Απορία

evi27

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evi27 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 354 μηνύματα.
Γεια σας! Μου σύστησαν την άμμο υγιεινής ever clean και αυτή χρησιμοποιώ για τον γάτο μου. Μπορεί κάποιος που την χρησιμοποιεί να μου πει κάθε πότε την ανανεώνει? Επίσης θα ήθελα να έχω την άμμο στο μπαλκόνι αλλά το γατάκι μου είναι μικρό και δεν το αφήνω καθόλου να βγαίνει έξω, οπότε αναγκαστικά το έχω στην κουζίνα (μένω σε γκαρσονιέρα και ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος). Αν κάποιος έχει κάποια καλύτερη πρόταση για άμμο υγιεινής κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη καθ ότι καινούρια. Γενικά θέλω να αποφύγω την άσχημη μυρωδιά χωρίς να θέτω σε κίνδυνο το γατάκι. Την άμμο την καθαρίζω καθημερινά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χμμ, αν την καθαριζεις 2 φορες την μερα δεν θα εχεις προβλημα με οσμες. Εγω εχω 3 αμμολεκανες, ολες ανοιχτες, διασκορπισμενες σε διαφορα σημεια του σπιτιου (εκτος της κουζινας) και δεν μυριζουν καθολου. Αν θελεις να περιορισεις τις οσμες, μπορεις να την βαλεις στο μπανιο. Στην κουζινα ειναι μαλλον κακη ιδεα γιατι εκει τρως και δεν ειναι και τοσο υγιεινο να την εχεις εκει :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα :) έχεις αμμολεκάνη ανοιχτή ή κλειστή; γιατί η κλειστή είναι απείρως καλύτερη! η άμμος που παίρνεις είναι απο τις καλύτερες,επίσης υπάρχει και η biocats η πράσινη που είναι και αυτή πολύ καλή..και σε οικονομικότερη τιμή.Προσωπικά δεν θα έβγαζα την αμμολεκάνη έξω..δυστυχώς έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα (πέσιμο απο το μπαλκόνι κλπ)
Για τη ever clean δεν μπορώ να σου πω κάθε πότε την αλλάζεις γιατί δεν την χρησιμοποιώ.Η biocats κάνει τα τσισάκια σβώλους,την καθαρίζω μια φορά την ημέρα..και προσθετω... όταν χρειάζεται άμμο .Την αλλάζω όταν τελειώσει η σακούλα..:)

Το έχω στην κουζίνα ακριβώς μπροστά από μπαλκονόπορτα :hmm: Χμ... Έχω την 6άκιλη συσκευασία και τέλειωσε σε μια βδομάδα! Αν πάω έτσι θα φαληρίσω χαχαχαχα. Ίσως πρέπει να την μάθω από τώρα στο litter kwitter :worry:

Έχω ανοικτή αμμολεκάνη αλλά όντως σκέφτομαι να πάρω κλειστή ή να κάνω κατασκευή με κούτα ikea στην ήδη υπάρχουσα :)

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το έχω στην κουζίνα ακριβώς μπροστά από μπαλκονόπορτα :hmm: Χμ... Έχω την 6άκιλη συσκευασία και τέλειωσε σε μια βδομάδα! Αν πάω έτσι θα φαληρίσω χαχαχαχα. Ίσως πρέπει να την μάθω από τώρα στο litter kwitter :worry:
Κοίτα..δεν συμφέρει η άμμος που παίρνεις...δοκίμασε και αυτην που σου λέω..εγω την αλλάζω περίπου κάθε 10 μέρες(καθόλου σιγουρη δεν είμαι βέβαια γιατί ποτέ δεν τα προσέχω αυτα) και κοστίζει περίπου 7.50 με 8.50 ευρώ τα 10 κιλά.Είναι πραγματικά πολύ οικονομική και ταυτόχρονα απο τις καλύτερες..και πάρε κλειστη αμμολεκάνη..έχει τεράστια διαφορά:)

Ναι όντως συμφέρει πιο πολύ! Ευχαριστώ πολύ θα την πάρω αύριο κιόλας :D

εγω οταν επαιρνα αμμο που σβωλιαζει πχ σαν την biokats μου διαρκουσε 1 μηνα (7κιλα). Τωρα παιρνω οικολογικη, η οποια σβωλιαζει, και τα 7 κιλα μου διαρκουν 5 μηνες (αλλαζω την αμμο ολοκληρη καθε 2-3 μηνες). 6 κιλα την εβδομαδα δεν συμφερει με τιποτα!!! Δοκιμασε οπωσδηποτε καποια αμμο που σβωλιαζει. Ειναι πολυ πιο οικονομικες και δεν χρειαζεται να πετας ολη την αμμο. Απλα την αλλαζεις καθε 1-2 ή και 3 μηνες. Αφαιρεις τους σβωλους και συμπληρωνεις με λιγη αμμο. Δεν χρειαζεται να την πετας ολη.

1 μήνα!! και η δικιά μου σβωλιάζει.... οπότε μάλλον έκανα βλακεία :confused: Κάθε φορά που την καθάριζα πρόσθετα κ άλλο απλά τώρα που τέλειωσε μάλλον θα πρέπει να την αλλάξω όλη. Ποιά είναι αυτή η οικολογική που διαρκεί 5 μήνες?

1 μήνα!! και η δικιά μου σβωλιάζει.... οπότε μάλλον έκανα βλακεία :confused: Κάθε φορά που την καθάριζα πρόσθετα κ άλλο απλά τώρα που τέλειωσε μάλλον θα πρέπει να την αλλάξω όλη. Ποιά είναι αυτή η οικολογική που διαρκεί 5 μήνες?

δεν γνωριζω αν μπορεις να την βρεις στην ελλαδα...
η μια λεγεται p-pod και η αλλη feline fresh
H feline fresh ειναι η καλυτερη αμμος που εχω δοκιμασει ως τωρα. Κανει τελειους σβωλους (γινονται σχεδον πετρα!), δεν λασπωνει, δεν κολλαει στον πατο ή στο φτυαρακι που την καθαριζω και μυριζει σε ελατο!

Κρίμα... Θα το ψάξω πάντως ευχαριστώ πολύυυ! :)

υπαρχουν και οι world's best cat litter, swheat scoop, yesterday's news, feline pine litter. Αν δεν βρεις καποια απο αυτες σιγουρα θα μπορεσεις να βρει καποια παρομοια απο ελατο, καλαμποκι, σιταρι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back