Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ekana anabatmisi ton chrome, kai den mou diabazei pleon kapoia ellhnika. oute mporw na grapxw ellhnika, bgazei tetragvnakia....
oeo????:/:
Κάτι πρέπει να παίζει με τις γραμματοσειρές σου (αν αναφέρεσαι στο MyCat ότι γράφεις και βγάζει τετραγωνάκια, με την Trebuchet MS τότε), σε μένα μια χαρά είναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ekana anabatmisi ton chrome, kai den mou diabazei pleon kapoia ellhnika. oute mporw na grapxw ellhnika, bgazei tetragvnakia....
oeo????:/:

ωραια φετα!!!!!!!!!....τι στο καλο συμβαινει;;;;παντως εγω τωρα...απο τον χρωμ μπηκα....και τον κατεβασα πριν απολιγο:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οκ το έφτιαξα.... :redface::hmm:

αμέσως ρε πουπι... εγκεφαλικό σε πιάνει...:mad:

Μπορειτε να βαλετε θεμα στον περιηγητη με γατοκουμπια κτλ,δειτε το εδω.

εγω τωρα...ειμαι σε διλλημα....με τον μοτζιλα να μπαινω....ή με τον χρωνμ....:hmm::hmm::hmm:..αισθητικα,μου αρεσει πιο πολυ ο μοτζιλα...αλλα ο χρωμ ειναι πολυ πιο γρηγορος....:ermm::ermm::ermm:

Εγώ πάντως κατέληξα στον chrome, γιατί είναι ο μόνος με τον οποίο δεν αντιμετωπίζω το εκνευριστικό πρόβλημα με το script :whistle:

Εγώ πάντως κατέληξα στον chrome, γιατί είναι ο μόνος με τον οποίο δεν αντιμετωπίζω το εκνευριστικό πρόβλημα με το script :whistle:

το ξερω οτι θα φανω ηλιθια...αλλα τι ειναι το σκριπτ;;:confused:

Chrome και ξερό ψωμί...
αν ζήσεις την ταχύτητα δεν μπορείς να ξαναγυρίσεις πίσω....:P:)

Eγω εξακολουθω να μην μπορω να συνδεθω με το τσατ, αλλα ενδεχεται να ευθυνεται και η συνδεση στις εστιες που ειναι για γερα νευρα. Αυτο μου βγαζει συνεχεια, οταν προσπαθω να μπω τσατ:

Συνημμένα

• nochat.jpg
    nochat.jpg
    100,5 KB · Εμφανίσεις: 7
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2192881:
Eγω εξακολουθω να μην μπορω να συνδεθω με το τσατ, αλλα ενδεχεται να ευθυνεται και η συνδεση στις εστιες που ειναι για γερα νευρα. Αυτο μου βγαζει συνεχεια, οταν προσπαθω να μπω τσατ:
Επίσης ενδέχεται (μία σκέψη που 'κανα τώρα) να οφείλεται στους ιαπωνικούς χαρακτήρες στο nickname σου.
Θέμα σύνδεσης δεν το θεωρώ πιθανό γιατί γίνεται η σύνδεση με το chat, απλά δεν γίνεται μάλλον σωστά η πιστοποίηση χρήση. Ίσως χωρίς αυτούς τους ιαπωνικούς χαρακτήρες να καταφέρεις να μπεις.

Το συνδιάζω και με το γεγονός ότι είσαι το πρώτο άτομο που παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα, οπότε ίσως να οφείλεται σ' αυτό που σου 'πα.. :)

Επίσης ενδέχεται (μία σκέψη που 'κανα τώρα) να οφείλεται στους ιαπωνικούς χαρακτήρες στο nickname σου.
Θέμα σύνδεσης δεν το θεωρώ πιθανό γιατί γίνεται η σύνδεση με το chat, απλά δεν γίνεται μάλλον σωστά η πιστοποίηση χρήση. Ίσως χωρίς αυτούς τους ιαπωνικούς χαρακτήρες να καταφέρεις να μπεις.

Το συνδιάζω και με το γεγονός ότι είσαι το πρώτο άτομο που παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα, οπότε ίσως να οφείλεται σ' αυτό που σου 'πα.. :)

:'(:'(:'(:'(:'(:'( Μα τι μου λες τωρα κυρ Γιωργο. :'( Οχι, οχι, η συνδεση φταει. Δεν με βαζει και σε αλλα σαητ. Ειναι δυνατον να φταινε τα γραμματα? Τα ιαπωνικουλια μου? :'( Και αν δεν με λενε みことftw πως να με λενε κυρ Γιωργοοοοοοο

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2192901:
:'(:'(:'(:'(:'(:'( Μα τι μου λες τωρα κυρ Γιωργο. :'( Οχι, οχι, η συνδεση φταει. Δεν με βαζει και σε αλλα σαητ. Ειναι δυνατον να φταινε τα γραμματα? Τα ιαπωνικουλια μου? :'( Και αν δεν με λενε みことftw πως να με λενε κυρ Γιωργοοοοοοο
Είπα, δεν ξέρω αν φταίνε τα Ιαπωνικούλια, μια σκέψη έκανα. :)
Εάν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα το εξής : για λίγο να αφαιρούσα τα ιαπωνικά γράμματα (πχ πες το στη Michelle να στο κάνει) και θα δοκίμαζα να συνδεθώ στο τσατ. Εάν έμπαινα τότε πράγματι αυτά θα φταίγανε. Εάν πάλι είχα πρόβλημα τότε θα 'τανε κάτι άλλο - και θα ξανάβαζα τα Ιαπωνικούλια στη θέση τους.

Εάν πιστεύεις ότι οφείλεται στη σύνδεση ή στον browser που χρησιμοποιείς, δοκίμασε μέσω ενός άλλου υπολογιστή και μιας άλλης σύνδεσης, για παράδειγμα από κάποιο εργαστήριο της σχολής σου. Εάν δεν μπορείς να μπεις από πουθενά, τότε δεν αποκλείεται δυστυχώς να οφείλεται το πρόβλημα στα Ιαπωνικούλια.

Εγώ το ρίχνω σε 3 λόγους που δεν μπορείς να μπεις.

• Μπορεί να είναι ο browser, πχ κάποια κακή ρύθμιση. Μπες από άλλο browser να δεις τι γίνεται.
  • Μπορεί να φταίει η σύνδεση (που το θεωρώ απίθανο). Μπες από κάποια άλλη σύνδεση να δεις τι γίνεται, λχ απ' τη σχολή σου.
  • Μπορεί να οφείλεται στα... Ιαπωνικούλια. Βγάζεις τα Ιαπωνικούλια να δεις τι γίνεται.
:)

Είπα, δεν ξέρω αν φταίνε τα Ιαπωνικούλια, μια σκέψη έκανα. :)
Εάν ήμουν στη θέση σου θα δοκίμαζα το εξής : για λίγο να αφαιρούσα τα ιαπωνικά γράμματα (πχ πες το στη Michelle να στο κάνει) και θα δοκίμαζα να συνδεθώ στο τσατ. Εάν έμπαινα τότε πράγματι αυτά θα φταίγανε. Εάν πάλι είχα πρόβλημα τότε θα 'τανε κάτι άλλο - και θα ξανάβαζα τα Ιαπωνικούλια στη θέση τους.

Εάν πιστεύεις ότι οφείλεται στη σύνδεση ή στον browser που χρησιμοποιείς, δοκίμασε μέσω ενός άλλου υπολογιστή και μιας άλλης σύνδεσης, για παράδειγμα από κάποιο εργαστήριο της σχολής σου. Εάν δεν μπορείς να μπεις από πουθενά, τότε δεν αποκλείεται δυστυχώς να οφείλεται το πρόβλημα στα Ιαπωνικούλια.

Εγώ το ρίχνω σε 3 λόγους που δεν μπορείς να μπεις.

• Μπορεί να είναι ο browser, πχ κάποια κακή ρύθμιση. Μπες από άλλο browser να δεις τι γίνεται.
  • Μπορεί να φταίει η σύνδεση (που το θεωρώ απίθανο). Μπες από κάποια άλλη σύνδεση να δεις τι γίνεται, λχ απ' τη σχολή σου.
  • Μπορεί να οφείλεται στα... Ιαπωνικούλια. Βγάζεις τα Ιαπωνικούλια να δεις τι γίνεται.
:)

Διακρινω ενα σαρκασμο και δεν μ'αρεσει καθολου κυρ Γιωργο :whistle::teasing::teasing: Να φταιει ο browser δεν το νομιζω, γιατι εχω δοκιμασει και απο IE και απο GC :hmm: Tωρα, αν εχω κανει καμια πατατα στις ρυθμισεις σωθηκαμε, δεν μπορω να την ξεκανω. Αλλα την ιδια πατατα σε δυο browser. Γουατ δε φακ. Ακομα και ΕΓΩ δεν ειμαι τοσο αχρηστη. :crazy: Αντε, να μπει η Μισελ να της το πω. Παντως γενικα εχω προβληματα με την συνδεση. Ολο κατι παθαινει εκεινο το ΝΤΙΕΝΕΣ που να μην σωσει, και δεν ανταποκρινεται. Και μαζι με αυτο, δεν ανταποκρινονται και οι server στο gaia online, αν γνωριζει κανεις. Να μου πειτε αν αυτο αποδεικνυει προβληματικη συνδεση. Στο εργαστηριο της σχολης μου να πας ΕΣΥ κυρ Γιωργο, εγω με -15 εξω δεν βγαινω να παω πουθενα :whistle: (πλακιζω,ε? Μην με παρεις στα σοβαρα.)

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2192926:
Στο εργαστηριο της σχολης μου να πας ΕΣΥ κυρ Γιωργο, εγω με -15 εξω δεν βγαινω να παω πουθενα :whistle:
Να τολμήσω να προτείνω να μπεις μέσω VPN στο δίκτυο της σχολής σου ή είναι too much? :P

Να τολμήσω να προτείνω να μπεις μέσω VPN στο δίκτυο της σχολής σου ή είναι too much? :P

Αν το VPN σημαινει very persistant noob, τοτε δεν εκτιμω το αστειακι :P Πως να το κανω αυτο? Ενημερωτικα το δικτυο της σχολης μου ειναι ασυρματο, πρεπει να παω εκει και να συνδεθω. Δεν ξερω αλλο τροπο, αλλα ειπαμε... VPN :loltooth::loltooth:

για χρωμα εννοω τις χρωματιστες μπαρες που γραφουν τιτλους και που ειναι πανω απο τα μηνυματα..τωρα πχ τα μηνυματα μου ειναι σε μοβ και το υπολοιπο ειναι πρασινο..

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2192953:
Αν το VPN σημαινει very persistant noob, τοτε δεν εκτιμω το αστειακι :P Πως να το κανω αυτο? Ενημερωτικα το δικτυο της σχολης μου ειναι ασυρματο, πρεπει να παω εκει και να συνδεθω. Δεν ξερω αλλο τροπο, αλλα ειπαμε... VPN :loltooth::loltooth:
Virtual Private Network είναι :)

Το άλλο ομολογώ ότι δεν το 'ξερα. :P

Αν είσαι σε μεγάλο ίδρυμα πχ ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ ή ΕΜΠ μπορώ να σε βρω οδηγίες. :)

λοιπον...αλλο παλι τουτο...ενω ολα ειναι ενταξει...σε καποια θεματα,ενω μου βγαζει το ρχικο ποστ κανονικα...τα υπολοιπα τα βγαζει αχρωμα...και χωρις το αβαταρ των χρηστων...:confused:

λοιπον...αλλο παλι τουτο...ενω ολα ειναι ενταξει...σε καποια θεματα,ενω μου βγαζει το ρχικο ποστ κανονικα...τα υπολοιπα τα βγαζει αχρωμα...και χωρις το αβαταρ των χρηστων...:confused:

Εμένα μου το έκανε σήμερα όταν μπήκα από τον explorer με τον chrome όμως και τον mozilla όχι.

Εμένα μου το έκανε σήμερα όταν μπήκα από τον explorer με τον chrome όμως και τον mozilla όχι.

εγω με τον χρωμ ειμαι τωρα...:mad:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back