kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Τελος η απορια μου ειναι ,γιατι με αναφερετε σαν περιβοητο μελος και με 1 μνμ μονο στο steki ,ενω τα μνμ του στο mycat ηταν σαφως πανω απο 500;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
Όχι, τώρα εμφανίζεται κανονικάΣυμβαίνει ακόμα αυτό; Εγώ τα βλέπω κανονικά.![]()

Κάτι άλλο όμως. Μπαίνω από τον google chrome και κάθε φορά πρέπει να κάνω σύνδεση με το όνομα μου, παρόλο που έχω επιλεγμένη την αυτόματη σύνδεση.
Επίσης αυτό με τις συνδρομές που έχουν χαθεί θα φτιαχτεί ή όχι;

stellak
Διάσημο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάνετε πλάκα, έτσι; Κάνω bug report, γράφω αναλυτικά τι συμβαίνει και με πετάει έξω μόλις ανεβάζω το μήνυμα γράφοντάς μου "σύντομη διακοπή"; Σύντομη διακοπή για τι; Για διαφημίσεις; Για ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα; Τι λόγο έχω να σπάω τα νεύρα μου; Κανένα. Ό,τι ευαρεστηθείτε φτιάξτε το. Για τα υπόλοιπα... φταίει η πανσέληνος μάλλον που επίκειται.
Εγώ πλέον τα γράφω στο word.. τα αποθηκεύω και τα κάνω copy... εχτές μπορώ να πώ ότι λάλησα.....

brigite
Διάσημο μέλος
Απ οτι βλεπω τωρα δεν εχω στειλει κανενα μνμ.Να υποθεσω οτι διορθωνεται;Κατ αρχας αργουμε πολυ σε σχεση με το πριν.Κατα δευτερον ,συχνα με πεταει εξω απο το φορουμ ειτε διαβαζω καποιο μνμ,ειτε υποβαλλω απαντηση.
Τελος η απορια μου ειναι ,γιατι με αναφερετε σαν περιβοητο μελος και με 1 μνμ μονο στο steki ,ενω τα μνμ του στο mycat ηταν σαφως πανω απο 500;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Isiliel
Επιφανές μέλος
Επειδή είδα το ιδιο επιχείρημα να αναφέρεται αρκετές φορές και εδώ και στα άλλα δύο φόρα, θέλω να σας ρωτήσω: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι καθημερινά μας διαβάζουν επισκέπτες που δεν ξέρουμε καν από που κρατάει η σκούφια τους; Ο "καθένας" μας βλέπει ήδη και εδώ και στο στέκι και στο σκουλ και σε κάθε φόρουμ που δεν είναι private.Τωρα νιωθω οτι μας κανατε μελη "με το ζορι" και πρεπει να ανεχτουμε να μας βλεπει ο καθενας και να βλεπουμε αρνητικα σχολια απ'τον καθενα...
Επίσης θέλω να σας ρωτήσω, σας άφησαν ποτέ εκτεθειμένους σε ασεβή σχόλια προς εσάς ή τις γάτες σας μέσα στο mycat;
Γιατί να γίνει κάτι τέτοιο τώρα;

Πόσοι και πόσοι δεν έχουν γραφτεί στο mycat ειδικά για να παίξουν μαζί σας άκομψα και άδικα και έχουν αποκλειστεί από την ικανότατη ομάδα συντονιστών σας!;
Κάντε λίγο υπομονή. Κι εμείς βρισκόμαστε στην ίδια χαώδη κατάσταση με εσάς. Σιγά-σιγά τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Isiliel
Επιφανές μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
τα αρθρα που πηγαν??? μονο εγω δεν τα βλεπω?
Μάλλον γιατί υπάρχουν κανονικά.

https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=146
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
μονο ενα αρθρο μου δειχνει..αυτο το πως να φροντισετε ενα ορφανο γατακι..ουτε τις κατηγοριες βλεπω..
Έχεις δίκιο, δεν γνωρίζω....

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΑΑΑ! και μένα ακριβώς το ίδιο μήνυμα και τα ίδια προβλήματα βγάζει αλλα εμένα ανεξαρτήτως τι θα πατήσω(yes-no) τις περισσότερες φορές με πετάει έξω. Θα περάσει καιρός μέχρι να λυθουν τα διάφορα προβληματάκια το θέμα είναι ότι εμείς που δεν μπορούμε να μπουμε εύκολα μέσα θα αντέξουμε μέχρι τότε?????Λοιπον παιδια εμενα δεν μου αρεσει ειναι παρα πολυ αργο καθε φορα που θελω να δω ενα θεμα μου βγαζει και ενα μηνυμα που λεει..a script is runnimg that makes your explorer slow, και καθε φορα πρεπει να πατησω yes, γιατι αν δεν το κανω κολλαει το ποντικι και δεν κουνιεται τιποτα
.... ελπιζω επισης να σταματησει να ειναι τοσο αργο....γιατι ειλικρινα δεν μπορω να το αντεξω αυτο!!!! Ασε που μου μπλοκαρει και ολο τον server !!!!! παντως bug report εκανα, Ελεος ακομα και για να υποβαλω το μηνυμα πρεπει να περιμενω!!!!!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος
Το ιδιο μου δειχνει κι εμενα στο θεμα μου ,αντι τις φωτογραφιες που ειχα ανεβασει.Βάζω εδώ αυτό που λέω στο bug, κάνω συνέχεια refresh, και το πολύ πολύ να αλλάξει διαφήμιση.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Γιάννα το νούμερο 12 είναι 25 χρονών και μένει στα Πατήσια.Είναι φοιτήτρια ιατρικής λατρεύει το μπάσκετ και το κολύμπι.
Το αγαπημένο της χρώμα είναι το μπλέ και στον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει να ζωγραφίζει.
Ιδέα μου ? ή μοιάζουμε με τα καλλιστεία του ΑΝΤ?

Καλά μιλάμε ότι έχει να πέσει πολύ γέλιο και δούλεμα.
Αλλα αυτό το θέμα με την ηλικία βρε παιδί μου μόνο σε μένα χτυπάει πάρα πολύ? Δεν γίνεται να σβήσει?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool