει την μύτη ή τρίβει την δική του πάνω στη δική μου και με γαργαλάει και ξυπνάω.Δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό αυτό,το θεωρώ πολύ στενή επαφή και ανησυχώ για μικρόβια αν και είναι μόνο μέσα στο σπίτι και τον κρατάω καθαρό αλλά και πάλι...
Καλε μου φαίνεται αδιανόητο να φοβάσαι το γατάκι σου. Σίγουρα όταν σου έκανε κάτι τέτοιο δεν το εννοούσε ή απλά ήταν ατύχημα. Συμβαίνουν αυτά και στα καλύτερα σπίτια. Από ότι περιγράφεις για το πρωινό ξύπνημα, σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο γατί που σε αγαπάει και σου δείχνει με πολυ τρυφερό τρόπο την αγαπη του. Είναι δυνατόν να σου κάνει κακό;;;;
Μην το έχεις καθόλου άγχος. Εμένα ο δικός μου κοιμάται μαζί μας, μας δαγκώνει τη νύχτα, μας ζυμώνει απλά δεν συμμετέχουμε και κάποια στιγμή ξενερώνει και σταματάει. Αλλά το πρωί κατά τις 8 παρα αρχίζει τα χαστούκια για να τον ταϊσουμε.. Λογικά πράγματα 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool