tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό που με ανησυχεί ακόμα περισσότερο είναι ότι είμαι στον α΄όροφο και στο μπαλκόνι μου ακουμπουν δέντρα κλπ και όπως καταλαβαίνετε φοβάμαι μη και δεν τον προλάβω και φύγει. Όταν βγαίνει στο μπαλκόνι πάντα τον επιβλέπω. Απλά σήμερα σκέφτηκα μήπως θα ήταν καλή ιδέα να του πάρω ένα λουράκι βόλτας έτσι ώστε να ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μου φύγει για να μην βγαίνω στο μπαλκόνι κάθε 2 λεπτά για να δώ που βρίσκεται.. Τι λέτε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Θα πάρεις σαμαράκι από πετ σοπ και φυσικά και λουράκι.Προσοχή μόνο στο μέγεθος του σαμαριού γιατί εγώ πήρα από τον κτηνίατρο ένα για μικρόσωμα σκυλάκια που υποτίθεται θα του έκανε, έτσι που είναι μεγαλόσωμος ο Αρης μου, αλλά καταφέρνει πάντα να το βγάζει.
Θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσουν, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο,υπάρχουν και εδώ στο φόρουμ μέλη που τα γατιά τους βγαίνουν με λουράκι στο μπαλκόνι.
Πόσο είναι ο γάτος?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ο γατούλης μου είναι 1 έτους (και 1 ημέρας χεχεχε!!!) και γύρω στα 5 με 5μιση κιλά. Στο pet shop να ζητήσω σαμαράκι για μικρά σκυλάκια ή για γάτες?
Σίγουρα για γάτες!!!
Ενός έτους είναι ακόμη μικρούλι!
Επειδή με τα σαμαράκια είναι καμιά φορά δύσκολο να πετύχεις το μέγεθος, όταν το πάρεις εξασφάλισε στο πετ σοπ ότι σε περίπτωση που δεν σας κάνει ,να μπορείς να το αλλάξεις!

Και με την ευκαιρία
Χρόνια Πολλά στον γατουλίνο σου, να είστε ευτυχισμένοι μαζί για πολλά χρόνια.

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
πρέπει κι εγώ σε καποια φάση να δοκιμάσω το λουράκι στην bailey, λόγω του ότι θα ταξιδεύουμε συχνά με αεροπλάνο και θα πρέπει να την βγάλω απο την γατοφόρο..και φοβάμαι πολύ την αντιδραση της..
μπορεις στο αερολπανο να βγαλεις την γατα?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
κανονικά όχι αλλα δεν το λέω για μεσα στο αεροπλάνο..θα μου κανουν έλεγχο στην γατοφόρο πριν περάσω (όπως κάνουν και στις τσάντες που περνάνε απο ειδικά μηχανηματα) και αναγκαστικά πρέπει να την βγάλω..μπορεις στο αερολπανο να βγαλεις την γατα?
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum