Απορίες για την ουρολιθίαση

Πωπω αυτό ακριβώς είχε πάθει και ο Λάζαρος (το αγαπημένο μου αδεσποτάκι). Παλι καλά που πήγες στην κλινική και τον πρόλαβες! Περαστικά εύχομαι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ax μπραβο που τον πρόλαβες. Καλοσωρησες στο κλαμπ των γάτων που τρωνε μόνο τροφες c/d και s/d της hills;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευτυχώς που τον πρόλαβες! Περαστικά εύχομαι και γρήγορη ανάρρωση!

πωπω παλι καλα που προλαβατε αντε ελπιζω να ειναι περιστικα κ γρηγορα

Περαστικα σας, ολα να πανε καλα!:)

Περαστικα στο γατουλη και γρηγορα καλα:)

Καλημέρα παίδες!
Τα νεότερα μας: Χτες το πρωί (κατά τις 11) μίλησα με μια κοπέλα στη κλινική στο τηλέφωνο και μου είπε ότι είναι καλά ο μικρός και ότι έχει συνέλθει πλήρως από την νάρκωση. Το βραδάκι ξαναμίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι πάει καλά... (τώρα τι ακριβώς σημαίνει η εννοούν αυτοί δε ξέρω).
Μου είπαν επίσης, να πάρω τηλέφωνο σήμερα το βραδυ μετά τις 10, για να μου πουν αν θα το πάρω αύριο από την κλινική η αν θα χρειαστεί να μείνει εκεί κι' άλλο.
Μακάρι να μου πουν να τον πάρω μου έχει λείψει πολύ ο μικρούλης :)

ΥΓ: Ευχαριστώ όλους για τα περαστικά!

αντε καλα τα νεα!!! περαστηκα να ειναι!

Απ' ότι καταλαβα, ουρολιθίαση εχει ο μικρος!!!! Παλι καλα που τον πρόλαβες, πραγματικά. Εγω ειχα χασει γατούλη ετσι (της μαμας μου). Δεν γνωρίζαμε σχετικα.
Μπράβο παιδια για την αμεση επέμβαση, σε όλους σας!!!!!!
:up: :up: :up: :up:
Και ναι πλεον ο γατούλης θα ακολουθήσει ειδικη διατροφη ωστε να μη το παθει πάλι. Αλλά θα σου τα πουν και στη κλινική.....
Σιδερένιος και καλή αναρρωση

Περαστικά κι από μας! Τα περάσαμε και σε καταλαβαίνουμε.. Όλα θα πάνε καλά αφού το πρόλαβες! Με το καλό να γυρίσει σπίτι ο γατούλης σου..

ΝΕΑ: Πήρα τηλέφωνο στη κλινική στις 10 (το βράδυ), αλλα δεν έμαθα κάτι καινούργιο! Αύριο λέει το μεσημέρι αν έχει ούρησει μονος του θα μπορέσουν να μου τον δώσουνε, να τον πάρω σπίτι... Να δω πως θα πάρω άδεια από την δουλειά να φύγω νωρίτερα, για να πάω στο πικέρμι... (δεν είναι και ο πλέων γατόφιλος ο αφεντικούλης μου :P ) Πάντως ακόμα δε μπορώ να καταλάβω πως ενώ είναι γεννημένος 21/08/2005, έπαθε κάτι τέτοιο... Νομίζω είναι μια ασθένεια που συνήθως πιάνει γάτες από 6 χρόνο και πάνω, ρώτησα και το κτηνίατρο αν έκανα κάτι εγώ ώστε να φταίω για αυτό το ατυχές συμβάν, και μου απάντησε ότι "είναι τύχη"... τι να πω, ας μη του τύχει κάτι άλλο τουλάχιστον... τίποτα παραπάνω, απλά είναι άδικο, δεν είναι ούτε 2 χρόνο ο γάτος και περνάει τώρα το δεύτερο σοβαρό σοκ-συμβάν της ζωής του :(

Τελος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα περαστικά.
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, οι άμεσες απαντήσεις, κυρίως από τις 2 κοπελιές πάνω (στην αρχή) οι οποιες ήταν και ο κύριος λόγος που πήρα τηλέφωνο στην κλινική γι' αυτό τις ευχαριστώ καθεμια ξεχωριστά ~ ladycat + yasmin1gr~ για όλα. ;)

Περαστικά στον γατούλη σου!!!!

Περαστικα...
Αντε, με το καλο παλι σπιτι!:)

Ααααα, επίσης ξέχασα να σας αναφέρω ότι ο κτηνίατρος ήταν μικρός σε ηλικία (31 ετών) και δεν ήταν καθόλου άσχημο παιδί χαχαχαχαχα :P αλλα δε θα τον δω αύριο που θέλω να πιστεύω ότι θα πάω να πάρω τον μικρό το μεσημέρι, διότι είναι απ' ότι μου είπε βραδινή βάρδια. χαχαχαχαχαχα :lol:

ΥΓ: Ντάξη μη βαράτε :P , λίγο χιούμορ έκανα, να ξεφύγω/ξεφύγουμε από το άγχος και την στενάχωρια της κατάστασης. :D

BokSurat, το www.gate21.gr ειναι καινουργιο?
Πως δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο?:hmm:

ελα καλε τιποτα σιγα δεν καναμε κ κατι σπουδαιο εμενα ο Λαμπης το επαθε αυτο τα χριστουγεννα κ ηταν μολις 2μιση χρονων

'Hρθαμε μόλις τώρα στο σπίτι!!!
O μικρός είναι κεφάτος αλλα αιμορραγεί από το τέτοιο του. ο κτηνίατρος είπε είναι φυσιολογικό για 2 μέρες αυτό. αυτά τα νέα μας. επίσης αγόρασα s/d ξηρά τροφή και δείχνει να του αρέσει. :)

Περαστικα σας!:up:

περαστικα στον μικρο σου και αλλη περιπετεια να μην τυχει
ευτυχως πηγε καλα :up:

Καλημέρα παιδιά,
λοιπόν ο γιατρός μου έχει δώσει να του δίνω κάθε πρωί και κάθε βραδυ από ένα χάπι κτηνιατρικό, και από 1,5 ml (το μετράω με την σύριγγα) αντιβίωση amoxil, με το χάπι είμαστε μια χαρά. Με την αντιβίωση όμως δε την πίνει με καμια δύναμη... του την δίνω με τι σύριγγα (καθώς είναι σιρόπι) και μου έχει σκίσει τα χερια με τα νύχια του μέχρι να καταφέρω να πιει ΚΑΙ τα 1,5 ml. ΚΑΙ αφού τα καταφέρω τον βλέπω και βγάζει αφρούς από το στόμα και κάνει 2-3 φορες σα να φτύνει η να φτερνίζεται μαζί και τους πετάει στο πάτωμα. δε ξέρω τελικώς αν έχει καταπιεί καθόλου αντιβίωση...
Έχει κανεις καμιά ιδέα για κάποιον άλλο τρόπο χορήγησις του σιροπιού? (αλλιώς να πάρω τον κτηνίατρο να μου δώσει κάτι άλλο που να μην είναι σε σιρόπι αν υπάρχει...)
Ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back