Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ruko

Διάσημο μέλος

Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
Καλησπέρα.:)

Επειδή είδα ότι πολλοί εξέφρασαν απορίες και προβληματισμούς για τις αλλαγές στο MyCat, άνοιξα αυτό το θέμα εδώ για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα και να μην επικρατεί το γνωστό κομφούζιο.:P

Σε πρώτη φάση, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, διαβάστε την ανακοίνωση της Michelle εδώ και να μη διστάσετε να κάνετε bug report για οποιοδήποτε πρόβλημα, ώστε να το δουν γρήγορα οι admin (το bug report θα το βρείτε και κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα εκεί που λέει Bugs & Ideas).

Όσον αφορά άλλες απορίες, σχόλια κ.λπ. ας τα γράφουμε εδώ, για να δούμε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να αποκτήσουμε καλύτερη αντίληψη της κατάστασης, ώστε να βελτιώσουμε το σάιτ στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ και bring it on!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα.:)

Επειδή είδα ότι πολλοί εξέφρασαν απορίες και προβληματισμούς για τις αλλαγές στο MyCat, άνοιξα αυτό το θέμα εδώ για να τα έχουμε όλα συγκεντρωμένα και να μην επικρατεί το γνωστό κομφούζιο.:P

Σε πρώτη φάση, αν δεν το έχετε ήδη κάνει, διαβάστε την ανακοίνωση της Michelle εδώ και να μη διστάσετε να κάνετε bug report για οποιοδήποτε πρόβλημα, ώστε να το δουν γρήγορα οι admin (το bug report θα το βρείτε και κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα εκεί που λέει Bugs & Ideas).

Όσον αφορά άλλες απορίες, σχόλια κ.λπ. ας τα γράφουμε εδώ, για να δούμε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να αποκτήσουμε καλύτερη αντίληψη της κατάστασης, ώστε να βελτιώσουμε το σάιτ στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ και bring it on!:D

αχ ρουλα μου...να'σαι καλα....:):)..εγω το προβλημα που εχω με τις φωτο...να το γρα;ψω εδω...ή να κανω αυτο το bug report;;;..αλλα σε ποια σελιδα να το κανω...στα θεματα μου;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ρουλα μου...να'σαι καλα....:):)..εγω το προβλημα που εχω με τις φωτο...να το γρα;ψω εδω...ή να κανω αυτο το bug report;;;..αλλα σε ποια σελιδα να το κανω...στα θεματα μου;;;;
Αν είναι πρόβλημα, στο bug report, στην κατηγορία MyCat.
Αν είναι απορία, εδώ ή στο θέμα της ανακοίνωσης. :)

Άλμπουμ χάθηκαν, φώτο γενικά και απο αγγελίες, υπογραφές....
Είναι αργό αλλά θα φτιάξει λογικά.

Επίσης με ενοχλεί που βλέπω ΟΛΟΥΣ τους χρήστες... και ψάχνω τους δικούς μας...:(
Όπως και ότι ο καθένας μπορεί να δεί τι έχω γράψει... δεδομένου ότι σαν γατούδες ακούσαμε και όχι τα καλύτερα...
Είναι πολλά μέλη που γράφουν και σε άλλα, και τώρα ντρέπονται....(θα φάνε τρελό δούλεμα...)

Τα γράμματα κάπου, δεν θυμάμαι είναι πολύ μεγάλα...και με ενοχλούν και οι έντονες διαφημίσεις.
Το chat καλό θα ήταν να χωριστεί.:hmm: Το γενικότερο layout δεν είναι άσχημο.:clapup:

Για μας που είμαστε καναρινόφιλοι, υπάρχει κάποιο σαμπφόρουμ παιδιά;

To Bug Report βρίσκεται εδώ: https://www.mypetz.gr/project.php

Μπορείτε να το βρείτε όμως και στο τέλος της σελίδας, εκεί που λεει: Bugs & Ideas.

Εγω μπορω να τα γραψω εδω γιατι ακομα ψαχνομαι????
Λοιπον....
-Mozzila σερνεται και το ανοιγει οποτε του καπνισει.
-Συμφωνω κι εγω οτι δεν υπαρχει λογος να με βλεπουν και να βλεπω τα μελη των αλλων δυο sites και στην τελικη δε θελω κιολας!!Εγω στο mycat γραφτηκα και οχι στα αλλα δυο.
-Επισης και το γεγονος οτι μου βγαζει τα νεα μηνυματα και των αλλων δυο sites.
-Δε μ'αρεσει αυτο που βγαινει οταν πας τον κερσορα πανω σε ενα θεμα και μου βγαζει την αρχη του.Μου κλεινει το οπτικο πεδιο.
Eλπιζω να μη βρω αλλα....

Υπάρχει αυτό, αλλά δεν δουλεύει τώρα..
https://petbirds.gr/ :redface:

Και εγώ θα συμφωνήσω ότι ειναι απελπιστικά αργό κ ελπίζω να διορθωθεί αυτό στην πορεία γιατί έτσι δεν ειναι καθόλου λειτουργικό το μονο που λειτουργεί καλά ειναι το chat κ αυτό πάλι εχει το εξής πρόβλημα όταν βγουν όλοι από το ρουμ διαγράφεται κ πρέπει πάλι να το ανοίξει κάποιος από την αρχή

Για ποιο λογο ενωθηκαν τα 3 σαιτ?Για ποιο λογο θα πρεπει να εχω λογαριασμο και στο στεκι?Τι δουλεια εχει ενα σαιτ με γατες σε ενα κοινωνικο και σχολικο σαιτ?Και αλλαγες στην εμφανιση του μαικατ γιατι γινανε?Εχουμε χασει το μπουσουλα.
Θελω να βρω τα θεματα μου και κατα λαθος μπαινω στο στεκι και δεν ξερω αν γραφω στο μαικατ ή στο στεκι!

Όπως και ότι ο καθένας μπορεί να δεί τι έχω γράψει... δεδομένου ότι σαν γατούδες ακούσαμε και όχι τα καλύτερα...
Είναι πολλά μέλη που γράφουν και σε άλλα, και τώρα ντρέπονται....(θα φάνε τρελό δούλεμα...)

Ως γατόφιλη και ζωόφιλη γενικότερα, και ως μέλος του e-steki, έχω να σου πω, πως δεν θα αφήσουμε κανέναν να προσβάλει είτε τις γάτες σας, είτε εσάς.
Να ξέρετε πάντως ότι και μέσα στο στέκι υπάρχουν πολλοί γατόφιλοι και το αντίθετο είναι μεμονωμένα περιστατικά.
Εάν κάποιος σας ενοχλεί στο τσατ, να στέλνετε pm σε κάποιο Moderator ή να ειδοποιείται κάποιον Mod που είναι ήδη μέσα.

Δείξτε λίγο κατανόηση για μερικές ημέρες να πάρουν τα πράγματα το δρόμο τους και θα είμαστε στο πλευρό σας.

Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά το σάιτ είναι αργό για όλους,

Το chat καλό θα ήταν να χωριστεί.:hmm: Το γενικότερο layout δεν είναι άσχημο.:clapup:

Αυτό είναι στο πρόγραμμα. :)

Υπάρχει! Δες εδώ στο subforum "Άλλα ζωάκια".

-Επισης και το γεγονος οτι μου βγαζει τα νεα μηνυματα και των αλλων δυο sites.

Υπάρχει ήδη ένα φίλτρο για να βλέπεις μόνο τα μηνύματα του Mycat. Πήγαινε επάνω δεξιά, εκεί που λέει "Καλωσόρισες" και πάτα την επιλογή "αδιάβαστα μηνύματα". Αν δυσκολεύεσαι, θα προσπαθήσω να σου ανεβάσω και screenshot.

Για να δείτε μηνύματα απ' όλα τα φόρουμ, πηγαίνετε κάτω αριστερά, εκεί που λέει Εργαλεία > Νέα Μηνύματα

-Δε μ'αρεσει αυτο που βγαινει οταν πας τον κερσορα πανω σε ενα θεμα και μου βγαζει την αρχη του.Μου κλεινει το οπτικο πεδιο.

Αυτό δεν συνέβαινε και παλιά; Προφανώς δεν μπορώ να το ελέγξω πια.:P

Για τα υπόλοιπα που λέτε (π.χ. ποιοι θα εμφανίζονται στους συνδεδεμένους κ.λπ.), καλύτερα να κάνετε bug report, αφού αφορούν το λειτουργικό κομμάτι. Απλώς να ζητήσω λίγη υπομονή, σιγά-σιγά θα φτιαχτούν όλα.

δεν μου αρεσει καθολου..:(επικρατει ενας χαμος..δεν μου αρεσει που βλεπω τοσα μελη και δεν βλεπω μονο τα δικα μας..θελω τις παλιες φατσουλες και οχι τις καινουριες..αργει παρα πολυ..επισης με ενοχλησε που οσα θεματα παρακολουθουσα πλεον δεν μου ερχονται μειλ..το μονο καλο ειναι το τσατ και οτι τα προσωπικα μηνυματα απο μονο 100 που ηταν εγιναν 500..προτεινω να χωριστουν τα 3 σαιτ..ειναι εντελος διαφορετικα..

εγω παλι...δεν εχω ανακαλυψει ακομα το...τσατ!!!....ειναι αυτο που λεει..επανω αριστερα;;;και εκει τι κανουν...μιλανε και απο τα τρια σαιτ;

δεν μου αρεσει καθολου..:(επικρατει ενας χαμος..δεν μου αρεσει που βλεπω τοσα μελη και δεν βλεπω μονο τα δικα μας..θελω τις παλιες φατσουλες και οχι τις καινουριες..αργει παρα πολυ..επισης με ενοχλησε που οσα θεματα παρακολουθουσα πλεον δεν μου ερχονται μειλ..το μονο καλο ειναι το τσατ και οτι τα προσωπικα μηνυματα απο μονο 100 που ηταν εγιναν 500..προτεινω να χωριστουν τα 3 σαιτ..ειναι εντελος διαφορετικα..

Συμφωνώ κι εγώ με την Ηλιάννα. Τα 3 σάιτ θα πρέπει να χωριστούν και ο καθένας να μπαίνει ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Με κουράζει γιατί δεν βρίσκω πως να παω σε μια ενότητα παρά πάω μέσω Λαμίας. Θεωρώ ότι πριν το σάιτ ήταν πιο εύκολο και ευχάριστο. Οι φατσούλες καλές είναι. Επίσης και εμένα μ αρέσει που αυξήθηκε ο χώρος μου.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ προτιμώ το παλιό σαιτ....:worry: Αυτό είναι πιο πολύπλοκο, δεν μου αρέσει όπου ενώθηκαν..., μπορεί κάποιος να θέλει να παρακολουθεί μόνο το mycat...:( ( μου άρεσαν και τα φατσάκια με τις γατούλες:P)

Δεν έχω καταφέρει ακόμη να βρω πως πηγαίνω στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα κάθε νήματος. Πριν, με το βελάκι αριστερά στον τίτλο του νήματος με πήγαινε αυτόματα. Τώρα με πάει κάποιες χιλιάδες μηνύματα πίσω... Κάτι κάνω εγώ λάθος; Κάτι ξέχασα; Κάτι δεν πάει καλά; :( Και στο δικό μας θέμα υπάρχει το φαινόμενο των εξαφανισμένων φωτό...
Ούτε κι εμένα μου αρέσει αυτό το κοινόβιο. Sorry guys and gals

Τελευταία επεξεργασία:
Ζητώ συγγνώμη για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά το σάιτ είναι αργό για όλους,

Αυτό είναι στο πρόγραμμα. :)

Υπάρχει ήδη ένα φίλτρο για να βλέπεις μόνο τα μηνύματα του Mycat. Πήγαινε επάνω δεξιά, εκεί που λέει "Καλωσόρισες" και πάτα την επιλογή "αδιάβαστα μηνύματα". Αν δυσκολεύεσαι, θα προσπαθήσω να σου ανεβάσω και screenshot.

Για να δείτε μηνύματα απ' όλα τα φόρουμ, πηγαίνετε κάτω αριστερά, εκεί που λέει Εργαλεία > Νέα Μηνύματα

καλε ναι!!!μονο τα μηνυματα του mycat βλεπω αλλα μου βγαζει τον ΑΡΙΘΜΟ ολων των νεων μηνυματων.
Πχ λεει 4281 νεα μηνυματα ενω ξερω οτι το mycat μπορεινα εχει μονο δυο.Αυτο εννοουσα και σορυ αν το εγραψα λανθασμενα.

Φυσικα και θα κανουμε υπομονη βρε Ρουλα μου αλλα καταλαβε και μερικους απο εμας που βλεπαμε το σαιτ πιο οικογενειακα και τωρα μας φαινεται οτι εχει γινει μεγαλη πολυεθνικη εταιρεια
Και θα επιμεινω στο οτι εγω προσωπικα δε θελω να με βλεπουν και να βλεπω τα μελη των αλλων δυο σαιτς!!!Αν ηθελα,θα γραφομουν και εκει.Τωρα νιωθω σαν καποιος να μου επιβαλει να το κανω ή μαλλον σαν καποιος να το εχει ηδη κανει χωρις να με ρωτησει αν το θελω...

Μου λειπει το Mycat που γνωρισα.Εμπαινα σε ενα φορουμ καθαρα για γατοφιλους-ζωοφιλους και τωρα βγαινω απο εναν αχταρμα.

Rukaki μουυυυ,να σου πω,τα γατοsmilies δεν θα τα βαλετε ξανα??:(:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back