Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια απο τον υπολογιστη μου μεσω των συνημμενων αρχειων οπως γινοταν παλια? Πατω την επιλογη συνημμενα αρχεια και δεν ανοιγει καθολου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Μιας και λυθηκε η μια απορια μου χαρη στην Ολγα :) εμεινε αυτη :
  • Πως μπορω να παρω μερος στο chat? Παταω πανω αριστερα το κουμπι που λεει τσατ αλλα μου ανοιγει μονο μια νεα πρασινη σελιδα και μετα τιποτα ....ακομα και οταν λεει οτι υπαρχουν π.χ 8 ατομα στο τσατ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Παιδια εχω κι εγω μια απορια...
Δε ξερω αν ειναι bug ή κανω κατι λαθος εγω, αλλα οταν γραφω ενα post και θελω να βαλω ενα smilie, μπορω μονο να επιλεξω ενα απ αυτα που υπαρχουν διπλα δεξια απο κει που γραφω το κειμενο...
Οταν κανω κλικ στα περισσοτερα μου εμφανιζονται ολα σε ξεχωριστο παραθυρο αλλα δε μπορω να τα εισαγω στο κειμενο μου...ο κερσορας δε γινεται καν χερακι οπως σ αυτα που ειναι εδω διπλα...
Κανω κατι λαθος? :worry:

Θα ήταν εύκολο να ανεβάσετε ένα screenshot του μηνύματος λάθους ώστε να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει;

Για όσους/όσες δεν γνωρίζετε, screenshot είναι ουσιαστικά το εξής : τραβάτε μια "φωτογραφία" της οθόνης και την σώζετε σε ένα αρχείο. Παράδειγμα του τι είναι screenshot μπορείτε να δείτε σε αυτό εδώ το μήνυμα.

Τα βήματα είναι τα εξής: (πηγή)

1. Την ώρα που θα σας εμφανίσει το μήνυμα ή την οθόνη λάθους, πατάτε το κουμπί "PrintScreen" του πληκτρολογίου σας. >>Εικόνα<<
  2. Ανοίγετε το Microsoft Paint. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Start > All Programs > Accessories > Paint. (Έναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα > Ζωγραφική). Εικόνα 2 στα δεξιά. >>Εικόνα<<
  3. Πηγαίνετε στο Edit menu (Επεξεργασία) και πατάτε Paste (Επικόλληση). >>Εικόνα<<
  4. Πατήστε File > Save As (Αρχείο > Αποθήκευση ως). Στο παράθυρο που εμφανίζεται, αλλάξτε το "Save As Type" σε PNG ή JPG. Γράψτε ένα όνομα αρχείου για την εικόνα σας. Επιλέξτε ένα μέρος για να το αποθηκεύσετε, όπως στην επιφάνεια εργασίας σας, και πατήστε save (Αποθήκευση). >>Εικόνα<<
  5. Έπειτα την ανεβάζετε στο παρόν θέμα. Αρχίστε ένα νέο μήνυμα και στα κουμπιά που έχει η φόρμα πατήστε τον συνδετήρα
    attach.png
    . Στο πεδίο που λέει "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ", όπου υπάρχει η εικόνα που βλέπετε στα δεξιά σας, πατάτε το "Browse" και επιλέγετε το αρχείο που μόλις αποθηκεύσατε. Πατάτε έπειτα το κουμπί "Ανέβασμα" και περιμένετε να ανέβει. Όταν ανεβεί είστε έτοιμες και μπορείτε να πατήσετε "Καταχώρηση απάντησης" για να στείλετε το μήνυμά σας.
[highlight]Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάζετε screenshots[/highlight], όταν ένα πρόβλημα είναι περίεργο και δεν μπορείτε να το περιγράψετε, γιατί μας βοηθά στον εντοπισμό του κι έτσι η διόρθωσή του θα γίνει πολύ πιο γρήγορα. Δυστυχώς με γενικές περιγραφές τύπου "error" είναι δύσκολο να "μαντέψουμε" τι πρόβλημα υπάρχει.

Ό,τι απορίες έχετε ρωτάτε, εδώ είμαστε να σας τις λύσουμε. :)

Εγω παταω το κουμπι print screen διπλα απο το F12 και δεν γινεται τιποτα!!!!:hmm::confused:

Εγω παταω το κουμπι print screen διπλα απο το F12 και δεν γινεται τιποτα!!!!:hmm::confused:
Αν κάνεις μόνο αυτό, τότε ναι, φαίνεται σαν να μη γίνεται τίποτα. Για να γίνει κάτι, πρέπει αφού πατήσεις το prtscrn να πας σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (και το ενσωματωμένο paint των windows κάνει), να ανοίξεις καινούργιο αρχείο, να πατήσεις δεξί κλικ και να κάνεις paste (επικόλληση, αν έχεις ελληνικά). Κάνεις save και είναι έτοιμο.

Αν κάνεις μόνο αυτό, τότε ναι, φαίνεται σαν να μη γίνεται τίποτα. Για να γίνει κάτι, πρέπει αφού πατήσεις το prtscrn να πας σε κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (και το ενσωματωμένο paint των windows κάνει), να ανοίξεις καινούργιο αρχείο, να πατήσεις δεξί κλικ και να κάνεις paste (επικόλληση, αν έχεις ελληνικά). Κάνεις save και είναι έτοιμο.

Να 'σαι καλα......;)

Καλησπερα και παλι

Θα ηθελα σας παρακαλω καποιος να μου πει αν κανω κατι λαθος και δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφειες απο τον υπολογιστη μεσω των συνημμενων αρχειων. Πατω το εικονιδιο με το συνδετηρακι και δεν ανοιγει καθολου.
Ευχαριστω

Γιατι δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφια απο τον υπολογιστη μου μεσω των συνημμενων αρχειων οπως γινοταν παλια? Πατω την επιλογη συνημμενα αρχεια και δεν ανοιγει καθολου.

αυτή την ερώτηση έχω κι εγώ, και όχι τίποτα αλλο δεν έχω και τα χρήματα και τις ώρες πλέον, να πάω να μάθω υπολογιστές,για να μπορώ να μπαίνω σε ένα σαιτ. Νομίζω ότι άδικα προσπαθώ.:( Οσο για τα παραπάνω ποστ, κινέζικα μου μοιάζουν.

αυτή την ερώτηση έχω κι εγώ, και όχι τίποτα αλλο δεν έχω και τα χρήματα και τις ώρες πλέον, να πάω να μάθω υπολογιστές,για να μπορώ να μπαίνω σε ένα σαιτ. Νομίζω ότι άδικα προσπαθώ.:( Οσο για τα παραπάνω ποστ, κινέζικα μου μοιάζουν.

βρε κοριτσια...γιατι δεν τις ανεβαζεται απο το γκαλλερυ;; ειναι πανευκολο....απλα θα πρεπει μετα να βρειτε το θεμα σας και να την βαλετε εκει την φωτο...εγω παντα ετσι κανω και ειναι πενευκολο

βρε κοριτσια...γιατι δεν τις ανεβαζεται απο το γκαλλερυ;; ειναι πανευκολο....απλα θα πρεπει μετα να βρειτε το θεμα σας και να την βαλετε εκει την φωτο...εγω παντα ετσι κανω και ειναι πενευκολο

γιατί αγάπη μου να τις ανεβάσω πρώτα στο gallery και μετά να της βάλω στο πόστ που θα απαντήσω, αφού υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος (άσχετα που δε μας βγαίνει) και δε θα φορτώνω το άλμπουμ των γατιών μου; Πριν γιατί μπορούσαμε και το κάναμε και τώρα όχι; γι΄αυτό ρωτάμε να μάθουμε.

γιατί αγάπη μου να τις ανεβάσω πρώτα στο gallery και μετά να της βάλω στο πόστ που θα απαντήσω, αφού υπάρχει πιο γρήγορος τρόπος (άσχετα που δε μας βγαίνει) και δε θα φορτώνω το άλμπουμ των γατιών μου; Πριν γιατί μπορούσαμε και το κάναμε και τώρα όχι; γι΄αυτό ρωτάμε να μάθουμε.

να σου πω την αληθεια..ουτε πριν εγω μπορουσα.....μου το εβγαζε σε λινκ..και εγω δεν θελω λινκ αλλα φωτο...βεβαια εσεις προφανως το ειχατε βρει το συστημα..παντως εγω με το γκαλλερυ πολυ γρηγορα τις βαζω...αλλα..οπως βολευεται ο καθενας:)..παντως αλλοι μπορουνε να βαλουν απο τα συνημενα....να το αναφερεται στα
bug

να σου πω την αληθεια..ουτε πριν εγω μπορουσα.....μου το εβγαζε σε λινκ..και εγω δεν θελω λινκ αλλα φωτο...βεβαια εσεις προφανως το ειχατε βρει το συστημα..παντως εγω με το γκαλλερυ πολυ γρηγορα τις βαζω...αλλα..οπως βολευεται ο καθενας:)..παντως αλλοι μπορουνε να βαλουν απο τα συνημενα....να το αναφερεται στα
bug

τι είναι τα bug? πρέπει δηλαδή να πάω αλλού; και τότε γιατί ανοίχτηκε αυτό το θέμα;:hmm:

τι είναι τα bug? πρέπει δηλαδή να πάω αλλού; και τότε γιατί ανοίχτηκε αυτό το θέμα;:hmm:

βρε συ...γραφουμε και εδω..αλλα καλυτερα στα bugs...εκει το βλεπουν αμεσως....και το διορθωνουν πιο γρηγορα...το γραφουν και στην αρχη του θεματος ..η μισελ...τα bugs ειναι κατω κατω δεξια...στην πρασινη λουριδα εκει που λεει...bugs and ideas...θα πατησεις εκει....και μετα θα πατησεις στα bugs του my caτ και μετα θα τα βρεις

βρε συ...γραφουμε και εδω..αλλα καλυτερα στα bugs...εκει το βλεπουν αμεσως....και το διορθωνουν πιο γρηγορα...το γραφουν και στην αρχη του θεματος ..η μισελ...τα bugs ειναι κατω κατω δεξια...στην πρασινη λουριδα εκει που λεει...bugs and ideas...θα πατησεις εκει....και μετα θα πατησεις στα bugs του my caτ και μετα θα τα βρεις

οκ, τα είδα ευχαριστώ:)

Καλησπερα Κοριτσια και εγω εχω προβλημα με τις φωτογραφιες ...
Εφη μου δεν ξερω καν τι ειναι το γκαλερι , πως παμε εκει , πως κανουμε αλπουμ ??? γιατι απο τα συν. αρχεια δεν μπορω ...

Εφη μου δεν ξερω καν τι ειναι το γκαλερι , πως παμε εκει , πως κανουμε αλπουμ ??? γιατι απο τα συν. αρχεια δεν μπορω ...

πάνω πάνω σε κάθε σελίδα, έχει 6 τετράγωνα: Home, Articles,Reviews, Breeds, Gallery, Links

για το πως δημιουργείς ένα άλμπουμ, λυπάμαι αλλά δε μπορώ να καταλάβω τη γίνεται πλέον, ούτε τις φωτογραφίες μου δε μπορώ να βρώ όπως τις εβρισκα.

Καλησπερα και παλι

Θα ηθελα σας παρακαλω καποιος να μου πει αν κανω κατι λαθος και δεν μπορω να ανεβασω φωτογραφειες απο τον υπολογιστη μεσω των συνημμενων αρχειων. Πατω το εικονιδιο με το συνδετηρακι και δεν ανοιγει καθολου.
Ευχαριστω
Το εικονίδιο με το συνδετηράκι δουλεύει κανονικά, σ' εμένα τουλάχιστον.:confused: Αν είσαι με πολύ αργή σύνδεση, ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο για να σου φορτώσει το παράθυρο.:hmm:

λοιπον Μαρια....επανω ψηλα,εκει που λεει home,articles κλπ...προτελευταιο εχει το gallery το πατας,αφου το πατησεις μετα πατας αυτο που λεει "οι γατουλες σας" και μετα πας κατω ,και πατας εκει που λεει αναζητηση....αυτο σου ανοιγει ενα παραθυρο που εχει τους δικους σου φακελους με φωτο...θα επιλεξεις το φακελο και τη φωτο που θελεις...μετα θα πατησεις "ανοιγμα" και μετα θα πατησεις "ανεβασμα"..θα περιμενεις λιγο να σου ανεβασει τη φωτο...και αφου την δεις θα κανεις πανω της δεξι κλικ...αντιγραφη,θα πας μετα στο θεμα σου,θα πατησεις απαντηση και θα κανεις επικολληση.....αυτα...:)

Το εικονίδιο με το συνδετηράκι δουλεύει κανονικά, σ' εμένα τουλάχιστον.:confused: Αν είσαι με πολύ αργή σύνδεση, ίσως να πρέπει να περιμένεις λίγο για να σου φορτώσει το παράθυρο.:hmm:
Αγαπητη Aretha
Εχω απο τις πολυ γρηγορες συνδεσεις και το προβλημα με το εικονιδιο των συνημμενων αρχειων εξακολουθει. Επισης το προβλημα απο οτι πληροφορηθηκα δεν το εχω μονο εγω αλλα και αλλα μελη του Forum.Το να ανεβαζω φωτογραφιες απο το Gallery σημαινει διπλασιος χρονος και προσωπικα δεν με εξυπηρετει. Μπορει να γινει κατι για να δουλεψει το εικονιδιο των συνημμενων?

εγω παντως εχω καταλαβει οτι εξαρταται απο τον browser .....γιατι σιγουρα καποιοι αλλοι ανεβαζουν απο τα συννημενα...το γιατι δεν το ξερω..αλλα ετσι συμβαινει..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back