Απορία!

• Thread starter Thread starter barbara1
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

barbara1

Νεοφερμένο μέλος

Ο barbara1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα.
καλησπερα! θα ηθελα να μου λυσετε μια απορια που εχω.Η μπουμπου μου γεννησε την Κυριακη του Πασχα ενα γατακι αρσενικο. μεχρι σημερα το φροντιζει και το ταιζει εκεινη.βεβαια με αφηνει να το χαιδευω. μου κανει ομως εντυπωση που δεν εχω δει κακακια στο μερος που τους εχω. ενταξει η μπουμπου φευγει και τα κανει .... το μωρο ομως?????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα τρώει η μαμά.:)
Βέβαια είναι αρκετά μεγάλο να πάει και στην άμμο.. ή αλλού. Είσαι σίγουρη ότι δεν βγαίνει απο την φωλιά, και κάπου τα κάνει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και το σκεφτηκα να σου πω αλλα το θεωρησα υπερβολικο! απιστευτο ειναι!!!! ευχαριστω πολυ

Οι γατες καθαριζουν οι ιδιες τα γατακια τους,γιατι ετσι κι αλλιως δεν εχουν ελεγχο των μυων της περιοχης και δε μπορουν μονα τους να ενεργηθουν.

Dolby surround.:lol:

ευχαριστω παρα πολυ!!!!ειστε αστερια!

δεν παει πουθενα ....τωρα εχει αρχισει να ψιλοπερπαταει ο καημενος..... ολο κολημενος πανω της ειναι....

Ε ναι μανδαμ εμεις ειμεθα και καθηγηται και ξερουμε και πεντε-εξι χρωματισμους παραπανω.:P:P:P

Σωστά...
εγώ τί είμαι.. μια χωριατοπούλα συλλέκτρια που κοντεύει να νιαουρίσει...:down::lol:

πάει το θέμα... σόρυ.:redface:

Σωστά...
εγώ τί είμαι.. μια χωριατοπούλα συλλέκτρια που κοντεύει να νιαουρίσει...:down::lol:

πάει το θέμα... σόρυ.
Ή να γαυγισει...:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back