Subject to change
e-steki.gr Founder
Είναι γνωστό πρόβλημα που συμβαίνει με παλιό Internet Explorer. Θα διορθωθεί κάποια στιγμή, αλλά επειδή συμβαίνει μόνο σε συγκεκριμένη παλιά έκδοση του φυλλομετρητή, είναι χαμηλής προτεραιότητας.Καλησπερα θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχει το φορουμ σας το οποιο ειναι πολυ σπαστικο συγκεκριμενα οταν αλλαζω σελιδα και μπενω σε καποιο θεμα μου γραφει αυτο εδω Stop running this script ??? A script on this page is causing internet expoler to run slowly. If it continues to run , your compoter may become unresponsive. κανει 20 ολοκληρα δευτερολεπτα και καμια φορα και 25 δευτερολεπτα να δεις την σελιδα σου βγαζει αυτο το εικονιδιο και πρεπει να πατησεις ΥΕS ή ΝΟ αυτο δεν εχει σημασια σημασια εχει οτι γιναν τα νευρα μου σμπαραλια ρε παιδια να δεις μια σελιδα 20-25 δευτερολεπτα ο χριστος και η παναγια δηλαδη.![]()
Κάνε αναβάθμιση τον Internet Explorer και θα διορθωθεί.
Και γενικότερα, καλό είναι να αναβαθμίζετε συχνά τον φυλλομετρητή σας, όχι μόνο για το MyCat, αλλά γενικότερα για καλύτερη πλοήγηση στα διάφορα sites.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αυτο εχει να κανει με τον browser που χρησιμοποιεις...στους περισσοτερους δεν το κανει...εγω μπαινω με μοτζιλα και ειναι μια χαρα...και με chrome να μπεις παλι οκ ειναι και με εξπλορερ..αλλα με εναν τυπο εξπλορερ εχει προβλημα,αλλα δεν θυμαμαι με ποιον...με ποιον μπαινεις;Καλησπερα θελω να αναφερω ενα προβλημα που εχει το φορουμ σας το οποιο ειναι πολυ σπαστικο συγκεκριμενα οταν αλλαζω σελιδα και μπενω σε καποιο θεμα μου γραφει αυτο εδω Stop running this script ??? A script on this page is causing internet expoler to run slowly. If it continues to run , your compoter may become unresponsive. κανει 20 ολοκληρα δευτερολεπτα και καμια φορα και 25 δευτερολεπτα να δεις την σελιδα σου βγαζει αυτο το εικονιδιο και πρεπει να πατησεις ΥΕS ή ΝΟ αυτο δεν εχει σημασια σημασια εχει οτι γιναν τα νευρα μου σμπαραλια ρε παιδια να δεις μια σελιδα 20-25 δευτερολεπτα ο χριστος και η παναγια δηλαδη.![]()
α..οκ..εοδα οτι απαντησε η Λια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jim-7
Νεοφερμένο μέλος
Αναβαθμηση του ιντερνετ εξπολερ πως γινεται ??? Αστο σας κουραζω και λυση δεν θα βρουμε ευκολα σας ευχαριστω πολυ κοπελιες

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ο Internet Explorer 7 που έχει, βγήκε 4 χρόνια πριν.Τώρα, τι μπορείς να κάνεις; Μόνος σου να κάνεις αναβάθμιση το μηχάνημα του τύπου δεν παίζει. Πιθανά να μπορείς να κατεβάσεις άλλο browser, πχ Chrome: https://www.google.com/chrome
jim-7
Νεοφερμένο μέλος
Να το πεις του καταστηματάρχη να κάνει αναβάθμιση. Έλεος, πληρώνονται για να χρησιμοποιεί ο κόσμος τα μηχανήματα τους και έχουν αρχαία προγράμματα πάνω.Ο Internet Explorer 7 που έχει, βγήκε 4 χρόνια πριν.
Τώρα, τι μπορείς να κάνεις; Μόνος σου να κάνεις αναβάθμιση το μηχάνημα του τύπου δεν παίζει. Πιθανά να μπορείς να κατεβάσεις άλλο browser, πχ Chrome: https://www.google.com/chrome

Xιλια ευχαριστω λια αερα πατερα τωρα μπενω σφαιρα χωρις να χρειαστει να περιμενω μονο οταν γραφω μου βγαζει μια κατσαρη κοκκινη γραμμη απο κατω απο καθε λεξη σαν κυμα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα απολυτως μπροστα σε αυτο που περνουσα για να διαβασω τα ποστ. Να εισαι καλα Λια. 

Subject to change
e-steki.gr Founder
Χεχε, τίποταXιλια ευχαριστω λια αερα πατερα τωρα μπενω σφαιρα χωρις να χρειαστει να περιμενω μονο οταν γραφω μου βγαζει μια κατσαρη κοκκινη γραμμη απο κατω απο καθε λεξη σαν κυμα αλλα αυτο δεν ειναι τιποτα απολυτως μπροστα σε αυτο που περνουσα για να διαβασω τα ποστ. Να εισαι καλα Λια.
![]()

Η κατσαρή κόκκινη γραμμή δεν είναι από το MyCat, είναι ορθογραφικός έλεγχος του Chrome. Μάλλον μπερδεύεται με τα ελληνικά και τα παίρνει όλα λάθος. Σε μένα δεν το κάνει πάντως.
konstans
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Πάτα το νούμερο πάνω δεξιά (πχ το #588 στο δικό μου)Να ρωτήσω με ποιον τρόπο μπορώ να αντιγράψω το λινκ από ένα μόνο ποστ;![]()

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
Το εικονίδιο αυτό το έχει δίπλα στα θέματα που δεν έχεις διαβάσει μόνο, για να τα βρίσκεις πιο εύκολα.Σημερα [προσεξα στο χαριζοντα εχει σηματακι με φρεσκια ιδεα διπλα απο το καθενα κα γιναν τεραστια τα γραμματα της γραμματοσειρας. Γιατι ετσι βρε παιδια?? μπεινεις να κανεις μια προωθηση και χανεις χρονο δεν εφταναν τα κενα εχουμε και τα τεραστια γραμματα σα το γατοσπιτο γιναμε

Γιατί να γράφεις μια ώρα μήνυμα στη ΓΡΗΓΟΡΗ απάντηση;και η αυτοματη ανανεωση ειναι σπαστικη....γραφω μια ωρα μην. στη γρηγορη απαντηση....κανει ανανεωση και χανεται το μην μου![]()

kounelaki
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Να κανω και μια ερωτηση:Υπαρχει τροπος να κανουμε χωριστα αλμπουμ,π.χ. για καθε γατουλα μας,στο gallery;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder
kounelaki
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
moukelis
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool