Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ίσως να τα έχετε, αλλά μετά τις 16 του μηνός :)

Μέχρι τότε πνίγομαι, οπότε μόνο με critical θέματα μπορώ να ασχολούμαι. :/:

οκ δεν το συζητάμε ....Απλά το είπα γιατί ήταν πολύ χαριτωμένα!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως μπορώ να εμφανίσω ξανά τις φωτογραφίες των γατιών μου που έβγαιναν σε κάθε μνμ που ανέβαζα ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πως μπορώ να εμφανίσω ξανά τις φωτογραφίες των γατιών μου που έβγαιναν σε κάθε μνμ που ανέβαζα ?

τι εννοεις;...την υπογραφη σου;:)

Πάνω από την φράση 'Δεν μπορείσ να σώσεις κάθε ζώο............' υπήρχαν οι φωτό των γατιών μου.
Γι'αυτές ρωτάω.

Πάνω από την φράση 'Δεν μπορείσ να σώσεις κάθε ζώο............' υπήρχαν οι φωτό των γατιών μου.
Γι'αυτές ρωτάω.

ε..ναι....υπογραφη λεγονται αυτες οι φωτο...:)..θα πας επανω δεξια,εκειν που λεει το νικ σου,και θα πατησεις επανω στο ονομα σου...θα σου βγαλει διαφορα,και θα πατησεις επανω στη..επεξεργασια υπογραφης....:)..μετα θα ακολουθησεις αυτα που σου λεει και θα ανεβασεις τις φωτο που θελεις για υπογραφη

Πουπουλίνα ευχ για την βοήθεια. Δυστυχώς όμως οι φωτό είναι άφαντες. Μήπως κάποιος admin ή mod να βοηθήσει ?

Πουπουλίνα ευχ για την βοήθεια. Δυστυχώς όμως οι φωτό είναι άφαντες. Μήπως κάποιος admin ή mod να βοηθήσει ?

Πρέπει να τις ξανα ανεβάσεις Βούλα.
Πάτησε στο όνομα σου να σου βγάλει τα πολλά από κάτω μετά πας επεξεργασία προφιλ και τελος επεξεργασια υπογραφης και τις ανεβάζεις εκεί.

Πρέπει να τις ξανα ανεβάσεις Βούλα.
Πάτησε στο όνομα σου να σου βγάλει τα πολλά από κάτω μετά πας επεξεργασία προφιλ και τελος επεξεργασια υπογραφης και τις ανεβάζεις εκεί.

Καλημέρα!
Ωραία εγώ έχω ανεβάσει 1 φωτό αν θέλω και 2η μπορώ?Βλέπω κάποια μέλη που έχουν 2.Πώς γίνεται αυτό????:hmm::hmm::hmm:
Ευχαριστώωωωωωωωωωω

Καλημέρα!
Ωραία εγώ έχω ανεβάσει 1 φωτό αν θέλω και 2η μπορώ?Βλέπω κάποια μέλη που έχουν 2.Πώς γίνεται αυτό????:hmm::hmm::hmm:
Ευχαριστώωωωωωωωωωω
Μπορείς να το κάνεις αν ενοποιήσεις τις δύο φωτογραφίες σε ένα αρχείο (μέσω photoshop ή κάποιου άλλου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας).

Μπορείς να το κάνεις αν ενοποιήσεις τις δύο φωτογραφίες σε ένα αρχείο (μέσω photoshop ή κάποιου άλλου προγράμματος επεξεργασίας εικόνας).

αχα!;)

Ρε παιδιά όλα ωραία και καλά και σιγά σιγά συνηθίζουμε την κατάσταση.Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι ότι μου λείπουν τα smilies με τα γατόνια:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(:'(...Δεν θα τα έχουμε ξανά????Τα θέλουμε πίσω...Pleeeeeeeeeeeeeeease
Ευχαριστώ και σόρυ που γκρινιάζω!!!!:whistle:
Ολγα πρως το παρών μπορείς να βρεις εδώ γατοσμάιλις
https://images.google.gr/imgres?imgurl=https://planetsmilies.net/kaos-animal-cat-smiley-6113.gif&imgrefurl=https://planetsmilies.net/smilies/cat/&usg=__fS75lfsH8-pyL1iTQ1iKAGsgHLw=&h=50&w=50&sz=8&hl=el&start=8&um=1&itbs=1&tbnid=kmwfD7IA_9zBvM:&tbnh=50&tbnw=50&prev=/images%3Fq%3DCAT%2BSMILIES%26hl%3Del%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DX%26um%3D1
kaos-animal-cat-smiley-6111.gif

Βούλα ξαναπέρασε τις φωτογραφίες σου από την αρχή κ κοίτα κ πόσο μεγάλες είναι έχουμε ένα όριο για το μεγεθος που πρέπει να ανεβάσουμε

Παντώντας τα reviews ακόμα δεν μου τα βγάζει όλα... και στην home μου βγάζει μόνο τα πιο δημοφιλή.:/:

Παντώντας τα reviews ακόμα δεν μου τα βγάζει όλα... και στην home μου βγάζει μόνο τα πιο δημοφιλή.:/:
Μόλις διορθώθηκε!

Λίγο πρόχειρα, αλλά λειτουργεί, μέχρι να βρω χρόνο να ασχοληθώ. :)

Οπότε moukelis, τώρα μπορείς να υποβάλλεις και άρθρο. :)

Ευχαριστω πολυ Λια!:D

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση....(είναι λίγο άσχετη) αλλά είχα γράψει ένα άρθρο για μια μακρύτριχη ράτσα γάτας λίγο πριν γίνουν οι αλλαγές στο mycat... τελικά δεν είναι καλό για προσθεθει;:( ή θα μπορεί να προσθεθεί αργότερα;

Eπιλέγοντας τις κατηγορίες από το βελάκι δεξιά της οθόνης δεν εμφανίζεται κανένα θέμα ακόμα:/:
https://www.mypetz.gr/forumdisplay.php?f=160

Προσπαθώ αρκετό καιρό να προσαρμοστώ στις αλλαγές αλλά νομίζω οτι το φόρουμ έγινε λίγο πιο περίπλοκο και αφιλόξενο απο πρίν. Η επιλογή φόρουμ απο πάνω (Home,articles,.....) γιατί βγήκε; Ηταν ενας πολύ πρακτικος τρόπος όταν ήθελες να βρεθείς ξανα στην αρχική λίστα. Τώρα όταν βγείς απο ένα θέμα είναι ολόκληρη ιστόρια να μπεις ακόμη και στην ίδια κατηγορία.Σε'μενα τουλάχιστον αν επιλέξω κατηγορία απο το μενού επάνω( κάτω απο τη βοήθεια ) με βγαζει σε κενή κατηγορία και πρέπει με κάποιο άλλο τρόπο να βρώ τις καρτέλες για να πλοηγηθώ στα θέματα. Είναι πολύ κουραστικό και ένας λόγος που σταμάτησα να μπαίνω τόσο συχνά αλλά θα εκτιμούσα αν είχατε να μου προτείνετε κάποια λύση γιατί μου λείπει το φόρουμ. Παλαιότερα μπορούσες με μια ματιά να παρακολουθήσεις ένα σωρό θέματα. Τωρα πρέπει να ψάξω για κάτι συγκεκριμένο και αρκετή ώρα. Εχει γίνει, χωρίς πλάκα, πιο πρακτικό να διαβάζω απαντήσεις στα θέματα απο το mail μου.

Εμενα κανονικα μου βγαζει πανω τα κουμπια "home","articles"κτλ.:confused:

Εμενα κανονικα μου βγαζει πανω τα κουμπια "home","articles"κτλ.:confused:

βρε Δωρα..και εμενα μια χαρα μου βγαζει...τι ναπω...:confused:...οταν εγω ειμαι σε μια κατηγορια..και θελω να παραμεινω..απλα πηγαινω επανω αριστερα,και παταω παλι την ιδια κατηγορια.....δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα:confused:..μηπως δεν το εχετε ψαξει καλα;:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back