Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αν αυτό κατάλαβες από την αρχική μου ερώτηση και την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου διαπίστωση, Λία, τότε πραγματικά, ναι, δεν έχω τίποτε να προσθέσω. Έχεις δίκιο, όλα αυτά τα "παράπονα" είναι για γέλια.:lol: Βέβαια, το ότι συμφώνησε κι άλλος κόσμος από τους παλιούς, ίσως να ήταν απλώς και μόνο μια ένδειξη καταστροφολογίας ακόμη από τα απολύτως οπισθοδρομικά κάπως παλιότερα μέλη.
Όσο για τις ... τρίχες, αυτές κι αν μείνουν ασχολίαστες και για λύπηση.
Πρώτον, δεν είπα ότι τα παράπονα αυτά είναι για γέλια.
Είναι γεγονός όμως ότι πρόκειται για μη εποικοδομητική κριτική, διότι να πάμε στο παλιό MyCat απλά δεν παίζει ως ενδεχόμενο.

Σε έχασα εκεί με τις τρίχες :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγω αν ρωτήσω γιατί δεν μου τρέχει καθόλου τα smilies που είναι εκτός πρώτης λίστας και μάλιστα κολλάει το site και με πετάει εκτός θα είμαι για γέλια μάλλον αλλά θα το ρισκάρω. Μπαίνω με firefox 3.6.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα εγω αν ρωτήσω γιατί δεν μου τρέχει καθόλου τα smilies που είναι εκτός πρώτης λίστας και μάλιστα κολλάει το site και με πετάει εκτός θα είμαι για γέλια μάλλον αλλά θα το ρισκάρω. Μπαίνω με firefox 3.6.
Γιατί θα είσαι για γέλια;

Με τα smilies υπάρχουν κάποια προβληματάκια (ειδικά με αυτά της 2ης λίστας, που δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα αν θα τα κρατήσουμε)

Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι το 2ο που γράφεις. Τι εννοείς κολλάει και σε πετάει εκτός; Μπορείς να το αναλύσεις λίγο περισσότερο;

Οταν πατάω την επιλογή περισσότερα smilies μου βγάζει ένα παρακαλώ περιμένετε και την κλεψύδρα και μπορώ να συνεχίσω να γράφω το μύνημα αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω.Μόλις πατήσω υποβολή μου βγάζει το μύνημα υπέρβασης χρόνου σύνδεσης και με βγάζει απο το site. Αν προσπαθήσω στο καπάκι να μπω ξανά στο mycat μου βγάζει το ίδιο μύνημα.Συνήθως μετά απο τρεις τέσσερις προσπάθειες με ξαναβάζει αλλά οχι πάντα. Εχθές για παράδειγμα δεν μπόρεσα να μπω όλο το βράδυ.
Να σημειώσω οτι τα smilies μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω χωρίς προβλημα απο την πρώτη στιγμή. Εχει κανένα δεκαήμερο που προέκυψε αυτό το πρόβλημα.

Οταν πατάω την επιλογή περισσότερα smilies μου βγάζει ένα παρακαλώ περιμένετε και την κλεψύδρα και μπορώ να συνεχίσω να γράφω το μύνημα αλλά δεν μπορώ να το δημοσιεύσω.Μόλις πατήσω υποβολή μου βγάζει το μύνημα υπέρβασης χρόνου σύνδεσης και με βγάζει απο το site. Αν προσπαθήσω στο καπάκι να μπω ξανά στο mycat μου βγάζει το ίδιο μύνημα.Συνήθως μετά απο τρεις τέσσερις προσπάθειες με ξαναβάζει αλλά οχι πάντα. Εχθές για παράδειγμα δεν μπόρεσα να μπω όλο το βράδυ.
Να σημειώσω οτι τα smilies μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω χωρίς προβλημα απο την πρώτη στιγμή. Εχει κανένα δεκαήμερο που προέκυψε αυτό το πρόβλημα.
Χμμμμ, κάποιες διευκρινιστικές ερωτήσεις:

- Καταρχάς, τι εννοείς "μήνυμα υπέρβασης χρόνου σύνδεσης"; Μπορείς όταν στο ξαναβγάλει να το κρατήσεις κάπου και να μου το κάνεις copy-paste? Έχω τουλάχιστον 2 διαφορετικά πράγματα υπόψιν που θα μπορούσες να εννοείς.
- Τι εννοείς ότι προσπαθείς να ξαναμπείς στο MyCat και σου το ξαναβγάζει. Κάνεις login και δεν το δέχεται; Και είσαι σίγουρη ότι σου βγάζει το ίδιο μήνυμα με παραπάνω;
- Όταν συνδέεσαι, το κουτάκι "Αυτόματη σύνδεση" είναι τσεκαρισμένο; (δεν υπονοώ ότι πρέπει σώνει και ντε να είναι, αν και βοηθάει σε τέτοια)
- Όταν λες ότι το πρόβλημα προέκυψε εδώ και κανένα 10ήμερο, εννοείς αυτό με τα smilies, ή το όλο θέμα με το logout?
- Μήπως αυτό συμβαίνει μόνο όταν γράφεις από γρήγορη απάντηση (ή μόνο απο κανονική);

Συγγνώμη πάντως, πρέπει να είναι τρομερά ενοχλητικό αυτό που περιγράφεις. :(

Προς άλλους: Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

Επανέλαβα τη διαδικασία που σου περιέγραψα και το μύνημα είναι αυτό

Υπέρβαση ορίου χρόνου της σύνδεσης

Λήξη προθεσμίας ενέργειας κατά την προσπάθεια σύνδεσης σε mycat.e-steki.gr

* Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά
σε λίγο.

* Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας
στο δίκτυο.

* Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι
επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.

Όταν προσπαθώ να ξαναμπώ στο site μου βγάζει το ίδιο μύνημα που είναι απο μόνο του ένα παράθυρο που πάνω γράφει πρόβλημα φώρτωσης σελίδας και κάτω "προσπαθήστε ξανα", δηλαδή βγαίνει απο το Mycat όπως και στην πρώτη περίπτωση.Η διεύθυνση του είναι αυτή https://www.mypetz.gr/newreply.php?do=postreply&t=30422. Αν προσπαθήσω ξανά χρειάζεται 3,4 επαναλήψεις για να με βγάλει στην αρχική.Συνήθως

Την αυτοματη σύνδεση την έχω πάντα τσεκαρισμένη.

Το πρόβλημα με τα smilies συνδέεται αποκλειστικά με τη διαδικασία του μυνήματος και εμφανίστηκαν μαζί.Ποτέ πριν δεν είχα τέτοια προβλήματα ούτε τις πρώτες μερες.

Είναι όντως πολύ εκνευριστικό γιατι μερικές φορές ενώ γράφω μυνήματα και δεν είμαι και ιδιαίτερα λακωνική πατάω τα smilies με την ελπίδα οτι μπορεί να τρέξουν ,γιατί παλιά έτρεχαν κανονικά, και χάνω όλο το μύνημα αλλά και ένα τέταρτο να πολεμάω να ξαναμπώ.

Μου συμβαίνει με όποιο τρόπο και αν απαντήσω.

Δεν ξέρω αν σε βοηθάω να καταλάβεις.

νομιζω πως εχω και εγω ενα προβλημα, οχι με τα smilies αλλα με το refresh. Κανει καθε λιγο και λιγακι refresh τις τελευταιες 2 μερες. Εκει που διαβαζω μια ενοτητα ξαφνικα κανει refresh και αναγκαζομαι να κανω scroll στο σημειο που εμεινα πριν το refresh. Ειμαι σχεδον βεβαιη οτι δεν οφειλεται στον firefox γιατι ελεγξα αν ειναι επιλεγμενο το αυτοματο refresh, το ενεργοποιησα και το απενεργοποιησα ξανα για να ειμαι σιγουρη οτι δεν παιζει κατι τετοιο. Σε αλλες σελιδες που μπαινω δεν μου παρουσιαζετε αυτο το φαινομενο. Αναρωτιεμαι αν οφειλεται στο mycat ή αν ειναι ασχετο γεγονος :hmm:Μπαινω και εγω με firefox 3.6.2. (μου φαινεται ηρθε καιρος για opera)

νομιζω πως εχω και εγω ενα προβλημα, οχι με τα smilies αλλα με το refresh. Κανει καθε λιγο και λιγακι refresh τις τελευταιες 2 μερες. Εκει που διαβαζω μια ενοτητα ξαφνικα κανει refresh και αναγκαζομαι να κανω scroll στο σημειο που εμεινα πριν το refresh. Ειμαι σχεδον βεβαιη οτι δεν οφειλεται στον firefox γιατι ελεγξα αν ειναι επιλεγμενο το αυτοματο refresh, το ενεργοποιησα και το απενεργοποιησα ξανα για να ειμαι σιγουρη οτι δεν παιζει κατι τετοιο. Σε αλλες σελιδες που μπαινω δεν μου παρουσιαζετε αυτο το φαινομενο. Αναρωτιεμαι αν οφειλεται στο mycat ή αν ειναι ασχετο γεγονος :hmm:Μπαινω και εγω με firefox 3.6.2. (μου φαινεται ηρθε καιρος για opera)

αν καταλαβα καλα....εχουμε το ιδιο προβλημα και εγω σημερα...σημερα ομως..:)

Νομίζω ότι είναι άλλη μια αλλαγή στο forum και δεν έχει να κάνει με τον browser που χρησιμοποιείς. Είναι όντως πολύ δύσχρηστο.

@starter: Πάλι καλά που ρώτησα, τελείως άλλο πρόβλημα είχα καταλάβει ότι είχες. Αυτό δεν είναι μήνυμα που βγάζει το MyCat, αυτό είναι μήνυμα που βγάζει ο Firefox (αντίστοιχο έχουν όλοι οι browsers) όταν δεν μπορεί να συνδεθεί με κάποιο site. Άρα έχεις πρόβλημα συνδεσιμότητας. Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει κι εγώ να καθυστερεί η σύνδεση μου (Forthnet) αλλά όταν πάω να τσεκάρω τον server, ούτε υπερφορτωμένος είναι, ούτε τίποτα. Υποθέτω είναι κάποιο πρόβλημα στη σύνδεση Ελλάδας-Αγγλίας (στην οποία βρίσκεται ο σέρβερ), οπότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή.

@sakura-chan & Desdemona: Όντως είναι γενικότερο θέμα, σας υπόσχομαι ότι θα φροντίσω να διορθωθεί σύντομα.

αν καταλαβα καλα....εχουμε το ιδιο προβλημα και εγω σημερα...σημερα ομως..:)

Και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο εδώ και 2-3 μέρες.
Αφού διορθώνεται όμως , περιμένουμε.:)

απο την μια χαιρομαι που το refresh οφειλεται στο site και οχι στον browser γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω οτι ειχα κανει καποια λαλακια :P

κλαιρη με κουφανες τωρα γιατι ΑΚΡΙΒΩς αυτο το μηνυμα μου βγαζει εμενα οταν παω να μπω fb. ακριβως το ιδιο..και δε μπορω να μπω απο χτες βραδυ καθολου..:(ουτε με μοτζιλλα ουτε με εξπλορερ...:(

Και σε μένα συμβαίνει ακριβώς το ίδιο εδώ και 2-3 μέρες.
Αφού διορθώνεται όμως , περιμένουμε.:)
Θα διορθωθεί την Τρίτη.

απο την μια χαιρομαι που το refresh οφειλεται στο site και οχι στον browser γιατι ειχα αρχισει να ανησυχω οτι ειχα κανει καποια λαλακια :P

Και μένα μου το έκανε σήμερα μόνο, με chrome.

Εμενα στο σπίτι με explorer ανοίγει την λίστα με τα smiles ομως δεν μου επικολει αυτόματα. Πρέπει να το κανω copy paste . Στο γραφειο με firefox όμως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Σε τι οφείλεται αυτό? Στο σπίτι ο υπολογιστης ειναι ειναι 4 μηνων μηπως μου λειπει καποιο πρόγραμμα?

Έχω την αίσθηση ότι ο server πάλι σέρνεται. Και αν φταίει όντως αυτό, έχει καταντήσει πολύ σπαστικό το όλο θέμα.
Κάθε λίγο αλλαγή στην αλλαγή. Καλό είναι να έχετε κάπου στην άκρη του μυαλού σας ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν εδώ, όχι για να σκοτώσουν την ώρα τους και να γράφουην μπούρδες, αλλά γιατί μέσω του φόρουμ προωθούνται αγγελίες και διάφορα προβλήματα για αδέσποτα.
Και επίσης δεν γίνεται να είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι δεκτικοί στις αλλαγές. Προσπαθούμε αλλά κάπου υπάρχουν και όρια.

Έχω την αίσθηση ότι ο server πάλι σέρνεται. Και αν φταίει όντως αυτό, έχει καταντήσει πολύ σπαστικό το όλο θέμα.
Κάθε λίγο αλλαγή στην αλλαγή. Καλό είναι να έχετε κάπου στην άκρη του μυαλού σας ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν εδώ, όχι για να σκοτώσουν την ώρα τους και να γράφουην μπούρδες, αλλά γιατί μέσω του φόρουμ προωθούνται αγγελίες και διάφορα προβλήματα για αδέσποτα.
Και επίσης δεν γίνεται να είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι δεκτικοί στις αλλαγές. Προσπαθούμε αλλά κάπου υπάρχουν και όρια.
Ο φόρτος του server είναι μια χαρά, το κοίταξα μόλις. Είναι άρα θέμα συνδεσιμότητας, για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι και θα συνέβαινε ακόμα και στο παλιό MyCat, αφού φιλοξενείτο στο ίδιο μηχάνημα.

@υπόλοιπες: Το πρόβλημα με το refresh έχει διορθωθεί εδώ και 2-3 μέρες. Το πρόβλημα με τα smilies θα διορθωθεί.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Βρε παιδιά, λίγη ηρεμία και καλή θέληση χρειάζεται και όλα θα μπούνε στο δρόμο τους σιγά σιγά. Δεν κερδίζουμε τίποτα δημιουργώντας αντιπαλότητες εκεί που δεν υπάρχουν (μιλάω γενικά, απευθυνόμενη σε όλους). Εδώ βρισκόμαστε με τη θέλησή μας, όχι με το ζόρι. Όλοι προσφέρουμε κάτι για να γίνει το mycat αυτό που είναι, άλλοι την πλατφόρμα και άλλοι το περιεχόμενο, και όλοι έχουμε να κερδίσουμε από τη συμμετοχή μας σ' αυτό. Λύσεις πρακτικές και αποδεκτές από όλους θα βρεθούν, αρκεί να είμαστε καλοπροαίρετοι και όχι με τα μανίκια μας σηκωμένα για καβγά :P
Οι αλλαγές δεν γίνονται για να μας δυσκολέψουν, αλλά για να μας διευκολύνουν, ΟΛΟΥΣ. Απλώς, η μεταβατική περίοδος χρειάζεται λίγη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, από ΟΛΟΥΣ.:)

Βρε παιδιά, λίγη ηρεμία και καλή θέληση χρειάζεται και όλα θα μπούνε στο δρόμο τους σιγά σιγά. Δεν κερδίζουμε τίποτα δημιουργώντας αντιπαλότητες εκεί που δεν υπάρχουν (μιλάω γενικά, απευθυνόμενη σε όλους). Εδώ βρισκόμαστε με τη θέλησή μας, όχι με το ζόρι. Όλοι προσφέρουμε κάτι για να γίνει το mycat αυτό που είναι, άλλοι την πλατφόρμα και άλλοι το περιεχόμενο, και όλοι έχουμε να κερδίσουμε από τη συμμετοχή μας σ' αυτό. Λύσεις πρακτικές και αποδεκτές από όλους θα βρεθούν, αρκεί να είμαστε καλοπροαίρετοι και όχι με τα μανίκια μας σηκωμένα για καβγά :P
Οι αλλαγές δεν γίνονται για να μας δυσκολέψουν, αλλά για να μας διευκολύνουν, ΟΛΟΥΣ. Απλώς, η μεταβατική περίοδος χρειάζεται λίγη ευελιξία και προσαρμοστικότητα, από ΟΛΟΥΣ.:)

α.)Μέχρι τώρα δεν είδα καμια διευκόλυνση , το αντίθετο θα έλεγα.
β.) Μέχρι πότε;έχει περάσει αρκετός χρόνος και τα προβλήματα που παραμένουν είναι σοβαρά.περιμένω (και γιαυτό δε μπαίνω στο my cat, τόσο συχνα πια ) μέχρι να λυθούν. Αλλά σήμερα ούτε το θέμα μου δε μπόρεσα να βρω. Το μόνο που κερδίζω , είναι μια χαλασμένη διάθεση, και μια μεγάλη απογοήτευση.
Ειλικρινά θα χρωστάω μεγάλη χάρη σε όποιον μου διαγράψει το άλμπουμ , (ούτε αυτό κατάφερα να βρω, σήμερα), για να τελειώνει το¨ θέμα ¨μια και καλή, και να μη σας κουράζω πια.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back