Απορία!

καλημέρα! τελικά σήμερα το πρωί είπα να ανοίξω την πόρτα του δωματίου μου όταν ο Spike άρχισε να νιαουρίζει! ήρθε, έκανε μια βολτίτσα μέσα στα σκεπάσματα και μετά.... είδε το χέρι μου!!! και αποκόμισα άλλη μια γρανζουνίτσα!!! Αποτυχία!!!:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημέρα! τελικά σήμερα το πρωί είπα να ανοίξω την πόρτα του δωματίου μου όταν ο Spike άρχισε να νιαουρίζει! ήρθε, έκανε μια βολτίτσα μέσα στα σκεπάσματα και μετά.... είδε το χέρι μου!!! και αποκόμισα άλλη μια γρανζουνίτσα!!! Αποτυχία!!!:(:(
Εχει κομμενα τα νυχακια? :hmm::hmm: πρεπει να του πεις εκεινη τη στιγμη ''ΜΗ'' με εντονη φωνη. Σιγα σιγα θα εκπαιδευτει ή εσεις θα κυκλοφορειτε με γαντια!!!!!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελπιδοφόρα μηνύματα βλέπω!!!!!:) και ΜΗ του φώναξα και ότι θές!! σταμάτησε για μια στιγμή και μετά ξάνα επίθεση στο κακόμοιρο το χεράκι μου!!!μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο η εκπαίδευση του ξεροκέφαλου γατιού μου!!!όσο για τα νυχάκια του, πρίν μια βδομάδα που τον είχα πάει στον κτηνίατρο και του είπα να τα κόψουμε, μου είπε ότι είναι μικρός ακόμα.. μήπως να του τα κόψω μόνη μου?? :hmm:

αφου σου ειπε οχι, καλυτερα μην τα κοψεις, μαλωνε το οταν σε δαγκωνει η ψεκαζε το. κανε υπομονη, θα μαθει και θα ηρεμησει αλλα πιο μετα!!:cool:, ακομα ειναι στη μουρλα και δε μπορεις να κανεις πολλα πραγματα για να ηρεμησει, στο λεω εκ πειρας..
καλη υπομονη με το μωρουλι σου.

κάνω, γιατι βλέπεις του έχω και αδυναμία!!!! αυτό που προσπαθώ πάντως είναι να το κάνω να εκτονώνεται στο παιχνίδι!!! αλλά που αυτο...:baby::baby:

κοίτα ίσως αυτό που θα πώ να ακουστεί κάπως... η τροφές που τους δίνουμε έχουν ταυρίνη για ενέργεια. μήπως να δοκιμάσεις να μην το ταϊζεις αρκετά αργα. σε συνδιασμό με το παιχνίδι θα πρέπει να κουράζεται...
(ας πάρει κάποιος αυτό το γατο από πάνω μου προσπαθω να δουλέψω.,.. και αυτός όλο με γλύφει...)

δεν το ήξερα αυτό για την ταυρίνη!!! τέλος το φαγητό μετά τις 8!!! φαντάζεσαι σε συνδυασμό με την τροφή να πιεί το μανάρι μου και λίγο redbull!!! τον βλέπω πύραυλο!!! :lol::lol:

μπα... σε γατόψαρο το βλέπω....:Ρ

γεια!και εμενα η αιθαλιτσα μου μου εκανε τα ιδια!καταλαβα οτι απλα επειδη ελειπα εκεινο τον καιρο αρκετες ωρες απτο σπιτι κοιμοταν ολη την μερα επομενως το βραδυ που ημουν περισσοτερες ωρες ηθελε απλα να μου διξει οτι της λειπω και να παιξει και εκανε τις τρελιτσες της!εγω αυτο που κανα και γλιτωσα ειναι να παιζω μαζι της αρκετη ωρα και μετα να την βαζω διπλα μου στο κρεβατι σε ενα πουφ που της αρεσει να καθετε να κοιμηθει μαζι μου.στην αρχη εκανε τσαλιμακια αλλα μετα απο λιγο καιρο συνηθησε οτι οποτε κλεινει το φως και πεφτω και καθετε εκει ειναι ωρα για υπνο.οταν νοιαουριζε η εκανε πατουσιτσες στο προσωπο μου τις εδινα ενα μπαλακι φουντιτσα να παιζει και ξεχνιοταν μετα απο λιγο και την επερνε ο υπνος.δοκιμασε το μπορει να πιασει!

Χαχαχα για δες κι εδώ ;)

https://www.dailyhaha.com/_vids/time_lapse_sleeping_with_cat.htm

Οι γατούλες δεν κοιμούνται όλη νύχτα σχεδόν ποτέ (τουλάχιστον απ' ό,τι έχω καταλάβει από την προσωπική μου εμπειρία). Όλο και κάτι θα σου κάνουν :Ρ

Δες το videάκι και παρηγορήσου!!! Δεν είσαι μόνη ;ρ

αυτό προσπαθώ να κάνω! παίζω μαζί του μπας και εξαντληθεί αλλά... μάταια!!! Η αλήθεια βέβαια είναι ότι όταν κλείνω την πόρτα ρίχνει κανα δυο παραπονεμένα νιαουρισματάκια, αλλά μέχρι εκεί! μετά μας ξυπνάει στις 7!! είναι το φυσικό ξυπνητήρι μας!!! τότε εκτός από το νιαούρισμα έχουμε και το ανάλογο γρατζούνισμα στην πόρτα, σε περίπτωση που δεν έγινε αντιληπτός!!! :D
απλά ξέρετε... το να μπορούσε να κοιμηθεί το ζουζούνι μαζί μας (ήρεμο!!) θα ήταν άλλη φαση...:(
Κατ΄αρχήν καλώς ήρθες κι από εμένα κ να χαίρεσαι τον γατουλίνο σου! Και φυσικά είναι άλλη φαση το να κοιμάται μαζί σας το γατουλίνι σας. Προσπάθησε να δοκιμάσεις τις μεθόδους που σου πρότειναν τα κορίτσια. Είναι όλες ελπιδοφόρες. Πιστεύω πως ειναι ακόμη μικρούλης γι αυτό είναι κ τόσο ζωηρός.

το εκνευριστηκό τώρα που χειμωνιάζει είναι που σε σπρώχνουν για να βολευτούν εκεί που κοιμάσαι γιατί είναι ζεσταμένο το μέρος.....
Τυχερούλα!!! Μακάρι κι εμένα να μου το έκαναν αυτό!! Αλλά περιορίζονται στο να κοιμούνται μόνον στα πόδια μου. Εκτός απ΄τον Σεβάχ που το πρωί κάνει πατουσάκια σαν να χορεύει δίπλα μου κ νομίζω πως χαϊδεύεται για να του βάλω να φάει... Αλλά κανονικά όλα τους είναι τόσο ήσυχα... τρεις φορές μόνον ο Σεβάχ με τη Νάλα κ η Νάλα με τον Πέρση έπαιξαν επάνω στο κρεβάτι την ώρα που γλάρωνα κ με ένα δυνατό μηηη και τράνταγμα (τα σήκωσα στα χέρια ψηλά στο ύψος του προσώπου μου και τα κοίταξα στα μάτια χωρίς να υποχωρήσει το βλέμμα μου φωνάζοντας αυστηρά μη) και ησύχασαν.:)
Υ.Γ: Μιλάω για τα τρια τελευταία εκτός του Τίμυ μας.:D

Πώς τον λένε τον γατούλη;:)
Τι κάνεις Φωτεινή? Τι τέλειες φωτο είναι αυτές στην υπογραφή με το γατουλίνι να βγάζει τη γλωσσίτσα του? Τι κάνουν τα μωρά σου?:)

Ένα καλό σύστημα εκτός απ' το παιχνίδι πριν τον ύπνο είναι να του λες μια-δυο φορές όχι/μη (ή ό,τι άλλο του λες για να σταματήσει τις τρέλες του) και στην τρίτη να τον βγάζεις έξω μέχρι το πρωί. Έτσι θα μάθει ότι. αν θέλει να κοιμάται μαζί σας, πρέπει να είναι ήσυχος.:)

Όσο για τα μάτια, τα γατάκια είναι μεν πιο ζωηρά, αλλά είναι μάλλον απίθανο να σας τραυματίσουν σοβαρά. Ούτε, φυσικά, υπάρχει φόβος μικροβίων.
Και αυτό που λέει η ruko ειναι αποτελεσματικό. Το έχω κάνει στον Τίμυ. Ναι λοιπόν ο Τίμυ ήταν για πολλά χρόνια αταχτούλης τα βράδια. Οχι στο κρεβάτι μας, αλλά ανέβαινε επάνω στα ράφια στο δωμάτιο της κόρης μου κ έριχνε οοοολα τα βαζάκια, τα μπιζου της, τα πραγματάκια που υπήρχαν στα ράφια για να παίξει.. ε ρε γλέντια!!!:lol:

γεια!και εμενα η αιθαλιτσα μου μου εκανε τα ιδια!καταλαβα οτι απλα επειδη ελειπα εκεινο τον καιρο αρκετες ωρες απτο σπιτι κοιμοταν ολη την μερα επομενως το βραδυ που ημουν περισσοτερες ωρες ηθελε απλα να μου διξει οτι της λειπω και να παιξει και εκανε τις τρελιτσες της!εγω αυτο που κανα και γλιτωσα ειναι να παιζω μαζι της αρκετη ωρα και μετα να την βαζω διπλα μου στο κρεβατι σε ενα πουφ που της αρεσει να καθετε να κοιμηθει μαζι μου.στην αρχη εκανε τσαλιμακια αλλα μετα απο λιγο καιρο συνηθησε οτι οποτε κλεινει το φως και πεφτω και καθετε εκει ειναι ωρα για υπνο.οταν νοιαουριζε η εκανε πατουσιτσες στο προσωπο μου τις εδινα ενα μπαλακι φουντιτσα να παιζει και ξεχνιοταν μετα απο λιγο και την επερνε ο υπνος.δοκιμασε το μπορει να πιασει!
Κι αυτό είναι μια λύση καλη. Ξεχνιούνται καμιά φορα με κατι άλλο.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back