Απορίες για την ουρολιθίαση

α ετσι κανουν ολα κ τα δικα μου μην αγχωνεσαι την περνει την δοση που περνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και το ότι τρέχει αιματάκι από το "τσιτσί" του (έχει γεμίσει το σπίτι και του καναπέδες, το κρεβάτι παντού σταγόνες άλλες μεγάλες άλλες μικρές), με αίμα... και αυτό φυσιολογικό είναι? O κτηνίατρος βεβαια είπε πως έτσι θα είναι για 2 μέρες αλλα αυτός πάει στην άμμο του και προσπαθεί να κάνει τσισάκια του αλλά πάλι δεν τον βλέπω να βγάζει κάτι, παρα μονο αίμα... και αυτό φυσιολογικό είναι? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα εκανε 15 μερες να συνελθει ειχα αγορασει παμπερσ κ ειχα γεμισει το σπιτι εγω του αδειαζα κ μονη μου την κυστη για διαστημα μιας εβδομαδας οτι βγαζει αιμα ειναι καλο

μα δε κατουράει... πήρα τηλέφωνο και στην κλινική πιο πριν, ο γιατρός του δεν ήτανε εκεί μου είπανε να πάρω μετά τις 10 που πιάνει βάρδια ο βραδινός του γιατρός... άντε να δούμε :/:

δες εχει πρηστει παλι η κυστη του γιατι εαν εχει πρηστει θα θελει παλι αδειασμα εμενα μου ειχε δειξει ο γιατρος κ το εκανα μονη μου

δεν πιάνω κάτι πρησμένο... οποτε μάλλον όχι, αλλα αν είναι λίγο πρησμένη δε νομίζω ότι θα το καταλάβω... σε ευχαριστώ :) θα πάρω στον κτηνίατρο τώρα να δω τι θα μου πει και αυτός :/:

Για πες το τηλ της κλινικης

Aυτός λέει ότι μπορεί να είναι ή ουρολοίμωξη, ή όντως να είναι φραγμένη πάλι η κύστη του... αν λέει τον δω να του πρήζεται πάλι να τον πάω από εκεί γιατί θα χρειαστεί εγχείρηση... ρε παιδιά είναι πανάκριβα εκεί πέρα... προτιμώ να τον πάω στον δικό μου τον κτηνίατρο έστω και την Δευτέρα... Δε ξέρω, το προί κάνανε λόγο για 600 ευρό χωρίς το Φ.Π.Α. Σήμερα τουσ άφησα κάτι λιγότερο απο 550 ευρό, ενώ μου είχαν κάνει λόγω για 400., αλλά αυτοί πάντα μιλάνε χωρίς ο φ.π.α. 9% δε ξέρω τι να πω... :(

παρε τηλεφωνο τον κυριο παναγιωτη αποψε κιολας μην το αργεις καθολου

ναι βρε φυσικα ειναι παρα πολλα
εμενα ο γιατρος μου εκανε το ιδιο με 100 στον Αργο και τον κρατησε μια μερα δυο εκει με αυτα

και η αλλη κλινικη η ΚΛΣ ειναι πιο φτηνη γι αυτο στην ειπα ιδιως για αδεσποτα

Πήγαινε τον στον Αίλουρο. Πήγα εκεί ένα αδέσποτο ετοιμοθάνατο με το ίδιο πρόβλημα και το έσωσε. Οσο για τα χρήματα που πήρε? Καμία απολύτως σχέση με τα ποσά που αναφέρεις!

Παιδιά είναι πολύ καλύτερα σήμερα ο μικρός, και κατουράει κανονικά. Έχει σταματήσει και η μεγάλη ροή του αίματος. Για τον γιατρό που μου είπες ladycat, θα τον έχω υπόψιν μου και σε ευχαριστώ πολύ. Από εδώ και πέρα θα τον αναλάβει ο κτηνίατρος μου για οτιδήποτε χρειαστεί.
Σας ευχαριστώ όλους. :)

Εύχομαι περαστικά.Ολα θα πάνε καλά.Όντως οι τιμές που ανέφερες αγγίζουν τα όρια της χυδαιότητας.Ντροπή τους!Σε εκμεταλλεύονται τη στιγμή που τους έχεις ανάγκη.Ένας τρόπος να δίνεις αντιβίωση είναι να την ανακατεύεις με την αγαπημένη του κονσέρβα,ή ΄με λίγη μερέντα ή μέλι και να βάζεις τη πάστα στο δάχτυλο σου και να την αλείφεις στα ούλα του.Την γλύφει και έχει ωραία γεύση.

Ισμήνη, που είναι ο Άργος;

Ισμήνη, που είναι ο Άργος;
Μαλλον με μπερδεψες με τη YASMIN η οποια ειναι απο Θεσσαλονικη και ξερει να σου απαντησει:)

Μαλλον με μπερδεψες με τη YASMIN η οποια ειναι απο Θεσσαλονικη και ξερει να σου απαντησει:)
Έχεις δίκαιο..συγνώμη..είμαι εντελώς άσχετη..:rolleyes:

Σιγα καλε!!!Δεν πειράζει!:)

Τα καλύτερα στο γατακι σου!!!!
Από τιμές εχω δει πολλά διαφορετικά πράγματα!!! Και δεν συνεπάγεται πως άμα πληρωσεις αδρα εχεις και τα καλύτερα αποτελέσματα. Γι' αυτό θελει προσεχτικό ψαξιμο

Παιδια ξερω πως εχουμε μιλησει για το θεμα, αλλα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.
Χτες βραδυ ο Πιου Μιου πηγε στο χωμα του στο κουτι του. Μεχρι εδω καλα. Μετα απο 2 λεπτα πηγε παλι και βγηκε σχεδον αμεσως. Μετα απο 2 λεπτα παλι το ιδιο :hmm::hmm::hmm: Δεν ειναι κατι που κανει συχνα....
Το πρωι που καθαρισα το χωμα ειχε 2,3 σημεια με τσισα σε ελαχιστη ποσοτητα, περαν τον συνηθισμενων ποσοτητων.... :hmm::hmm:
Αυτο το ειχα δει με τον προηγουμενο γατουλη οταν ειχε παθει ουρολιθιαση σε πολυ αρχικο σταδιο,μονο που τοτε συνοδευοταν κι απο ελαχιστο αιμα. Το χρωμα του κουτιου και της αμμου που εχω τωρα δεν μου επιτρεπει να διακρινω κατι τετοιο ομως....Ειναι αδυνατον Και ταυτοχρονα λειπω πρωι απογευμα λογω εγγραφων και ειναι δυσκολο να παρατηρησω τη κατασταση επιμελως. Το μεσημερι παντως δεν υπηρχαν σταγονες
Ο Πιου Μιου τρωει κανονικα παντως (βεβαια ειναι απιστευτα λαιμαργο γατι) και το τριχωμα του μου φαινεται ενταξει. Αλλα και στο προηγουμενο γατουλη, ολα καλα ηταν στα πρωτα σταδια και μονο απο τα ουρα το καταλαβα και εδρασα για να μην επιδεινωθει...
Τι λετε να κανω;;; Λετε να μην ηταν τιποτα και να μην ανησυχησω αφου μονο μια φορα εγινε απ' οτι εχω δει;

Παρακολούθησέ τον 1-2 ημέρες. Αν κάνει το ίδιο, πήγαινέ τον ΑΜΕΣΑ για εξετάσεις!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back