Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος
Ναι αυτός είναι!!!! αν και τώρα ειναι πιο μεγάλος...το γκρι έμεινε μόνο στο κεφαλάκι και την ουρίτσα του...είναι ασπρούλης τωρα!!!!καταρχην ο Σαμ ειναι αυτος στο avatar???γιατι αν ναι επαθα πλακα!! τι κουκλι ειναι τουτο καλεε??? φτου φτου! να το χαιρεσαι![]()
τωρα σχετικα με την αμμο! Παιρνεις το φτυαρακι και καθαριζεις τα τσισακια και τα κακακια..Εγω την καθαριζω δυο -τρεις φορες την ημερα...αλλοι μπορει να την καθαριζουν και μια...απλα ο δικος μου ειναι λιγο περιεργος και δεν παει σε βρωμικη αμμο...την θελει πεντακαθαρη!!! Την αλλαζω ολη καθε μηνα ...οποτε δηλαδη αγοραζω και καινουρια αμμομεχρι τοτε ομως καθε φορα που καθαριζω με το φτυαρακι ξαναγεμιζω λιγο...
![]()
ευχαριστω για την συμβουλή!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefoskepastos
Νεοφερμένο μέλος
το καθε ποτε αλλαζεις την αμμο..εξαρταται απο την αμμο.Δες καταρχην τι γραφει η συσκευασια.Συνηθως αυτες των σ/μαρκετ ,αλλαζονται καθε βδομαδα.Θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις την biocats την πρασινη,κανει τα τσισακια σβωλους,που σημαινει οτι τα απομακρυνεις και αυτα με το φτιαρακι,και μενει καθαρη η αμμος..δεν μυριζει καθολου...και σου κραταει πολυ περισσοτερο...καθε 20 μερες περιπου ολικη αλλαγη της αμμου.Την βρισκεις σε κτηνιατρεια και πετ σοπ![]()
θα την δοκιμάσω...έλεγα να πάρω την ever clean που βρήκα στο κοντινό pet shop!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
το καθε ποτε αλλαζεις την αμμο..εξαρταται απο την αμμο.Δες καταρχην τι γραφει η συσκευασια.Συνηθως αυτες των σ/μαρκετ ,αλλαζονται καθε βδομαδα.Θα σε συμβουλευα να δοκιμασεις την biocats την πρασινη,κανει τα τσισακια σβωλους,που σημαινει οτι τα απομακρυνεις και αυτα με το φτιαρακι,και μενει καθαρη η αμμος..δεν μυριζει καθολου...και σου κραταει πολυ περισσοτερο...καθε 20 μερες περιπου ολικη αλλαγη της αμμου.Την βρισκεις σε κτηνιατρεια και πετ σοπ![]()
βρε κορίτσιa εξηγήστε μου κάτι για την biocats που έχει φαγωθεί και η Ρανια να πάρω.
- πόσο κοστίζει η συσκευασία και πόσα κιλά είναι
- έχει μικρούς ή μεγάλους κόκκους κι αν υπάρχει διαφορά στην τιμή αυτής με τους μικρούς απο την άλλη με τους μεγάλους
- γιατί λες πως πρέπει να αλλάχτεί σε 20 μέρες, δεν κρατάει δλδ και χρειάζεται πέταμα
nikolll
Πολύ δραστήριο μέλος
H biocats βγαινει σε συσκευασια 5κιλη και κοστιζει περιπου 5 ευρω. Κραταει περιπου 20 μερες, φανταζομαι γι'αυτο λεει η Πουπουλινα καθε 20 μερες αλλαγμα. Κι εγω οταν ανοιγω καινουρια συσκευασια πεταω οση αμμο εχει στην αμμολεκανη, δεν το εχω σκεφτει ποτε να την κρατησω, αλλα μου φαινεται οτι οταν ειναι χρησιμοποιημενη μυριζει και λιγο, τωρα τι να πω μηπως η cat's pride ειναι τοσο καλυτερης ποιοτητας?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

.παντως νομιζω οτι συμφερει..
Pennylane
Τιμώμενο Μέλος
εγω παιρνω την δεκακιλη biocats,που κοστιζει περιπου 8 ευρω.Βαζεις μια ποσοτητα,περιπου τη μιση στν αμμολεκανη,και μετα καθαριζεις..και αν χρειαζεται προσθετεις αμμο μεχρι να σου τελειωσει.Περιπου 20 μερες μου κραταει εμενα..και μετα την αλλαζω και παιρνω καινουργια.Απο υπολογισμους ομως..δεν τα παω καλα..οποτε το αφηνω σε εσας...παντως νομιζω οτι συμφερει..
![]()
8 ευρω μονο;;;

Αυτο ειναι αδικια

Εγω εδω την πιο φτηνη την βρηκα 12 ευρω...ελεος...

mickey mouse
Διάσημο μέλος
Την cat's pride την αγοράζω 17,9 στο Bark Avenue κι η Στυλιανή 22 σε άλλο petshop ΑΛΛΑ είναι και 12,7 κιλά ο κουβάς!!!
Άρα εμένα μου κοστίζει 1,4 ευρώ /κιλό ενώ στη Στυλιανή πάει 1,7.
Τελικά παιδιά οι διαφορές στην τιμή είναι θέμα petshop. Εκείνο που συμπεραίνω είναι οτι και οι 3 είναι πολύ καλές με μικρές διαφορές στην τιμή.
Δεν μυριζει, δεν κολλαει, δεν λερωνει...δεν δεν...Αληθεια δεν εχω κατι αρνητικο να πω για αυτη την αμμο. Τωρα, αμα βγει καποια αλλη νεα και πιο οικονομικη ισως τη δοκιμασω, αλλα μεχρι τοτε Ever Clean. Το μονο 'αρνητικο' αν θελετε ειναι η τιμη...10 κιλα 18,50 -18,70 καπου εκει, αλλα εχω το κεφαλι μου ησυχο και καθαρες γατουλες χωρις μυρωδιες και ολα τα σχετικα.
stiliani
Νεοφερμένο μέλος
Πρόκειται να πάρω γάτα, κι έχω κάτι απορίες... Κατ'αρχήν σχετικά με την άμμο:
μιας και λείπω συχνά το Σαββατοκύριακο, ήθελα να μάθω τι μπορώ να κάνω για την άμμο της. Βλέπω ότι χρειάζεται να αφαιρεί κανείς τα κόπρανα και τσίσα καθημερινά, αλλά αν λείπω από την Παρασκευή το πρωί έως την Κυριακή το βράδυ, τι να κάνω; Μπορεί να περιμένει;
Αν, πάλι, λείπω λίγο παραπάνω (μισή με μία μέρα);
Για τις περιπτώσεις που θα λείπω διακοπές, έχω τη γειτόνισά μου που θα μπορούσε να περνάει να τη βλέπει, ελπίζω να έχει καταλάβει ότι θα πρέπει να πιάνει και το φτυάρι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έχω κι εκέι ένα θέμα, γιατί τα Σαββατοκύριακα λείπω συχνά, συν πού και πού ταξίδια για δουλειά... Η καλή κοπέλα στον από κάτω όροφο είπε ότι μπορεί να περνάει να την κοιτάζει και ταΐζει, αλλά δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεται το θέμα της τουαλέτας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ξεκίνα από τα άρθρα (articles) στο πάνω μέρος της σελίδας. Κάνε και μια "βόλτα" στα διάφορα θέματα του φόρουμ και ότι άλλο ενδιαφέρεσαι να μάθεις, ρώτα. Επίσης, στον τομέα "χαρίζονται" μπορείς να βρεις πολλές χνουδοφατσούλες που ψάχνουν για μια ζεστή μητρική αγκαλιά.

Αν λείπω 2-3 εβδομάδες, θα'ναι οκ αν περνάει η γειτόνισσα να τη βλέπει; Έχω βρει και μία pet sitter, που μπορεί να έρχεται στο σπίτι και να ασχολείται με το γατί, να το ταΐζει, να του αλλάζει την άμμο, κλπ...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

(συγνώμη που είμαι εκτός θέματος, απλά μόλις βεβαιωθώ ότι είναι όλα οκ, ξεκινάω την υιοθεσία)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool