Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε μικρυνα τη γραμματοσειρα,ρυθμισα να φαινονται περισσοτερα μηνυματα ανα σελιδα.;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι αυτο που πας για να το κανεις?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ουτε εμενα μου αρεσει...ειναι πολυ μπερδεμενο...σορρυ αλλα προτιμω το προηγουμενο:(

εμενα δεν με νοιαζουν ολα αυτα...εγω θελω τις φωτο μου.....μπορω να τις εχω....:(:(:(....αη στο καλο...δυο θεματα...ενα χρονο τωρα...και ουτε μια φωτο απο τα μωρα μου...θα σκασω...:(:(.....αν δεν ξαναεμφανιστουνε...εγω θα τις ξαναβαλω...

Ρε συ Δωρα,που ειναι αυτες οι ρυθμισεις?????????

εμενα παλι...το μονο που δεν με πειραζει ειναι τα μεγαλα γραμματα...γιατι μπαινωβ με το καινουργιο λαπιτοπι και τα ειχε πολυ μικρα...

κι αυτο που πας για να το κανεις?
Απο την επεξεργασια ρυθμισεων νομιζω,μολις πας πανω στο ονομα σου σου βγαζει επιλογες.

εμενα δεν με νοιαζουν ολα αυτα...εγω θελω τις φωτο μου.....μπορω να τις εχω....:(:(:(....αη στο καλο...δυο θεματα...ενα χρονο τωρα...και ουτε μια φωτο απο τα μωρα μου...θα σκασω...:(:(.....αν δεν ξαναεμφανιστουνε...εγω θα τις ξαναβαλω...

Πουπουλίνα μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι οι φωτογραφίες δεν εξαφανίστηκαν εσκεμμένα και ότι πολύ σύντομα θα διορθωθεί το πρόβλημα και θα μπουν πάλι στη θέση τους. Λίγο υπομονή χρειάζεται να κάνεις μόνο. Εφ' όσον έκανες bug-report, σύντομα θα ασχοληθεί η Λια με αυτό το θέμα και θα λυθεί. Δεν ωφελεί να το επαναλαμβάνεις κάθε λίγο και λιγάκι. :/:

Κι εγώ είχα το γάτο μου στην υπογραφή εδώ και τώρα εμφανίζεται αυτή που είχα στο στέκι. Κάντε υπομονή, και όλα θα διορθωθούν. Και φυσικά βοηθήστε με bug reports.

Πουπουλίνα, αυτές δεν είναι οι φωτό σου; https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=18041
Κατάλαβα κάτι λάθος όσον αφορά το πρόβλημα; :redface:

Όσον αφορά τους συνδεδεμένους χρήστες, το έκανα να δείχνει μόνο όσους είναι εντός του MyCat (ή σε σελίδα που δεν "ανήκει" σε section, πχ κάποιο προφίλ)

Το πλήθος των νέων μηνυμάτων θα διορθωθεί.

Όσοι έχετε πρόβλημα με αυτό που βγάζει και πρέπει να πατήσετε Yes, μπορείτε να το λύσετε αν αναβαθμίσετε τον Internet Explorer σας. (όχι ότι δεν θα λυθεί, αλλά δεδομένου ότι αφορά μόνο παλιό Internet Explorer, δεν έχει υψηλή προτεραιότητα, σε σχέση με άλλα σοβαρότερα προβλήματα)

Όσο για το αν προτιμούσατε το παλιό site, είναι κατανοητό. Προσπαθήστε να καταλάβετε όμως ότι ΔΕΝ είναι εφικτό να πάμε πίσω, οπότε απλά πείτε όσο πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ γίνεται τι σας ενοχλεί τώρα, και θα κάνω ο,τι μπορώ για να διορθωθεί. :)

Εφή στην gallery υπάρχουν οι φωτογραφίες σας; :hmm:Τουλάχιστον δεν έχουν χαθεί ολοκληρωτικά;:worry:

Και προσπαθώ να δω όσο γίνεται, θετικά την νέα αλλαγή.:)Πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να συνηθίσουμε την νέα μορφή του φόρουμ.:)
Αυτό που με ενοχλεί είναι που εμφανίζονται όλα τα μέλη και από τα τρία φόρουμ και με κυάλια ψάχνω τους δικούς μας.:(
Είναι θέμα χρόνου να αλλάξει αυτό (όπως η ταχύτητα του σαίτ) ή θα παραμείνει έτσι;:hmm:
Και εγώ έχει δει κάποια "ειρωνικά" σχόλια για γάτες, στο chat στο δωμάτιο του e-steki.:(
Κρίμα που χάθηκε το οικογενειακό μας κλίμα:(....ήξερες ότι γύρω σου έχεις άτομα που έχουν την ίδια με εσένα "τρέλλα" με τις γάτες.

Πουπουλίνα μου, ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι οι φωτογραφίες δεν εξαφανίστηκαν εσκεμμένα και ότι πολύ σύντομα θα διορθωθεί το πρόβλημα και θα μπουν πάλι στη θέση τους. Λίγο υπομονή χρειάζεται να κάνεις μόνο. Εφ' όσον έκανες bug-report, σύντομα θα ασχοληθεί η Λια με αυτό το θέμα και θα λυθεί. Δεν ωφελεί να το επαναλαμβάνεις κάθε λίγο και λιγάκι. :/:

Κι εγώ είχα το γάτο μου στην υπογραφή εδώ και τώρα εμφανίζεται αυτή που είχα στο στέκι. Κάντε υπομονή, και όλα θα διορθωθούν. Και φυσικά βοηθήστε με bug reports.

καλε ναι...δεν εννοω οτι εγινε κατι εσκεμμενα...προς θεου...απλα με πιανει το παραπονο...συγνωμην...:redface::redface::redface:

ναι,..αυτες ειναι οι φωτο μου...καλε..δεν ειπα οτι εχουν χαθει απον το γκαλλερυ....απιο τα θεματα μου εχουν χαθει...δεν εμφανιζονται στα θεματα...

μια προταση που εχω να κανω αν ειναι εφικτη απο μεριας σας εχει να κανει με τους συνδεδεμενους χρηστες. θα μπορουσατε να χωρισετε το υπαρχον κουτι με ολα τα συνδεδεμενα ατομα σε 3 για να ειναι πιο ευκολο για εμας να βρισκουμε τους δικους μας? εννοω στην ιδια σελιδα να γινουν 3 κουτια, π.χ "ε στεκι" 15547 χρηστες κ τα ονοματα τους, μαικατ 4557 χρηστες κ τα ονοματα μας και το ιδιο για το ι-σκουλ, ελπιζω να εγινα κατανοητη, γιατι προς το παρον ειναι χαοτικο να βλεπουμε ποιοι ειναι ονλαιν απο τους δικους μας:(ευχαριστω

Σύντομα (ελπίζουμε) θα υπάρχουν χωριστά δωμάτια στο chat για κάθε φόρουμ.
Να σημειώσω όμως ότι και τώρα μπορείτε να ανοίγετε δωμάτια και μάλιστα με κωδικό πρόσβασης.
Μέσα από το τσατ πατάτε επάνω δεξιά στην "πορτούλα" και μετά "Δημιουργία Δωματίου" και voila! :)

EDIT: Μόλις πληροφορήθηκα ότι τα χωριστά δωμάτια λειτουργούν ήδη.
Βγαίνετε λοιπόν από την πορτούλα και μπαίνετε σε όποιο δωμάτιο θέλετε! ;)

πουπουλίνα, κατάλαβα τι λες! Θα διορθωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή :)

Όσον αφορά το chat, έγινε επίσημο room για το MyCat και σύντομα θα το κάνω να μπαίνει εκεί εξ αρχής (για όσους κλικάρουν το Chat από το MyCat προφανώς) ;) [edit: Έγινε ήδη!]

Μυρτώ, για τα περισσότερα είναι θέμα χρόνου. :)

Επίσης, όσον αφορά τους συνδεδεμένους, αν πάτε στο username σας πάνω δεξιά και το κλικάρετε, και από το μενού που εμφανιστεί πατήσετε "Εμφάνιση λίστας επαφών" θα σας δείξει ποιές από τις επαφές σας είναι online και μόνον αυτές.

Τώρα δεν μου βγάζει καθόλου τα συνδεδεμένα μέλη.:hmm:

πουπουλίνα, κατάλαβα τι λες! Θα διορθωθεί εντός της επόμενης εβδομάδας, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι την Παρασκευή :)

Όσον αφορά το chat, έγινε επίσημο room για το MyCat και σύντομα θα το κάνω να μπαίνει εκεί εξ αρχής (για όσους κλικάρουν το Chat από το MyCat προφανώς) ;)

Μυρτώ, για τα περισσότερα είναι θέμα χρόνου. :)

σε ευχαριστω παρα πολυ καρδια μου...δεν με νοιαζει ποτε θα διορθωθει...αρκει να γινει...:):):)....

Πληροφοριακά, ψάχνοντας το chat, έπεσα σε ένα μήνυμα μέλους του i-school που έλεγε ότι θέλει "το παλιό το i-school κι όχι στέκι με γατιά!"

Πληροφοριακά, ψάχνοντας το chat, έπεσα σε ένα μήνυμα μέλους του i-school που έλεγε ότι θέλει "το παλιό το i-school κι όχι στέκι με γατιά!"

ε....μαλλον θα πρεπει να τα ανεχτει!!!!

επισης πιστευω οτι ειναι μια καλη ευκαιρια να μπορουμε να δεχομαστε και τις προτιμησεις των αλλων...δεν ειναι κακο...:)

να πω λοιπον και εγω...οτι μολις πριν μπηκα στο τσατ...ναι...ειναι γεγονως οτι γραφουν απαξιωτικα για εμας....επισης να επισημανω οτι ειδα μνμτα...που το επιπεδο τους ειναι...καπως...πως να το πω...αστα να πανε...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back