Απορίες για τη γάτα μου

Το γάλα ΔΕΝ κανει καλό...
Θα μπορουσες να της παρεις κροκετες απο το super Market, για αρχη, ειναι πιο περιεκτικές και πιο θρεπτικές απο το δικο μας φαγητο.... και να έχεις παντα πρόχειρο μπολικο νεράκι....

γιατί δεν κανει καλό το γάλα?
τι κροκέτες ειδικές για γάτες?
Της εχω βάλει και νεράκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω τι κάνουν γιατί είναι βράδυ και δεν μπορώ να δώ... χθες φυγαν απο τον κήπο μου πάντως γιατι προσπαθούσα να πάρω μάτι...:D
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπάρχει γάλα ειδικό για γάτες, αλλά το πάμε μακριά το θεματάκι μας... Η λακτόζη είναι δύσπεπτη από τα γατιά γι'αυτό δεν κάνει το γάλα. Κροκέτες για γάτες υπάρχουν και στα σούπερ μάρκετ και στα pet shops.

γιατί δεν κανει καλό το γάλα?
τι κροκέτες ειδικές για γάτες?
Της εχω βάλει και νεράκι.

Το γαλα και ειδικα το αγελαδινο, προκαλει διαρροια, αν και τους αρεσει πολυ!!!!

Ναι υπαρχουν κροκετες για γατες... στα super market, μην ξεχασεις το νερο!! :)

Φτιαξε φωλιτσα απο μια κούτα, και βαλε μεσα εφημερίδες η κανα παλιό πανί.....

δεν ξερω απο τότε που εγκαταστάθηκα σ' αυτό το σπίτι όλο γεννητούρια είχα. Πρώτα κατι δεκαοχτούρες καναν φωλιά στο δέντρο και καναν αλλες 2 και τον Αυγουστο μια γάτα ηρθε και γέννησε στον κήπο όταν λείπαμε, 2 γατακια πανέμορφα! Το ενα απο αυτά το εμαθα για λιγο στα χάδια άλλα έφυγε και ερχεται που και που... Είναι το παρακάτω, όχι τοσο όμορφο με το δικό μου...

Συνημμένα

• 2.JPG
    2.JPG
    124,3 KB · Εμφανίσεις: 92
  • 3.JPG
    3.JPG
    100 KB · Εμφανίσεις: 80
γενικά έχεις μία κλίση στα γκρί..... καλά η τωρινή είναι μία θεά.....και το ότι έχεις γεννητούρια εγώ θα σόυ έλεγα ότι είναι τέλειο το να επιλέγεται ένα σπίτι για κάτι τέτοιο σημαίνει ότι τα ζώα νιώθουν ασφαλείς εκεί και η ενέργεια που έχει ο χώρος είναι πολυ καλή.....καλό ενεργιακό επίπεδο θα πρέπει να νιώθεις τυχερή.....

Είμαι πολύ χαρούμενη που έχει καλή ενέργεια ο χώρος μου γι 'αυτό και οτι και να φυτέψω πάει καλά... Να φανταστείτε έχω ντομάτες απο το σεπτέμβρη και μετα! Και πάρα πολλά βότανα, δέντρα, ζώα. Πάρα πολλά πουλακια ερχονται και κελαϊδάνε στα δέντρα μου! Καλά που η γάτα δεν εχει πιασει κανενα... Παντως οι δεκαοχτουρες δύσκολα να πατήσουν το ποδαρακι του κατω, φοβούνται πολύ... τις βλέπω πάνω στην σκεπή να κοιτανε κατω προσεχτικά.
Είμαι πολύ ευτυχυσμένη!!! παρόλα αυτά θα ηθελα να μένω σε χωριό, αλλα τι να κανω? καποια στιγμή ισως να φύγω...

Mε όλα αυτα που περιγράφεις σίγουρα έχεις την καλύτερη ενέργεια στον χώρο σου και με την ευκαιρία διάβασε και αυτό εδώ να δεις και κατι ακόμα.
Νομίζω πως θα σου αρέσει....!!!

Γειά σου και από μας. Καλά, η γάτα σου είναι μια θεά!!! Οσον αφορά την φροντίδα της δεν έχω να προσθέσω τίποτε στα παραπάνω. Οσον αφορά την ράτσα έτσι όπως την βλέπω, μου κάνει κάτι σαν βρατανική μακρύτριχη. Οι άλλες δύο φωτό με το γκρι γατούλι είναι σίγουρα βρετανική κοντότριχη, έτσι τουλάχιστον φαίνεται στη φωτο.

Σας ευχαριστώ!

Χθες την καθαρισα με πανακι όπως μου είπατε! Της αρεσε λιγάκι... και να σας πως ξετρλάθηκε να της τρίβω το αιδίο.... είχε απλωθεί και οταν σταματούσα νιαούριζε. γιατι?

Γυαλισε η γουνα της χθες!

Βέβαια μετα ηρθε ο γάτος και ετρεξε μαζί του...
Φαινονται ερωτευμένα! Μ'αρέσει! Ο γατος ηταν μεχρι το πρωί εδω δίπλα της.

Σας ευχαριστώ!

Χθες την καθαρισα με πανακι όπως μου είπατε! Της αρεσε λιγάκι... και να σας πως ξετρλάθηκε να της τρίβω το αιδίο.... είχε απλωθεί και οταν σταματούσα νιαούριζε. γιατι?

Γυαλισε η γουνα της χθες!

Βέβαια μετα ηρθε ο γάτος και ετρεξε μαζί του...
Φαινονται ερωτευμένα! Μ'αρέσει! Ο γατος ηταν μεχρι το πρωί εδω δίπλα της.

:blink::blink: :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά.....
σορυ κοπελιά???? Σοβαρά, δεν καταλαβαίνεις γιατι???? :lol::lol::lol:

:blink::blink: :lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά.....
σορυ κοπελιά???? Σοβαρά, δεν καταλαβαίνεις γιατι???? :lol::lol::lol:

τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;....:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

δεν το περιμενα!!!:redface:

Δε μου λες, Τζούλια, δεν πιστεύω να επιτρέπεις στον Κίκη να βλέπει σκληρό πορνό στο ιντερνετ... μωρό γατί! Αλλά, από την άλλη, εσύ... που τα ανακάλυψες αυτά;;;:P

Δε μου λες, Τζούλια, δεν πιστεύω να επιτρέπεις στον Κίκη να βλέπει σκληρό πορνό στο ιντερνετ... μωρό γατί! Αλλά, από την άλλη, εσύ... που τα ανακάλυψες αυτά;;;:P

:lol::lol::lol::lol: To μόνο σκληρό που θα δει ο Κϊκης ειναι ο Μάκης... αντε και κανα ματς.... και ΣΚΑΙ, που.. δείχνει διάφορα..... :redface:

Λέτε να το γυρίσω στην Μιραράκη??? :lol::lol:

Ή θα μου το γυρίσει και αυτός??? :blink:

Καλά, με τα ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ έχουν και τα Νινόμελα (Νίνο και Μέλη σε μια λέξη, χάριν συντομίας...) έρωτα κανονικό. Μια φορά παρακολουθούσαν ένα ντοκυμαντέρ για κάτι γάτες στη Ρώμη και είχαν βγάλει το σκασμό για κανένα μισάωρο... αφού ανησύχησα τι πάθανε! Κι αυτά είχαν κάνει κερκίδα στην άκρη του χαλιού και παρακολουθούσαν ΤV...

Καλά, με τα ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ έχουν και τα Νινόμελα (Νίνο και Μέλη σε μια λέξη, χάριν συντομίας...) έρωτα κανονικό. Μια φορά παρακολουθούσαν ένα ντοκυμαντέρ για κάτι γάτες στη Ρώμη και είχαν βγάλει το σκασμό για κανένα μισάωρο... αφού ανησύχησα τι πάθανε! Κι αυτά είχαν κάνει κερκίδα στην άκρη του χαλιού και παρακολουθούσαν ΤV...

:up::up::up: Εμείς έχουμε τρέλλα με το "ημερολόγιο Άγριας Γάτας".. βλέπει ολα τα ξεδελφια και τους Θείους και χαιρόμαστε!!!!

Ειδικά οταν δειχνει τα μικρά τους που φωνάζουν και βγάζουν τις κραυγές τους μόνο μεσα στην Τηλεόραση που δεν μπαίνει!!!!!! :lol::lol::lol:

Είναι μαλλον σίγουρο οτι σε λίγο καιρό θα έχω γεννητούρια στον κήπο! Ελπίζω να υπάρχει κόσμος που να θελει να φροντίσει τα γατάκια που θα γεννηθούν.

:up::up::up: Εμείς έχουμε τρέλλα με το "ημερολόγιο Άγριας Γάτας".. βλέπει ολα τα ξεδελφια και τους Θείους και χαιρόμαστε!!!!

Ειδικά οταν δειχνει τα μικρά τους που φωνάζουν και βγάζουν τις κραυγές τους μόνο μεσα στην Τηλεόραση που δεν μπαίνει!!!!!! :lol::lol::lol:
Το ημερολογιο Αγριας Γατας(το νουμερο 2) το δινει καθε σαββατο η Καθημερινη και το παρακολουθουμε με την Μυρτουλα ανελιπως.
Το ντοκιμαντερ του Σκαι για τις γατες της Ρωμης το ειδαμε και εμεις και η Μυρτουλα εψαχνε πισω απ'την τηλεοραση τις γατες.Ιδια αντιδραση εχει και οταν εχει ντοκιμαντερ για πουλια.Ειναι απολαυση να την παρακολουθεις:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back