Απορίες για την ουρολιθίαση

BokSurat

Νεοφερμένο μέλος

Η BokSurat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 44 μηνύματα.
O Lucky μου, (που βλέπετε στο avatar) σήμερα ήταν μέσα στους εμετούς και έχυνε το νερό του σα να ήθελε να δείξει ότι ήπιε για νά κατεβει η στάθμη ενώ δε το είχε πιει. Επίσης είναι κρύος στο κεφάλι, τα αυτιά, την μύτη, και τις πατούσες. Eίναι πολύ χαλια ψυχολογικά-πολύ ήσυχος δηλαδή, και μόλις παρατήρησα ότι έχει χάσει και αρκετά κιλά. Τον ψηλάφισα λίγο και ενώ δείχνει να μην πονάει, έπιασα κάτι πολύ μεγάλο και σκληρό σαν όγκο στην κοιλιά του (που συνεχίζει για λίγο και πίσω από τα κόκκαλα του θώρακα). Ψηλάφισα και την άλλη μου γάτα στο ίδιο σημείο και δεν βρήκα να έχει κάτι αντίστοιχο... Ως αύριο το πρωί που θα τον πάω στον κτηνίατρο ξέρει κάποιος/κάποια να μου πει: 1. Μπορώ να κάνω κάτι για να τον βοηθίσω τώρα (καθώς δεν τρώει), και 2. Να με καθησυχάσει, πως βάζω πολύ εύκολα το κακό με το μυαλό μου, και πως απλά μπορεί να είναι κάποιο απλό κρύομα ή κάποια τροφική δηλητηρίαση;
Είμαι σε απόγνωση δεν ξέρω τι να σκεφτώ και τι να κάνω. Μέσο μεταφοράς για να τον πάω αν βρω ότι υπάρχει κάποιο εφημερεύον κτηνιατρικό κέντρο για να τον πάω τώρα, δεν έχω.

Ευχαριστώ όλους όσους απαντήσετε εκ των προτέρων.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ετσι οπως το περιγραφεις μου θυμιζει τον γατο μου παρε το κτηνιατρο σου τηλεφωνο επειγοντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν υπάρχει κινητό... και το σταθερό που έχω στο κτηνιατρείο, δεν το απαντάει κανεις... Λογικό αφού κλείνου στης 8 σήμερα το βράδυ, και ανοίγουν αύριο στις 9 το πρωί, όπου θα είμαστε εκεί και εγώ και ο Lucky. :(

ο γατουλης κατουραει κανονικα?

Όλα αυτά τα έχω δει εδώ και 2 ώρες περίπου, δεν ξέρω για αυτό που με ρωτάς. Πάντως τον άκουσα που έσκαψε και κάτι έκανε στην άμμο του πριν από λίγο, το τι και πως όμως... άγνωστο!

εκανε τσισακια του η οχι δεν μπορεις να δεις εαν ειναι υγρη η αμμος

είναι...
Αλλα ποιος μου λέει, αν είναι από αυτόν και όχι από την άλλη μου γάτα?

αν μπορεις απομωνοσε το κ παρακπλουθησε τον γιατι εαν κατουραει δεν ειναι πετρα στην ουροδοχο κυστη θα ειναι κατι αλλο

Επίσης ένα άλλο που είδα αλλα δε το έγραψα είναι πως το τρίχωμα του έχει χάσει τι γυαλάδα του λες και έχει να το πλύνει 2-3 μέρες, και είναι και σαν αναμαλλιασμένος.

--------------------
ladycat, σε ευχαριστώ για όλα, αυτό θα κάνω αν και δεν νομίζω ως το προί να ενεργηθεί, ούτως η άλλος τα βράδια κοιμάτανε, αυτό που κάνει και τώρα δηλαδή.

ελπιζω να μην ειναι τιποτα το σοβαρο κρατα μας ενημερους σε παρακαλω πολυ

μακάρι να μην είναι, έχει ήδη περάσει μια χημειοθεραπεία, όταν ήταν 1,5 μηνών (για να μπορέσει να περπατήσει) και γι' αυτό ανησυχώ τόσο για αυτόν...έχει επιβαρημένο ιστορικό υγείας.
ladycat σε ευχαριστώ για όλα πάντως.

Εγω θα σου ελεγα να τον πας επειγόντως σε κλινική η να παρεις στο κινητο τον γιατρο του αιλουρου να ρωτησεις η λαντυ κατ το εχει και σιγουρα θα βρεις τηλεφωνητη εδω 2109854262 και εξισου κινητο κλινικης να ρωτησεις οδηγιες 6944.384842 210.6000.911

Πήρα στα δυο σταθερά, και έχουν τηλεφωνητή με τα ωράρια λειτουργίας... στο κινητό δε μπορώ να πάρω, ντρέπομαι, δεν είναι ο κτηνίατρος, που τον παρακολουθεί και δεν είναι η ώρα μια οποιαδήποτε ώρα... Θα κάνω υπομονή και αύριο στης 9, θα είμαι έξω από τον κτηνίατρο με την ελπίδα να μην είναι κάτι σοβαρό. Ευχαριστώ και εσένα yasmin1gr για όλα.

Πάω, να προσπαθήσω να κοιμηθώ, θα σας κρατώ ενήμερους πάντως.
Φιλιά, και ευχαριστώ και παλι για όλα!

Εγω θα ελεγα να τον παρακολουθεις το κινητο ειναι της κλινικής παρε. Μου φαινεται επειγον το περιστατικο, αν δεν τρωει και αν γενικα δεν εχει κεφια, ειλικρινα στο λεω τον βουλιτσο τον εσωσα απο εμφραξη της ουρήθρας στο παρατσακ ασε τις ντροπες και παρε, θα απαντησει ο εφημερευον γιατρος πες του συμπτωματα να σου πει...

στο κινητό η κλίση μου προωθείται...
Τον μικρούλη, τον είδα τώρα μόλις που πήγε να κατουρήσει, προσπάθησε να βγάλει ούρα και δεν έβγαλε τίποτα... :(

ωχ δεν ειναι καλο σημαδι αυτο.. Τι θερμοκρασία εχει? δες αν εχει πολύ ψηλη η πολύ χαμηλή 38-39 ειναι το κανονικό....αν επαιρνες τηλ το 11888 και μιλούσες με κανεναν εφημρερέυοντα κτηνίατρο? ισως ειμαι υπερβολική και μπορει να περιμένει μέχρι αυριο στις 9 απλα εγω σε τετοιες περιπτωσεις τηλεφωνω σε μια εφημερευουσα κλινικη ( εδω εχει) τους το λεω κι αν μου πουν τους τον παω αμέσως αλλα προτιμώ να το κρίνει ενας γιατρός παρα εγώ το ποσο επειγον ειναι... θα περιμενουμε ολοι νέα σας οτι κι αν αποφασίσεις.

Συγνώμη το ξαναδιάβασα λες οτι είναι κι κρυος.. μου φαινεται πολυ κακο αυτο.. δεν πινει δεν ουρει και ειναι και κρύος.. εγω θα τον πηγαινα αμεσως σε μια εφημερέυουσα κλινική η κτηνίατρο παρε τον εφημερευον ιατρο της κλινικής σε αυτο επειγοντως ειναι αλλο τηλ
Εφημερεύων : 6972.81.0304
χαρτης πως να πάς
https://www.forthnet.gr/templates/dr...6&initialCenterY=4206126.5&initialZoomLevel=2

και κρατα τον ζεστο!

Να ξαναπάρεις στο κινητό! Αν δεν μπορεί να ουρήσει είναι σοβαρά τα πράγματα! Μην ανησυχείς για την ώρα, αφού υποτίθεται ότι κάποιος εφημερεύει. Αυτή η κλινική που σου είπε η yasmin είναι στην Αγία Παρασκευή, οπότε εάν είναι επείγον είναι κοντά σου και μπορείς να τον πας. Μακάρι να μη χρειαστεί και να πάνε όλα καλά!

Είναι στην Αγίου Ιωάννου, λίγο πιο πάνω από τις καφετέριες.

Μπορείς να τον πάς με ραδιοταξι θα τους πεις οτι θα εχει και ζωο συντροφιας σε γατοφόρο και ειναι οκ.

Τελικώς αγγάρεψα έναν φίλο μου με μηχανή και τον πήγαμε στο πικέρμι στην κλινική που εφημέρευε. Ο κτηνίατρος εκεί, είπε ότι πρέπει να ήταν πολλές μέρες χωρίς να έχει κατουρήσει ο γάτος, πως είχε γεμίσει η ουροδόχος κύστη του, και πως θα μπορούσε να είχε πεθάνει ο γατούλης. Είπε πως κάποιες λίθο-κάτι είχαν φράξει την έξοδο των ούρων... Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι πως έστω και δύσκολα (όπως λέει) κατάφερε να βγάλει τα εγκλωβισμένα ούρα, όπου είχε και αίμα μαζί και πως σε 48 ώρες απο τώρα, που θα μείνει μέσα στην κλινική λογικά θα μπορέσει να ουρεί κανονικά ξανά. Επίσης είπε ότι πλέον θα πρέπει να ακουλουθεί ειδική διατροφή χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να του ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.
Αυτά προς το παρών σας αφήνω να πάω για ύπνο διότι η ώρα είναι 6 και εγώ στις 7:45 πρέπει να ξυπνήσω για να πάω στην δουλειά.
Θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη του μικρού :)
Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για την άμεση επέμβαση σας. Φιλιά!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back