kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μια φορα το μηνα???????????????????????Εγώ παίρνω την ''τζούλια βιο'' και με ευχαριστεί( με μια γάτα)η τιμή της είναι 4 ευρώ και την αλάζω 1 φορά το μήνα...!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Επισης εδω που μενω δεν εχει και πολλες αμμους και ετσι παιρνω ή Friskies ή την Carrefur(μου αρεσε πολυ εχει πολυ μεγαλο χαλικι και δεν βγαζει τιποτα απ'εξω με τα ποδια του) ή μερικες φορες αναγκαστικα την Lidl(
). Δεν εχω να διαθεσω επιπλεον χρηματα για να παιρνω απο Pet Shop....
Ομως ρε παιδια ακουω εδω οτι αλλαζετε την αμμο καθε 20 μερες ή ενα μηνα...Εγω το πολυ πολυ να την κρατησω μεχρι δυο εβδομαδες και πραγματικα εχει αρχισει να σκυλοβρωμαει απο τα τσισα ολο το μπανιο!
Μηπως υπαρχει καποια οικονομικη να μου προτεινετε που να μη βρωμαει τοσο γρηγορα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Μηπως υπαρχει καποια οικονομικη να μου προτεινετε που να μη βρωμαει τοσο γρηγορα?
φοβερη ειναι η μπιοκατς στο πρασινο σακι, εγω δεν την αλλαζω με τιποτα.

δε μυριζει καθολου, και κανει 7 ευρω τα 10 κιλα. αλλα δεν ξερω αν θα τη βρεις εκει, αν τη βρεις να την παρεις. θα με θυμηθεις...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα ψαξω...μακαρι να τη βρω...θενξ!φοβερη ειναι η μπιοκατς στο πρασινο σακι, εγω δεν την αλλαζω με τιποτα.
δε μυριζει καθολου, και κανει 7 ευρω τα 10 κιλα. αλλα δεν ξερω αν θα τη βρεις εκει, αν τη βρεις να την παρεις. θα με θυμηθεις...........![]()

prince
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω απολυτα!φοβερη ειναι η μπιοκατς στο πρασινο σακι, εγω δεν την αλλαζω με τιποτα.
δε μυριζει καθολου, και κανει 7 ευρω τα 10 κιλα. αλλα δεν ξερω αν θα τη βρεις εκει, αν τη βρεις να την παρεις. θα με θυμηθεις...........![]()
Δεν μυριζει καθολου, δεν κολλαει στα ποδια τους και δεν σκορπιεται εξω απο τη λεκανη σαν την ever clean που παρολο που εχω κλειστη τουαλετα με πορτακι μου με το που βγαινουν εξω, λερωνουν
Biocats παιρνω εγω αλλα η μυρωδια πορτοκαλι μου αρεσει περισσοτερο

avtwvia
Διάσημο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Ερωτηση:Μια 5κιλη αμμος για ποσες στρωσεις σας κρατα? Εγω παλιοτερα την εβαζα ολη στην αμμολεκανη αλλα τωρα την εχω για 2 δοσεις γιατι καταλαβα οτι μαλλον παει χαμενη...αλλα ετσι την αλλαζω πιο γρηγορα.
Επισης εδω που μενω δεν εχει και πολλες αμμους και ετσι παιρνω ή Friskies ή την Carrefur(μου αρεσε πολυ εχει πολυ μεγαλο χαλικι και δεν βγαζει τιποτα απ'εξω με τα ποδια του) ή μερικες φορες αναγκαστικα την Lidl(). Δεν εχω να διαθεσω επιπλεον χρηματα για να παιρνω απο Pet Shop....
Ομως ρε παιδια ακουω εδω οτι αλλαζετε την αμμο καθε 20 μερες ή ενα μηνα...Εγω το πολυ πολυ να την κρατησω μεχρι δυο εβδομαδες και πραγματικα εχει αρχισει να σκυλοβρωμαει απο τα τσισα ολο το μπανιο!
Μηπως υπαρχει καποια οικονομικη να μου προτεινετε που να μη βρωμαει τοσο γρηγορα?
Έλενα, οι γάτες μου χρησιμοποιούν την Cat's Pride, αλλά είναι από πετ σοπ και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βολέψει οικονομικά.. Συμφέρει γιατί ο κουβάς (περίπου 10 κιλά) μου κοστίζει 15 ευρώ, αλλά αλλού μπορεί να τη βρεις και ακριβότερα. Κάνει τα τσίσα σβώλους, δεν μυρίζει (έχω 2 τουαλέτες μέσα στο σπίτι) και αν την καθαρίζεις καλά δεν χρειάζεται να την αλλάζεις πάνω στο μήνα, απλά συμπληρώνεις..
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε ΣΩΘΕΙ!!!! Συνολικά έχουμε 7 γατιά, τα 2 εκ των οποίων μέσα στο σπίτι μου. Το πράσινο σακί, άρωμα πεύκο, είναι πιο καλό από το πορτοκαλί (άρωμα πορτοκάλι). Πριν από αυτή αγοράζαμε τη frieskies την αρωματική. Πέρα από το γεγονός ότι η φρισκις μετά από μερικές μέρες λασπώνει και μυρίζει αμμωνία αφόρητα, είναι και πιο ακριβή. (ναι και όμως!! Το 5κιλο έχει κάπου 4 ευρώ, ενώ η biokat's 7 ευρώ το 10κιλο)
Με τις γάτες του σπιτιού, παίρνω περίπου 1 τσουβαλάκι ανά 20 μέρες, με καθημερινό καθάρισμα (αφαίρεση ακαθαρσιών) και αλλαγή όταν το νιώθω ότι έχει όλο λίγο πολύ νωτίσει. Είναι καταπληκτική και δεν πρόκειται να την αλλάξουμε με τίποτε.
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
από που αγοράζετε κορίτσια αυτή την biocats? νομίζω οτι ούτε η ζωοφιλία ούτε το petcity την έχουν ή κάνω λάθος?
που μενεις? την εχει ενα πετ σοπ τερμα αχαρνων, αν εισαι κοντα κ θες λεπτομερειες, στειλε μου πμ.

ειναι πολυ καλη, να τη δοκιμασεις

maria p
Νεοφερμένο μέλος
μένω χαλάνδρι, δεν με βολεύει η αχαρνών αλλά στείλε μου αν θες γιατί αφού λέτε πως είναι τόσο καλή θα ψάξω κι αν δεν την βρω εδώ θα πάω γιατί τώρα με τα μωρά βρήκα έχω προβλήματα οσμής με τέσσερις γάτες και ψάχνω για καλή άμμο και δοκιμάζω συνέχεια.που μενεις? την εχει ενα πετ σοπ τερμα αχαρνων, αν εισαι κοντα κ θες λεπτομερειες, στειλε μου πμ.
ειναι πολυ καλη, να τη δοκιμασεις![]()
σ ευχαριστώ πολύ
ιβανα
Επιφανές μέλος
μένω χαλάνδρι, δεν με βολεύει η αχαρνών αλλά στείλε μου αν θες γιατί αφού λέτε πως είναι τόσο καλή θα ψάξω κι αν δεν την βρω εδώ θα πάω γιατί τώρα με τα μωρά βρήκα έχω προβλήματα οσμής με τέσσερις γάτες και ψάχνω για καλή άμμο και δοκιμάζω συνέχεια.
σ ευχαριστώ πολύ
κοιτα αυτοι κανουν και ντελιβερι σε κοντινες περιοχες, αλλα επειδη εισαι πολυ μακρια τους μαλλον χλωμο να στα φερουν. εκτος αν κανεις καμια τεραστια παραγγελια, αν τους παρακαλεσεις μπορει να στα φερουν.

ξερω αλλο ενα πετ σοπ περιστερι που την πουλα, σε βολευει? εχεις κανενα γνωστο εκει που μπορει κατα καιρους να επισκεπτεσαι κ να πεταχτεις να παρεις?

τελοσπαντων, σου στελνω πμ τη δ/νση κ το τηλ

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
maria p
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Την μπιοκάτς την δοκίμασα και εγώ και μου άρεσε πολύ αλλά που την παίρνετε 7 ευρώ βρε παιδιά ΄. Εγώ σε κτηνιατρείο την βρήκα 8,5 ευρώ και σε πετ σόπ 4,5 ευρώ. Παγκράτι καισαριανή ξέρει κανείς που΄έχει φτηνότερη?
σε ενα πετ σοπ τερμα αχαρνων ρανια, 7,40 τα 10 κιλα.

Πήρα το πμ και σου απάντησα ευχαριστώ και πάλι, ναι κι εγώ δεν νομίζω να έρθουν εδώ αλλά εντάξει δεν είναι και τόοοσο μακρυά, θα πάω κάποια στιγμή.
να'σαι καλα βρε.
ναι να πας, αξιζει τον κοπο, θα με θυμηθεις

εκτος αν τη ζητησεις στο πετ σοπ της γειτονιας σου και στη φερουν
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

kyveli
Νεοφερμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κατι αλλο...ποση ποσοτητα στρωνετε στην αμμολεκανη? Εγω τη 5κιλη την εχω για το πολυ δυο δοσεις....
Αλλιως τη ριχνω ολοκληρη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool