Απορίες ενός απελπισμένου γατόφιλου.. :)

Το καθε γατακι εχει το χαρακτηρα του. Αλλα ειναι πιο εξαρτημενα και χαδιαρικα, αλλα δεν γουσταρουν και παρα πολλα και τη βρισκουν μονα οπως ειπες.... Αλλα ακομη κι αυτο εχει τη μαγεια του :):):) (εμενα η Γατα ειναι φανατικη χαδιαρα, δεν κουραζεται ποτε. Οι αλλοι 2 εχουν τα ορια τους)
Για το μπαλκονι με εντυπωσιαζει το θαρρος τους. (το εχω διαβασει και για αλλα γατακια) Τα δικα μου ευτυχως δεν το εχουν επιχειρησει. Ισως η σητα σε σωσει, μακαρι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Evelia αν και είσαι σε προχωρημένη ηλικία όπως βλέπω μάλλον η λύση σου (για τη σίτα) είναι η πλέον ιδανικότερη! Τόσο απλό ήταν!!
χριστινα, έχω ήδη 'περφράξει' τα κάγκελα με plexiglass! +μισό μέτρο πάνω από το κάγκελο.. Είναι ταρζάν όμως..

Αγαπητέ μου bebyhunter όπως βλέπεις το site αυτό δεν κάνει διακρίσεις στις ηλικίες και δεν έχει προκαταλήψεις. Έτσι ωφελούμεστε όλοι από όλους.Τι καλά!!!:up::up::up:
Χαίρομαι που σου έκανε η ιδέα μου.:)

Όσο για το μπαλκόνι, ίσως αν στρέψει κανείς την κουπαστη ή τέλος πάντων το άνω άκρο της όποιας περίφραξης ή κιγκλιδώματος προς τα μέσα -καταλαβαίνεις: σε τομή κατακόρυφο στοιχείο και μόλις φτάσει πάνω-πάνω, στο ύψος της κουπαστής ή και πιο πάνω, κλίση σε αμβλία γωνία προς το εσωτερικό του μπαλκονιού.
Άν λοιπόν ανέβει το γατουλίνι ως εκεί, δεν θα μπορεί εύκολα να υπερβεί την προς τα μέσα κλίση γιατί μάλλον θα πέσει στο δάπεδο του μπαλκονιού.
Βέβαια, αν είναι μεγάλος/η γάτος/α και αποφασισμένος/η μπορεί να πάρει φόρα, να δώσει πήδο και να υπερβεί το όποιο εμπόδιο. Δεδομένου όμως ότι έχουν αυξημένη libido μόνο για λόγους αναπαραγωγής, υποθέτω ότι αν είναι στειρωμένος/η δεν θα έχει κίνητρο για τέτοια απόφαση.
Γειά σου τώρα μωρό-κυνηγέ (τι χαριτωμένο)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Evelia.. Τι τραγικό! Όταν σου έγραψα για προχωρημένη ηλικία είχες "Μηνύματα: 98" και τα μπέρδεψα με την ηλικία! :lol::redface:
Γι'αυτό μίλησα για ηλικία χαριτολογώντας!!!

Όσο για την πατεντούλα που λες, και αυτό το έχω κάνει! βρίσκει τρόπο όμως και δυστυχώς δεν ξέρω πως, αφού όταν φέυγει, έχει προσέξει πρώτα να μην κοιτάω!!!

Χριστινάκι.. Εμένα να δεις πως με εντυπωσιάζει!!!
Η μόνη λύση σε αυτό είναι να τους κρεμάσουμε από ένα μίνι-αλεξίπτωτο όπως λέει και ο πατέρας μου.. :up:
Αλήθεια όμως, τι άλλο έχεις ακούσει για αυτή την περίπτωση?? Για πες, γιατί μέχρι τώρα νόμιζα ότι μόνο τα δικά μου έχουν τάσεις αυτοκτονίας...

:lol::lol::lol: Σορρυ αλλα γελαω με το θεμα της ηλικιας! :redface: Ευχαριστω για τα καλα σου λογια για τον Σαββα και την καλλιτεχνικη φλεβα στις φωτο :cool: Το προσπαθω... :D

:lol::lol::lol::lol::lol:
98 την εκανες καλε;;;;; Θα ηταν για ρεκορ γκινες!!! Η σουπερ γιαγια με γνωσεις υπολογιστη!!!! Σορι που γελαω ηταν πολυ αστειο!!!
Εχω ακουσει και αλλα μελη που ειχαν το ιδιο προβλημα με γατακια να πεφτουν η να ανεβαινουν στα καγκελα που εψαχναν τροπους να τα περιορισουν. Λιγο πολυ η λυση ειναι καποια κατασκευη που να τα σταματαει. Αν το σπιτι ειναι ιδιοκτητο, ισως εχετε περισσοτερα περιθωρια. Κι εγω παντως εχω τοποθετησει διαφορα στα μη ασφαλη μπαλκονια (στα οποια δεν βγαινουν γιατι βασικα δεν τα ανοιγω αλλα για τη περιπτωση που το κανουν αν καμια φορα βγω). Μια κατασκευη που θα εκανα εγω ειναι με το δυχτι που βαζουν στα παιδακια σε ολο το μηκος του μπαλκονιου και μετα αλλο ενα ιδιο σαν ταβανι.Πλεον δεν θα εχεις μπαλκονι αλλα κλουβι αλλα ειναι φτηνο και ασφαλες

Αν όντως είχε βάλει ως ηλικία 98χρονών θα ήταν για πλάκα, γι'αυτό κι εγώ προσπάθησα (στην προσπάθεια έμεινα:P) να την 'κοροιδέψω'! Ομολογουμένως κι εγώ γέλασα με τη γκάφα μου.. :inlove::lol:

Τώρα για τη λύση με το δύχτι που προτείνεις.. αν περιορίζεται μόνο στα κάγκελα το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να σκαρφαλώνουν πιό εύκολα!:happy:
Αν όμως γίνει αυτό που λες, προφανώς δεν θα έχουν από που να πέσουν, θα είναι όμως πολύ αντιαισθητικό..

Evelia.. Τι τραγικό! Όταν σου έγραψα για προχωρημένη ηλικία είχες "Μηνύματα: 98" και τα μπέρδεψα με την ηλικία! :lol::redface:
Γι'αυτό μίλησα για ηλικία χαριτολογώντας!!!

Όσο για την πατεντούλα που λες, και αυτό το έχω κάνει! βρίσκει τρόπο όμως και δυστυχώς δεν ξέρω πως, αφού όταν φέυγει, έχει προσέξει πρώτα να μην κοιτάω!!!]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Έλα τώρα! όλα καλά!όχι και τραγικό:lol::lol::lol::lol:
Νάσαι καλά μ' έκανες και γέλασα πολύ!Τώρα είμαι 104!!!:P:up::up::up:

Αντιαισθητικο ειναι σιγουρα :/::/: Αλλα μπορει να λειτουργησει μεχρι να βρουμε κατι αλλο (οι γειτονες θα φανταζονται πως εφταξες κοτετσι :lol::lol:)

Εν τέλει, η σίτα τοποθετήθηκε και όλα μπήκαν πάλι σε μια σειρά.. Αφού όταν τα γατιά είναι έξω είμαστε και εμείς, άρα τα επιβλέπουμε και δεν την κάνουν. :up:

Φαντάζομαι ηρεμήσατε πια. Οι γάτες σου πώς το πήραν;:D

Αχικά ναι.. Αλλά τώρα που την συνήθησαν τη σίτα, μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα και ως ονυχοδρόμιο!!!! :lol::down:
Την έχουν σκίσει σε κάποια σημεία και καλά καλά δεν τη βάλαμε! Ίσως μιά μεταλλική σίτα δώσει τη λύση...:hmm:

Έσκισαν τη σίτα ε? Μη μου λες τέτοια γιατι σκέφτομαι να βάλω κι εγώ... Ίσως να το ξανασκεφτώ λοιπόν...

Βρε αγαπητέ μου κυνηγέ, και βέβαια μεταλική πρέπει να είναι η σίτα. Έχει τώρα αυτές απο ανοξείδωτο ατσαλόσυρμα. Εσείς τι βάλατε? μήπως πλαστική?

Πολύ μου άρεσε αυτό το 'κυνηγέ' :P

Πλαστική έβαλα.. Δε σκέφτηκα ότι τα θηριάκια μου θα τη λατρέψουν! (από τη στιγμή που έγραψα το προηγούμενο σχόλιο, μέχρι τώρα, δεν υπάρχει σίτα)
Η μεταλλική σίτα επιβάλλεται όπως αποδείχθηκε!

Υ.Γ. Αν η σίτα είναι 'πόρτα' και όχι συρόμενη, επιβάλλεται μια ασφάλεια αν θέλετε το γατάκι να μην μπορεί να βγεί..

Υ.Γ. 2 Evelia βλέπω μέρα με τη μέρα μεγαλώνεις και περισσότερο..!!! :redface::up:

εμενα η πλαστικη ηταν αρκετη αλλα αφου τα δικα σου επελεξαν να μην επιβιωσει, τοποθετησε μεταλλικη :):):) (πω πω καλυψη με συρματοπλεγμα βλεπω :lol::lol::lol:) Πιστευω με τη μεταλλικη να λυθει το προβλημα. Εγω την εχω καρφωσει και στο πατωμα να μη μπορουν να τρυπωνουν απο κατω. Η ιδιοκτητρια δεν ξερω αν θα επιβιωσει τελικα
:hmm::hmm:

Καλημέρες και χρόνια πολλάαα σε όλους και όλες!!! :inlove::inlove::inlove:

:greycat:Νιάααρρρ :P

Στο παράθυρο της κουζίνας έχουμε βάλει μεταλλική σίτα και επιβιώνει εδώ και 2 χρόνια. Μάλιστα, έχει επιβιώσει και σε σκαρφάλωμα του Παύλα από πάνω της! Την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Χερετώωω.. Είμαι ήδη μια βδομάδα μακριά από το σπίτι (Αγγλία-Manchester για σπουδές..) και τα γατιά μου έχουν λείψει όσο και οι γονείς μου! :P
Ευτυχώς όμως τα βλέπω και τα ακούω από το skype καμιά φορα! :lol:
Όπως λέγαμε και παλιότερα, οι γάτες μου έχουν γονίδια πιθίκου και προσπαθούν να μιμιθούν τον ταρζάν... 4 ώρες πρίν την πτήση μου για το μεγάλο νησί ο γατούλης μου έπεσε -πάλι- από το δεύτερο όροφο από παραπάτημα(!!!) και αυτή τη φορά δυστυχώς δεν την έβγαλε καθαρή! Με το που έπεσε κρύφτηκε κάτω από ένα αυτοκίνητο και έδειχνε να πονάει. Πήρα τηλέφωνο το γιατρό τους που τυχαίνει να είναι και γνωστός και μόλις καταφέραμε να τον βγάλουμε από το αυτοκίνητο διαπιστώσαμε πως όντως είχε χτυπήσει.. Η πρώτη εκτίμηση του γιατρού ήταν η εκδοχή της κοιλιοκύλης ή κάτι τέτοιο παρεμφερές τέλοσπάντων, γιατί κάτω από την κοιλίτσα του γατιού κρεμόταν (κυριολεκτικά) μια 'σακούλα' λες και είναι έγκυος! Ε.. τον τρέξαμε αμέσως σε ένα κέντρο υγείας στην κηφισιά και του έβγαλαν ακτινογραφίες κλπ. Τέλος για να μην πολυλογώ ο γάτος είναι και πάλι -μάχημος- αφού η 'σακούλα' στην κοιλιά του ήταν ένα αιμάτωμα ευτυχώς το οποίο φεύγει με φάρμακα.. Μας κατατρόμαξε πάντος το χαζόγατο! :( Και παραλίγο να μείνω και εκτός πανεπιστημίου!!! :P

Τουλαχιστον ειναι καλα ο γατουλης σου!!! :) Ευτυχως!!

Αχ μου λείπουν τα άτιμα :|

011bt8.jpg

018gb8.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back