evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
έχεις αμμολεκάνη ανοιχτή ή κλειστή; γιατί η κλειστή είναι απείρως καλύτερη! η άμμος που παίρνεις είναι απο τις καλύτερες,επίσης υπάρχει και η biocats η πράσινη που είναι και αυτή πολύ καλή..και σε οικονομικότερη τιμή.Προσωπικά δεν θα έβγαζα την αμμολεκάνη έξω..δυστυχώς έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα (πέσιμο απο το μπαλκόνι κλπ)Για τη ever clean δεν μπορώ να σου πω κάθε πότε την αλλάζεις γιατί δεν την χρησιμοποιώ.Η biocats κάνει τα τσισάκια σβώλους,την καθαρίζω μια φορά την ημέρα..και προσθετω... όταν χρειάζεται άμμο .Την αλλάζω όταν τελειώσει η σακούλα..

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χμ... Έχω την 6άκιλη συσκευασία και τέλειωσε σε μια βδομάδα! Αν πάω έτσι θα φαληρίσω χαχαχαχα. Ίσως πρέπει να την μάθω από τώρα στο litter kwitter 
Έχω ανοικτή αμμολεκάνη αλλά όντως σκέφτομαι να πάρω κλειστή ή να κάνω κατασκευή με κούτα ikea στην ήδη υπάρχουσα

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοίτα..δεν συμφέρει η άμμος που παίρνεις...δοκίμασε και αυτην που σου λέω..εγω την αλλάζω περίπου κάθε 10 μέρες(καθόλου σιγουρη δεν είμαι βέβαια γιατί ποτέ δεν τα προσέχω αυτα) και κοστίζει περίπου 7.50 με 8.50 ευρώ τα 10 κιλά.Είναι πραγματικά πολύ οικονομική και ταυτόχρονα απο τις καλύτερες..και πάρε κλειστη αμμολεκάνη..έχει τεράστια διαφοράΤο έχω στην κουζίνα ακριβώς μπροστά από μπαλκονόπορταΧμ... Έχω την 6άκιλη συσκευασία και τέλειωσε σε μια βδομάδα! Αν πάω έτσι θα φαληρίσω χαχαχαχα. Ίσως πρέπει να την μάθω από τώρα στο litter kwitter
![]()

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κάθε φορά που την καθάριζα πρόσθετα κ άλλο απλά τώρα που τέλειωσε μάλλον θα πρέπει να την αλλάξω όλη. Ποιά είναι αυτή η οικολογική που διαρκεί 5 μήνες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
1 μήνα!! και η δικιά μου σβωλιάζει.... οπότε μάλλον έκανα βλακείαΚάθε φορά που την καθάριζα πρόσθετα κ άλλο απλά τώρα που τέλειωσε μάλλον θα πρέπει να την αλλάξω όλη. Ποιά είναι αυτή η οικολογική που διαρκεί 5 μήνες?
δεν γνωριζω αν μπορεις να την βρεις στην ελλαδα...
η μια λεγεται p-pod και η αλλη feline fresh
H feline fresh ειναι η καλυτερη αμμος που εχω δοκιμασει ως τωρα. Κανει τελειους σβωλους (γινονται σχεδον πετρα!), δεν λασπωνει, δεν κολλαει στον πατο ή στο φτυαρακι που την καθαριζω και μυριζει σε ελατο!
evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool