Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οπότε κλείνω τη σχετική αναφορά σου, αφού υπάρχει άλλη για IE7. :)
Ναι, κλείσ' την, κάιιιιι κάιιιιιιιι κάιιιιιιι :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτο που ρωτησα για τα χρωματα ειναι το εξης..
xrwmata-png.169990

εκει που εχει επιλογη χρωματων διπλα απο την διαφημηση, μου το εβγαλε μονο την πρωτη φορα, δεν μπορω να το αλλαξω τωρα??
αυτο ρωτησα..την πρωτη φορα μου ειχε επιλογη, μολις επελεξα δεν υπαρχει πλεον, και θελω να το αλλαξω παλι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιλογή χρωμάτων έχει μόνο στο e-steki.
Αν ξαναπάς στο e-steki, θα σου τη βγάζει και πάλι, αλλά επηρεάζει μόνο το e-steki, όχι και το MyCat.

δεν ειχε μονο το e-steki, και το mycat ειχε και το ischool ειχε, αλλα φωτο μονο απο το esteki εχω γιατι στα αλλα 2 ειχα ηδη βαλει επιλογη χρωμα και εφυγε εκεινη επιλογη τωρα..

Μια λευκή σελίδα στην οποία λέει:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/e-steki.gr/httpdocs/includes/class_core.php on line 3355

Στην θεματική ενότητα "άλλα ζωάκια" στις αγγελίες προσπαθώντας να ανεβάσω ένα νέο θεματάκι.:hmm:
Το ίδιο και με τον chrome και με mozilla.
Ναι, δεν έχει σχέση με το φυλλομετρητή αυτό, προέρχεται από τον server.

Το έχω υπόψιν και είναι top priority αυτό το πρόβλημα.

δεν ειχε μονο το e-steki, και το mycat ειχε και το ischool ειχε, αλλα φωτο μονο απο το esteki εχω γιατι στα αλλα 2 ειχα ηδη βαλει επιλογη χρωμα και εφυγε εκεινη επιλογη τωρα..
Μάλλον θα ήταν τις πρώτες μέρες που υπήρχαν διάφορα χοντρά προβλήματα.

Δεν (θα έπρεπε να) κάνει κάτι αυτό το style switcher στο MyCat, ακόμη κι αν υπάρχει.
Το MyCat έχει συγκεκριμένη οπτική ταυτότητα, η οποία δεν είναι ανεξάρτητη από το χρώμα, αλλά ο χρωματικός του συνδυασμός αποτελεί δομικό στοιχείο αυτής, γι'αυτό και διατηρήθηκε σχεδόν ανέπαφος κατά τη μεταφορά.

δλδ σε ολους πρασινο ειναι ?

λοιπον...απο την αρχη που εγιναν οι αλλαγες,μεχρι και τωρα,καποια θεματα δεν μου τα βγαζει με τη σωστη μορφη.,με οποιον μπροουσερ και αν μπω...πχ σημερα στο θεμα..."αμμος 365"....το πρωτο ποστ της σελιδας μου το βγαζει κανονικα,ενω ολα τα υπολοιπα τα βγαζει χωρις αβαταρ,μονο το ονομα γραφει του μελους που απανταει..και αποκατω σκετη την απαντηση:confused:

Προφανώς αναφέρεσαι σε άρθρα, κριτικές ή κείμενα για ράτσες. Αυτό πάντα έτσι ήταν, δεν είχαν τα σχόλια στα άρθρα avatar.

Προφανώς αναφέρεσαι σε άρθρα, κριτικές ή κείμενα για ράτσες. Αυτό πάντα έτσι ήταν, δεν είχαν τα σχόλια στα άρθρα avatar.
α...ναι;....δεν το ηξερα....σε ευχαριστω για την απαντηση...:)

Παιδιά τώρα επιτέλους κατάλαβα τον λόγο ύπαρξης των φίλων στο προφίλ!:confused::hmm:
Τώρα μετά τις αλλαγές, όταν πατάς την εφαρμογή χρήστες(που είναι συνδεδεμένοι) σου εμφανίζει τους φίλους σε ένα σιελ φόντο.;)
Και τους ξεχωρίζεις αμέσως....;)
Θα μου πείτε και στο παλιό mycat τους εμφάνιζε με ένα +δίπλα...αλλά τότε δεν χρειαζόταν να τους ξεχωρίζεις!!! ;):P

Ρε παιδιά όλα ωραία και καλά και σιγά σιγά συνηθίζουμε την κατάσταση.Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι μου λείπουν τα smilies με τα γατόνια:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(...Δεν θα τα έχουμε ξανά????Τα θέλουμε πίσω...Pleeeeeeeeeeeeeeease
Ευχαριστώ και σόρυ που γκρινιάζω!!!!:whistle:

Ίσως να τα έχετε, αλλά μετά τις 16 του μηνός :)

Μέχρι τότε πνίγομαι, οπότε μόνο με critical θέματα μπορώ να ασχολούμαι. :/:

Ίσως να τα έχετε, αλλά μετά τις 16 του μηνός :)

Μέχρι τότε πνίγομαι, οπότε μόνο με critical θέματα μπορώ να ασχολούμαι. :/:

καλε ναι...εννοειται....:D:D:D

Εγω οταν παω στην ενοτητα Αρθρα δε μου βγαζει παρα μονο ενα...αν ομως πατησω απο την αριστερη στηλη στην αρχικη σελιδα καποιο αρθρο μπορω να περιηγηθω στις κατηγοριες.Εκανα και bug report αλλα σε καποιους τα βγαζει κανονικα απο οτι μου ειπαν.

Εγω οταν παω στην ενοτητα Αρθρα δε μου βγαζει παρα μονο ενα...αν ομως πατησω απο την αριστερη στηλη στην αρχικη σελιδα καποιο αρθρο μπορω να περιηγηθω στις κατηγοριες.Εκανα και bug report αλλα σε καποιους τα βγαζει κανονικα απο οτι μου ειπαν.

Εμένα Δώρα με το chrome μου βγάζει δύο άρθρα(τις οδηγίες υποβολής άρθρου και το πως να φροντίσετε ένα ορφανό γατάκι) και μετά μου βγάζει άλλα τέσσερα που μεταφέρθηκαν.:hmm::hmm:...δεν βλέπω να υπάρχει δεύτερη σελίδα με άρθρα μόνο αυτή.:hmm:

Κι εμενα ακριβως το ιδιο.Αν πατησεις ομως στην αρχικη μας σελιδα σε καποιο αρθρο απο εκει μπορεις να δεις και τα υπολοιπα.
Επισης να ρωτησω νεα αρθρα πως υποβαλλουμε;Με τη νεα συζητηση;Γιατι εκει δεν εχει ουτε να βαλουμε πηγες,ουτε Byline κτλ.

Αχ εγω έκανα αναβάθμιση και πάει καλύτερα!!!
Αλλά έκανα και μια ανακάλυψη: οταν ειναι πατημένο στον explorer το κουμπάκι που λέει compatibility view, είναι δίπλα από το πεδίο της διευθυνσης, γίνεται απελπιστικά αργό!
Οταν λες δίπλα στον exlorer που εννοεις? δεν καταλαβαινω. Ψάχνω ψαχνω και δεν βρισκω. Θέλω να δω μηπως γιαυτό ειναι και εμένα ακόμα αργό.

Οταν λες δίπλα στον exlorer που εννοεις? δεν καταλαβαινω. Ψάχνω ψαχνω και δεν βρισκω. Θέλω να δω μηπως γιαυτό ειναι και εμένα ακόμα αργό.

Που γράφεις την διευθυνση που θέλεις π.χ. www.mycat.gr, στο τέλος έχει ένα βελάκι που σου δίχνει οταν τις πατήσεις κάποιες σελίδες, δίπλα από το βελάκι έχει ενα κουτάκι που δίχνει κάτι σαν ένα χαρτάκι κομμένο στην μέση. Αυτο είναι που λέω.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back