Απορίες ενός απελπισμένου γατόφιλου.. :)

Σε καταλαβαινω!! Και εμενα ο Σαββας δεν ειναι μαζι μου... Αν και εσυ εισαι ακομα πιο μακρια!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο... Σπουδές είναι, θα περάσουν.:P
Κι άλλωστε τα Χριστούγεννα θα είσαι πάλι κοντά τους!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι το κακό,οι σπουδές δεν τελειώνουν ποτέ :blink:

Σπουδές είναι θα περάσουν απ τη μια.. Οι σπουδές δεν τελειώνουν ποτέ απ την άλλη.... Τουλάχιστον Χριστούγεννα και καλοκαίρι θα έχω γατίσια συντροφιά! :P

Στο θέμα μας όμως.. Μετά την τελευταία ταρζανιά του γάτου, ευτυχώς τώρα πλέον φοβάται να βγαίνει στο μπαλκόνι, πόσο μάλλον να σουλατσάρει πάνω στα κάγκελα.. Απέκτησε όμως μιά καινούρια συνήθεια όπως με ενημερώνουν.. Κάθεται πάνω στο κλουβί με τα παπαγαλάκια στην κουζίνα....... Δεν τα πειράζει, απλά κάθεται και ξαπλώνει πάνω στο κλουβί!!!!!!! Φυσικά τα παπαγαλάκια παθαίνουν ψυχικό τραλαλά κάθε φορά που το κάνει.. Ο γάτος μου μάλλον έχει ψυχολογικά προβλήματα.. :blink::blink::blink::eek::lol:

Έλα μωρέ, όχι και ψυχολογικά προβλήματα ο γατούλης!!! Είναι που δρόσισε ο καιρός και θέλει να τα ζεστάνει τα παπαγαλάκια!!!...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πάντως αυτό με το φόβο μετά το πέσιμο, το έχει πάθει και ο Χιόνης. Από τότε που έφαγε τούμπα από το μπαλκόνι, δεν ξανανεβαίνει στα κάγκελα και όποτε δει τον μικρό μας Πίπη να πάει να σκαρφαλώσει, βγάζει κάτι περίεργες κραυγούλες και του ρίχνει καμμιά σφαλιάρα για να τον αποτρέψει...:confused: Πολύ θα 'θελα να ήξερα τι του λέει εκείνη την ώρα...:hmm:

Μόνο που θα ήθελε να ζεστάνει τα παπαγαλάκια στο στομάχι του :lol:

Γεια κι από μένα παιδιά, είμαι πολύ χαρούμενη που βρήκα αυτό το site για τα γατέλια :up:
Πριν μερικά χρόνια πήρα τον Φαμπιάν μωράκι, σχεδόν 2 μηνών. Έμενα στον 5ο όροφο και ο Φαμπιάν άρχισε να σκαρφαλώνει στα κάγκελα του μπαλκονιού, αγνοώντας τις κραυγές απελπισίας μου. Κάποια στιγμή έπεσε από το μπαλκόνι μπροστά στα μάτια μου και φυσικά δε γλίτωσε...
Αργότερα απέκτησα 2 γατέλια και έβαλα σε όλο το μπαλκόνι πλαστικό διαφανές ομοιογενές, χωρίς κενά. Από τότε ησύχασα, καθώς οι γατούλες μου εγκατέλειψαν τις (λιγοστές, οφείλω να ομολογήσω) προσπάθειες για σάλτο. Με μένα λειτούργησε, γι'αυτό το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back