Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν έγινε κάποια σκόπιμη αλλαγή, προφανώς κάτι πήγε στραβά.

Μπορείτε να μου πείτε:

1. Τι γράφει πάνω πάνω ως διεύθυνση
2. Αν κάποια έχει ευχέρεια, να ανεβάσει κάποιο screenshot

Ευχαριστώ!!

Αν μου πεις πως γίνεται γιατί το ψάχνω εδώ και καιρό να μάθω πως αντιγράφω την εικόνα της σελίδας:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λοιπον εμενα δεν εχει πουθενα σε αγγλικα τις λεξεις home,forum,gallery κλπ....παρα στα δεξια...ακρη ακρη,μονο την μεταφραση τους...αρχικη σελιδα,συζητηση κλπ....επισης ενω βλεπω τα τελευταια μνμτα...δεν εχει απο πανω την επικεφαλιδα...δηλαδη τελευταια μνμτα...και διπλα την λεξη χρηστες...που ειχε πριν...τιποτα δεν εχει...δεν υπαρχει κανεναλογοτυπο με τις γατες....αυτα εχω προσεξει νπρος το παρων

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φαινεται παντως οτι λοιπουν πραγματα...γιατι εχει μεγαλα κενα....επισης η μορφη εχει αλλαξει σε ολα....στην αρχη που μπαινω...τωρα το αβαταρ μου ειναι επανω αριστερα...ωχ...απο οτι βλεπω...εξαφανιστηκαν ολες οι επεξεργασιες....επισης στα μνμτα που στελνουμε,βλεπω το αβαταρ και τα βιογραφικα του χρηστη επανω...και απο κατω το μνμ

Εμένα επανήλθε δεν ξέρω αν έκανες μαγικά Michelle αλλά τα βλέπω όπως χτες:D

στο προηγουμενο ποστ εβαλα λινκ της σελιδας αυτης....το βλεπεις;;;

στο προηγουμενο ποστ εβαλα λινκ της σελιδας αυτης....το βλεπεις;;;

Mαρή να αντιγράψεις σαν εικόνα την σελίδα σου είπε η κοπέλα όχι το λίνκ :P

εμενα δεν επανηλθε....να τη βλεπω....ελπιζω να φανει,,,

https://www.mypetz.gr/index.php#forumhome_info_tabs

Mαρή να αντιγράψεις σαν εικόνα την σελίδα σου είπε η κοπέλα όχι το λίνκ :P

δενν ξερω αν ξερω να το κανω αυτο....αλλα αφου φαινεται και στο λινκ...που ειναι το προβλημα;;;:confused:

μπραβο Λια!!!!!!...αστο ετσι...μην το πειραξεις καθολου...επανηλθε!!!!!!1:clapup::clapup:παιδια...χαλια το εβλεπα πριν

Κι εγώ τα βλέπω κανονικά κορίτσια. Πουπουλίνα μήπως μπήκες με παλιό explorer και στα βγάζει λάθος;:hmm:

λοιπον κοριτσια...τωρα που επανηλθε...πατωντας το λινκ που εβαλα παραπανω...με την σελιδα οπως την εβλεπα πριν....τωρα την δειχνει και αυτη κανονικα...

Κι εγώ τα βλέπω κανονικά κορίτσια. Πουπουλίνα μήπως μπήκες με παλιό explorer και στα βγάζει λάθος;:hmm:

οχι παιδια...υπηρξε σιγουρα βπροβλημα...τωρα πως τα βλεπω παλι κανονικα;;;

λοιπον κοριτσια...τωρα που επανηλθε...πατωντας το λινκ που εβαλα παραπανω...με την σελιδα οπως την εβλεπα πριν....τωρα την δειχνει και αυτη κανονικα...

Βρε μας τα διόρθασαν δεν είναι το λινκ που έβαλες
Το λινκ το βλέπουν όπως το βλέπουν εκείνες. Αυτό που μου είπαν τα κορίτσια είναι πατάς prtsc που έχει κουμπάκι ψηλά στο λάπτοπ και μετά paste σε έγγραφο του word και βγαίνει.

Εγώ τα βλέπω κανονικά πουπουλίνα, ίσως επειδή δεν έχω πρόβλημα.:hmm:

Για να πάρεις screenshot, πατάς το κουμπί Print Screen (συνήθως είναι δίπλα στο F12), ανοίγεις Paint και κάνεις Paste (Ctrl + V) για να σου βγει. Μετά αποθήκευση και ανέβασμα εδώ.:)
Ίσως να υπάρχει και λιγότερο ηλίθιος τρόπος, αλλά εγώ αυτόν ξέρω!:P

Α, ωραία, χαίρομαι που επανήλθε.:)

Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;

Αν και λύθηκε το πρόβλημα, επειδή είπες ΟΥΡΑΝΙΑ ότι ψάχνεις γενικώς πως γίνεται:

1. Πατάς το πλήκτρο Print Screen στο πληκτρολόγιο. Τώρα έχεις ουσιαστικά ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ την εικόνα της οθόνης. Αν δεν την επικολλήσεις όμως κάπου, θα χαθεί μόλις κάνεις αντιγραφή κάτι άλλο!
2. Ανοίγεις κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, όπως πχ η Ζωγραφική των Windows που είναι το απλούστερο.
3. Επεξεργασία -> Επικόλληση (paste)
4. Αποθηκεύεις κανονικά την εικόνα. :)

ΥΓ: Επειδή απ'ότι κατάλαβα μάλλον για το πρόβλημα έφταιγε κάποια cache, αν δείτε κάποια στιγμή κάτι τέτοιο περίεργο, δοκιμάστε πρώτα ένα Hard refresh, πατώντας Ctrl + F5.

Όσον αφορά την ταχύτητα του site φαντάζομαι είναι κάτι που θα διορθωθεί ε;
Ναι, ερευνάμε ακόμα τι το προκαλεί, ώστε να το διορθώσουμε.

Επίσης, ορισμένες φορές που καθυστερεί ασυνήθιστα και μετά από λίγο επανέρχεται, είναι επειδή γίνονται ακόμα εργασίες.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back