Απορίες διατροφής

Απάντηση: Γατοτροφή στην κατάψυξη???

Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Το θέμα είναι ότι όλες οι κονσέρβες που τρελαίνεται να τρώει είναι στα 500 γρ και είναι ζήτημα αν τρώει 100 γρ την ημέρα. Τα μικρά τα κονσερβάκια δεν τα θέλει. Και ταϊζω πόσα γατάκια με ξηρά τροφή στην γειτονιά που δεν θέλω να τα συνηθίσω σε υγρή, για να μπορώ να ταίζω και πολλά. Ευχαριστώ πάντως πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατοτροφή στην κατάψυξη???

500 γρ είναι για 5 γάτες!!!!Θα της πάρεις τις Gourmet που είναι πεντανόστιμες.Ο δικός μου τρώει αυτήν με τον τόνο,καλά αυτός τρώει μέχρι και σκουπίδια χιχι
Αλλά και ο Μπίλης μας που δεν έτρωγε κονσέρβα την Gourmet την τσάκιζε.Θα συνηθίσει σιγά σιγά,υπομονή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα Χρύσα, σε καλωσορίζω κι εγώ στη γατοπαρέα μας :flowers:

Όπως είπε προηγούμενα και η Μπία, γιατί δεν δοκιμάζεις την ίδια κονσέρβα σε μικρότερη συσκευασία; Αν δεν βγαίνει σε μικρότερη και είναι αυτή που προτιμάει, μπορείς, ανοίγοντάς την και αφού αφαιρέσεις την ποσότητα που τρώει, την υπόλοιπη να την τοποθετήσεις σε ένα ταπεράκι (ή και όχι απαραίτητα αν είναι σωστή η εσωτερική επίστρωση του κουτιού της συσκευασίας της, αρκεί να είναι σκεπασμένη) και να τη βάλεις στη συντήρηση του ψυγείου. Η κατάψυξη δεν είναι απαραίτητη αν η ψύξη δουλεύει καλά και 4-5 μέρες αντέχει. Το ίδιο κάνω κι εγώ όποτε η κονσέρβα, μας πέφτει μεγάλη σε ποσότητα. Υποθέτω δεν χρειάζεται να πούμε, οτι κάθε φορά που θα αποσπάς μέρος της για να ταίσεις τον μικρό, δεν θα του την προσφέρεις κατευθείαν, αλλά θα την αφήνεις έξω ωσότου αποκτήσει θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Κι ένα μεγάλο μπράβο, που του έδωσες την ευκαιρία να δρασκελίσει από τον κήπο του γραφείου στο σπίτι σου και να γίνει ο βασιλιάς της καρδιάς σου. :D
cats479612_orig-1.gif

Back