ιβανα
Επιφανές μέλος
Οπου να'ναι στην Αθηνα!
υπαρχει σε ενα πετ σοπ τερμα αχαρνων. διπλα σε ενα μεγαλο σκλαβενιτη, εκει θα τη βρεις. δε σου δινω αριθμο γιατι αν πας εκει θα το βρεις, ειναι πολυ ευκολο. τερμα αχαρνων.

εκει η περιοχη πρεπει να ειναι συνορα νεα χαλκηδονα-αγιος ελευθεριος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω κοκκινομαλλα καλλονη!υπαρχει σε ενα πετ σοπ τερμα αχαρνων. διπλα σε ενα μεγαλο σκλαβενιτη, εκει θα τη βρεις. δε σου δινω αριθμο γιατι αν πας εκει θα το βρεις, ειναι πολυ ευκολο. τερμα αχαρνων.
εκει η περιοχη πρεπει να ειναι συνορα νεα χαλκηδονα-αγιος ελευθεριος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω κοκκινομαλλα καλλονη!![]()
καλε μη με δουλευεις παλιοκοριτσο

η καλλονη εισαι εσυ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τι γνωμη εχετε για την Catsan που υπαρχει στα σουπερ μαρκετ?Αν και η συσκευασια και η τιμη υποσχοταν πολλα,την εχω λιγοτερο απο 1 εβδομαδα και βρωμαει πολυ![]()
Οσο κι αν σας ακουγετε παραξενο απο οσες εχω χρησιμοποιησει μεχρι τωρα μου αρεσε η Carefur εχει πολυ χοντρους κοκκους και δεν βγαζουν τιποτα απ'εξω απο την αμμολεκανη και δε μυριζει καθολου!Ειναι και φθηνη
Ελενάκι την carrefour δεν την έχω δοκιμάσει,οπότε δεν ξέρω.
Οσο για την catsan,για 4,5 χρόνια, από την αρχή που ήρθε η Μυρτώ, αυτήν χρησιμοποιούσα.Και ήταν μιά χαρά.

Ωσπου ήρθε ο Αρης, φρεσκοστειρωμένος τότε, και δεν μπορούσα να μπώ στο μπάνιο(εκεί είναι η αμμολεκάνη τους) από την μπόχα.
Και μιλάμε έφτασα να την αλλάζω όλη κάθε 4-5 μέρες.Πήρα αυτήν που σχηματίζει σβόλους, την Ever Clean(αλλά έχει πολλές άλλες) και ησύχασα.Δεν μύριζε πιά καθόλου.

Ακόμη και η shah του Aldi απ'αυτήν την άποψη μιά χαρά είναι, δεν μυρίζει τίποτα.

Αφού έχεις αρσενικό γάτο σκέψου το.

Τον Σήφη τον έχεις στειρώσει?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ναι στειρωμενο ειναι το χοντρουλι μου!Τα αρσενικα μυριζουν πιο πολυ?Δεν το ξερα!Παντως με την catsan και με 2 γατια δεν παλευεται!Ουτε μια βδιμαδα δεν ειναι και θα την αλλαξω αυριο γιατι δεν κρατιεμαι απο τη μποχα!Ελενάκι την carrefour δεν την έχω δοκιμάσει,οπότε δεν ξέρω.
Οσο για την catsan,για 4,5 χρόνια, από την αρχή που ήρθε η Μυρτώ, αυτήν χρησιμοποιούσα.Και ήταν μιά χαρά.
Ωσπου ήρθε ο Αρης, φρεσκοστειρωμένος τότε, και δεν μπορούσα να μπώ στο μπάνιο(εκεί είναι η αμμολεκάνη τους) από την μπόχα.Και μιλάμε έφτασα να την αλλάζω όλη κάθε 4-5 μέρες.
Πήρα αυτήν που σχηματίζει σβόλους, την Ever Clean(αλλά έχει πολλές άλλες) και ησύχασα.Δεν μύριζε πιά καθόλου.
Ακόμη και η shah του Aldi απ'αυτήν την άποψη μιά χαρά είναι, δεν μυρίζει τίποτα.
Αφού έχεις αρσενικό γάτο σκέψου το.
Τον Σήφη τον έχεις στειρώσει?
Η αμμολεκανη ειναι στο δωματιο μου μαζι και τα γατια γιατι οι δικοι μου εχουν κολλημα με την ολοκαινουρια τραπεζαρια τους και τα καναπεδοκαλυμματα τους!Αμ περιμεντε να σας ξαναρθω εγω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Εγω δεν ξαναρχομαι που να παρακαλανε!Τουλαχιστον οχι για τοσο πολυ!
Και τσακωνομαι κι ολη την ωρα γιαυτα!Λες και τους ενοχλησαν κιολας!

Melini
Διάσημο μέλος
Πάντως, από τότε που μπήκε και δεύτερη γάτα στο σπίτι, έκανα μια τεράστια ανακάλυψη: άμα έχεις δυο γάτες, μαζεύεις τα διπλάσια τσίσα και τα διπλάσια σκατά... if you know what I mean

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ εναλλάξ Everclean και Biocats, όταν τελειώση η μια, συμπληρώνω με τη δεύτερη κι όταν τελειώσει η δεύτερη, έχω ήδη αγοράσει μια συσκευασία της πρώτης... έτσι ισοσταθμίζω την ακρίβεια...
Πάντως, από τότε που μπήκε και δεύτερη γάτα στο σπίτι, έκανα μια τεράστια ανακάλυψη: άμα έχεις δυο γάτες, μαζεύεις τα διπλάσια τσίσα και τα διπλάσια σκατά... if you know what I mean![]()
Αστα Μελίνα από τότε που ήρθε ό Αρης(εδώ και ένα χρόνο) και εγώ την ίδια ανακάλυψη έκανα!

Υ.Γ Ξέρει κανείς που έχει την Biocats στην Θεσ/νίκη?

Τόσα που διάβασα λέω να την δοκιμάσουμε και εμείς!

Σχηματίζει σβώλους?
Voula
Διάσημο μέλος
άμα έχεις δυο γάτες, μαζεύεις τα διπλάσια τσίσα και τα διπλάσια σκατά... if you know what I mean
[/QUOTE
Μπορείτε να φανταστείτε επομένως τι τραβάω εγώ με 6 γάτες![]()
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Εδώ και καιρό έχω παρατηρήση ότι ο Αρης όταν πηγαίνει στην άμμο δεν σκεπάζει τα σκατ....λάκια του.
Με αποτέλεσμα να μυρίζει το μπάνιο(εκεί είναι η αμμολεκάνη τους)
Ενώ η Μυρτώ τα σκεπάζει όλα σχολαστικά.

Παίζει ρόλο το φύλο ή ο Αρης απλά ...βαριέται?

Ο Αρης είναι εδώ και 15 μήνες στειρωμένος και η άμμος που χρησιμοποιούμε είναι η shah με λίγη ever clean.

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπα, δεν νομίζω να παίζει ρόλο το φύλο, μάλλον ο χαρακτήρας του γατιού. Σ' εμάς συμβαίνει το ανάποδο: ο Πορδίτσος σκάβει με λύσσα και με τις ώρες (και πριν και μετά), ενώ το κουνάβι χεζοκατουράει σαν κομάντο, τσακ-μπαμ, ούτε που την παίρνουμε χαμπάριΠαίζει ρόλο το φύλο ή ο Αρης απλά ...βαριέται?![]()

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ακριβως ετσι και η selena!Ειναι καποιας ρατσας ο Ναρουτο?πολυ κουκλος!ο ναρουτο ειναι διχασμενη προσωπικοτητα. Οταν κανει κακακια τα σκεπαζει με μανια και οταν παει για το ψιλο του πότε τα σκεπαζει, πότε δεν τα σκεπαζει
Voula
Διάσημο μέλος
Αυτός του Φοίβου του σιαμέζου που είτε δεν τα σκεπάζει καθόλου ή μας τα σερβίρει μέσα στην ντουζιέρα (δίπλα στην αμμολεκάνη πάντα) και περιμένει την δούλα να τα μαζέψει

lord26
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω να μην είναι πολύ ψιλή αν γίνεται..
*την καθαρίζω πλήρως-πέταμα 1 φορά τη βδομάδα και την καθαρίζω 1 φορα στη μέση της βδομάδας...
λοιπόν ποια προτίνεται?ευχαριστώ εκ' τον προτέρων..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lord26
Νεοφερμένο μέλος
Σαν την Everclean,αλλα λιγο πιο οικονομικη,ειναι η Cat's Pride.Ειναι ομως το ιδιο ψιλη με την Everclean.Σε αρκετα καλυτερη τιμη θα βρεις την Biokat's,που έχει πιο μεγαλο χαλικάκι και κανει σβωλους.
Από ότι διάβασα εδω μέσα και εγώ μάλλον προς τα εκεί κλίνω..
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος
πέρνω απλώς με το φτιαράκι τα κακάκια του Σαμ? καθε πότε την αλλάζουμε όλη??
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
Ρε παιδιά , εγώ πέρνω την φτηνή του Μαρινόπουλου...ας μου πει κάποιος πως την καθαριζουμε...πέρνω απλώς με το φτιαράκι τα κακάκια του Σαμ? καθε πότε την αλλάζουμε όλη??
![]()
καταρχην ο Σαμ ειναι αυτος στο avatar???γιατι αν ναι επαθα πλακα!! τι κουκλι ειναι τουτο καλεε??? φτου φτου! να το χαιρεσαι

τωρα σχετικα με την αμμο! Παιρνεις το φτυαρακι και καθαριζεις τα τσισακια και τα κακακια..Εγω την καθαριζω δυο -τρεις φορες την ημερα...αλλοι μπορει να την καθαριζουν και μια...απλα ο δικος μου ειναι λιγο περιεργος και δεν παει σε βρωμικη αμμο...την θελει πεντακαθαρη!!! Την αλλαζω ολη καθε μηνα ...οποτε δηλαδη αγοραζω και καινουρια αμμο

μεχρι τοτε ομως καθε φορα που καθαριζω με το φτυαρακι ξαναγεμιζω λιγο...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool