Απορίες για τη γάτα μου

Καλά.... υπάρχουν και χειρότερα!!!!!! :blink::blink:

Δες εδω.:redface:
https://www.youtube.com/watch?v=ARayE62Edhk

https://www.youtube.com/watch?v=yKfdgr-HzMM
Τζουλια!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μου κανει κατι σαν το ΜΑΚΑΚΑ του Λαζοπουλου...:lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω γεμίσει 2 γραφεία με τα DVD της Καθημερινής!!!! :lol::lol:

zorica: Στην αναζήτηση που έκανα... τον βρήκα και τον ΜΑΚΑΚΑ του Λάκη!!!!! αλλα ειπα να μην τον βάλω αφού ΔΕΝ είναι γάτα!!!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι μαλλον σίγουρο οτι σε λίγο καιρό θα έχω γεννητούρια στον κήπο! Ελπίζω να υπάρχει κόσμος που να θελει να φροντίσει τα γατάκια που θα γεννηθούν.
Δυστυχώς, μαζί με τα δικά σου γεννητούρια θα υπάρχουν και πάρα πολλά ακόμα, λόγω εποχής. Κάποια από τα γατάκια θα χαριστούν, κάποια άλλα δυστυχώς θα μείνουν στο δρόμο. Γι' αυτό θα ήταν ίσως καλό να δρομολογήσεις σιγά σιγά και τη στείρωση της γατούλας σου. Θα βοηθήσεις έτσι τα αμέτρητα αδεσποτάκια που ήδη υπάρχουν και θα της εξασφαλίσεις καλύτερη υγεία και μεγαλύτερη ζωή.:)

δεν μου παει καρδια να κανω κατι τέτοιο...:(

εδω που μενω εχει κατω ενα ρεμα οπου πολλές γατες κατοικουν, θα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα χωρίς να βάλω εγω το χέρι μου

δεν μου παει καρδια να κανω κατι τέτοιο...:(

εδω που μενω εχει κατω ενα ρεμα οπου πολλές γατες κατοικουν, θα μπορούν να ζήσουν ελεύθερα χωρίς να βάλω εγω το χέρι μου

Αγαπητή, Μαρία.... έχεις απόλυτο δίκιο!!!:)

Μέχρι την ημέρα που κάποιος γείτωνας ή περαστικός θα αποφασίσει ότι τον ενοχλούν οι γατούλες και θα σπείρει Φόλες....:(

Μέχρι την ημέρα που θα μαζέυεις τα πατημένα γατάκια σου απο αυτοκίνητα, και μηχανάκια..... :(

Μέχρι την ημέρα που θα έχουν γίνει τόσα πολλά.... (2φορές το χρόνο επι 4-5 γατάκια = 10 μικρά το χρόνο απο 1 θηλυκιά!!)
Θα είναι άγρια, δεν θα πιάνονται, και θα χαθεί ο έλεγχος....

Δυστυχώς δεν ζούμε σε χωριό ή στην τέλεια πολη..... :/::/:

Θα μπορούσες επίσης , ναι να κρατήσεις αυτήν την φουρνιά... να τα αφήσεις ελεύθερα ή να τα κρατήσεις μέσα στο σπίτι σου.....

Αλλά απο εκει και μετά...... θα πρέπει κάτι να γίνει....

Μην ξεχνάς ότι οι μη στειρωμένες γάτες φεύγουν την εποχή του οίστρου τους, μακριά, πολύ μακριά στην αναζήτηση συντρόφου.... με οποιους κινδύνους αυτό συνεπάγεται.

Η απόφαση καθαρά δική σου... απλά ανέλαβα να σου πώ και τις δυο πλευρές του νομίσματος.

Και πάντα φιλικά :)

καλυτερα δεν είναι να ζήσουν για λίγο, παρα να μην γεννηθούν καθόλου?
Δεν ξερω είμαι αρκετα μπερδεμένη...

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι ό,τι πιο σκληρό έχω ακούσει.

Ναι, ισως απο μια αποψη.....
Εσύ τι θα κάνεις και πως θα νοιώθεις όταν θα γυρνάς σπίτι σου και θα βρίσκεις πατημένα ή ετοιμοθάνατα απο φόλα γατάκια???

Εχεις δεί ποτέ πατημένο γατάκι.....?
Εχείς δει ετοιμοθάνατο γατάκι απο φόλα???

Θα τα έχεις αγαπήσει, θα τα έχεις χαιδέψει, φροντίσει... θα τα αναζητάς, και θα τα ταίζεις κάθε βράδυ.....

Ο πόνος θα ειναι μεγάλος.....

Γιατι να μην κρατήσεις 1 αντε ναι και αυτην την γέννα.... 1-2 και αν μπορέσεις να βρεις σπιτάκι για τα άλλα. ΟΚ.

Θα τους προσφέρεις ποιότητα ζωής, τα καλά της στείρωσεις ειναι πολλά, και απο λόγους υγείας, της γάτας, προστασία απο καρκίνους κλπ. (Θα βρώ το λινκ μετά...)

Πραγματικά και εγώ στην αρχή αυτά πίστευα σαν και σένα. Μεγάλωσα σε χωριό και εχω Ν γάτες... Το σπίτι μας ειναι γατοπαράδεισος....

Δεν ήξερα τί σημαίνει κτηνίατρος.... και τί εμβόλια.....

Εδώ στην Αθήνα κατάλαβα και με τον επόδυνο τρόπο γιατί μια γάτα ειναι ασφαλής ΜΟΝΟ σε διαμέρισμα..... :/::/:

Συγγνώμη αλλά αυτό είναι ό,τι πιο σκληρό έχω ακούσει.

Δεν είμαστε εμεις οι θεοι για να στερήσουμε την γέννηση οποιοδήποτε ζώου, όπως και οταν μια γυναίκα καταλαβαίνει οτι θα γεννήσει τέρας, δεν θα το σκοτώσει, είναι τρομερό αυτό να μην δώσει μια ευκαιρία σε ενα πλάσμα που θέλει να γεννηθεί. Αυτή είναι η αποψή μου. Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την Αθήνα απο το να κανουμε στειρώσεις.

Διάβασε εδω.
https://www.mypetz.gr/threads/Στείρωση-στις-γάτες.219038/

Η απόφαση δικιά σου... :)

Οτι άλλο θέλεις να ρωτήσεις εδώ είμαστε!!!!

Η ζωή από μόνη της δεν είναι δώρο.

Θα στο πουν όσα αδέσποτα ζώα πεθαίνουν αποστεωμένα από την πείνα, ξεσκισμένα από τα σκυλιά, χτυπημένα από τα αυτοκίνητα (και δυστυχώς δεν είναι όλα τόσο τυχερά ώστε να πεθάνουν ακαριαία), σπαρταρώντας μέσα σε φριχτούς πόνους από τη φόλα ή υποφέροντας και αργοσβήνοντας από αρρώστιες.
Αυτά είναι που προτίθεσαι να τους χαρίσεις.

Δεν είμαστε εμεις οι θεοι για να στερήσουμε την γέννηση οποιοδήποτε ζώου, όπως και οταν μια γυναίκα καταλαβαίνει οτι θα γεννήσει τέρας, δεν θα το σκοτώσει, είναι τρομερό αυτό να μην δώσει μια ευκαιρία σε ενα πλάσμα που θέλει να γεννηθεί. Αυτή είναι η αποψή μου. Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την Αθήνα απο το να κανουμε στειρώσεις.
Δεν γνωρίζω κάποιο πλάσμα που να θέλει να γεννηθεί. Κι αν μπορούσαμε να νιώσουμε ό,τι νιώθει ένα τέτοιο "τέρας" που περιγράφεις κατά τη διάρκεια της ζωής του, ίσως και να αλλάζαμε γνώμη. Για μένα είναι καλύτερα κάποιος να μη γεννηθεί καν, παρά να ζήσει μια σύντομη ζωή στην οποία θα πονάει και θα υποφέρει.

Για μένα είναι καλύτερα κάποιος να μη γεννηθεί καν, παρά να ζήσει μια σύντομη ζωή στην οποία θα πονάει και θα υποφέρει.
Δεν νομίζω πως καποιος απο μας εχει το δικαίωμα να το αποφασίζει.

Η ζωή δεν είναι τυχαία, υπάρχει για να πάρουμε καποια "μαθήματα", και μια εύκολη ζωή μπορει να είναι βαρετή... Μέσα απο τον πόνο και τις δυσκολίες μαθαίνουμε να ζούμε καλύτερα.
Ένα ζωάκι είναι πιο ευτυχισμένο ελεύθερο παρά κοντά στον άνθρωπο.

Δεν είχα σκοπο να πω άλλα......
Αλλά επειδή καταλαβαίνω πως το λες.

Θα μπορούσες να την αφήσεις να γεννήσει, "τώρα που έγινε το κακό", για να μην έχεις το βάρος οτι σκότωσες τα αγέννητα γατακια της.

Μετά όμως απο αυτό, καλό θα ηταν να κάνεις κάτι.....

Εδώ στειρώνουμε τα αρσενικά, που ζουν μέσα στα διαμερίσματα....

Ειναι ατελείωτη συζήτηση και χιλιοειπομένη.....

Οτι και να σου πουμε εμείς και όποιος άλλος... η αποφαση ειναι δικιά σου.... :)

Απλά οπως ειπα και παραπάνω στα λέμε αυτα για να σε ενημερώσουμε και να σε "προφυλάξουμε" απο πόνο, άγχος, στεναχώρια, ....

Μέσα απο αυτό το σιτε, ολοι μαζί αλλά και ο καθένας μόνος του προσπαθούμε να κάνουμε την Αθήνα μας καλύτερη.....

Είμαστε 5,000,000, οι περισσότεροι δεν είναι ενημερωμένοι, δεν ενδιαφέτερονται, δεν τους νοιάζει.....και όχι μόνο αυτό, αλλά το παίζουν και ΘΕΟΙ! και αποφασίζουν αυτοί πότε θα πεθάνει ενα ζώο, που δεν τους έχει άνει απολύτος τίποτα. ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ!!!! ....

Πολλοι έτσι βρήκαμε αυτο το σιτε, και εγώ επισης, στην αναζήτησή μας να βρούμε απαντήσεις, λύσεις, για κάποια γατούλα μας που χάσαμε άδικα, απο τα χερια κάποιου.......

Η μάχη ειναι άνιση.....

και όπως έχει αποδειχθεί και απο άλλες πόλεις βλ. στο εξωτερικό όπου δεν υπάρχει αυτο το πρόβλημα, δεν υπάρχουν αδέσποτα, όποιος θέλει ζώο το έχει σπίτι του, στειρωμένο.

Θα μπορούσα να γράφω για ώρες.....
Σταματάω εδώ όμως, γιατί ΔΕΝ προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη.

Φιλικα Τζούλια :)

Δεν νομίζω πως καποιος απο μας εχει το δικαίωμα να το αποφασίζει.
Από τη στιγμή που επιμένεις στην έννοια του "δικαιώματος" δεν έχουμε καν κοινή βάση σκέψης, οπότε καλύτερα να μην συνεχίσω να επιχειρηματολογώ αδίκως:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back