Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Επισης το εικονιδιο fresh ideas το βρισκω καπως περιττο. Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει ηδη εικονιδιο διπλα (αυτο που μοιαζει με κολλα χαρτι) το οποιο αλλαζει χρωμα οταν το μηνυμα ειναι καινουριο.Εγω εχω ακομα ενα μικρο (και ασημαντο) προβλημα που μαλλον σχετιζεται με τον safari. To menu επιλογων πανω απο το κουτι που γραφεις την απαντηση εχει μετατραπει σε κουμπι με ενα μονο συμβολο πανω ">>"
Α και κατι ακομα! Οταν γραφω ενα κειμενο τα smilies εμφανιζονται ετσι: : ) : hmm : (χωρις τα κενα). Κατι μου λεει πως και αυτα απο τον safari θα γινονται ετσι. Με βολευουν περισσοτερο ετσι παντως

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Α,και μια και το θυμηθηκα,στο gallery το μενου με τα εργαλεια του θεματος κτλ πανω δεξια απο την εικονα ειναι ιδιο με το φοντο,πορτοκαλι δηλαδη,και δε φαινεται παρα μονο αν περασεις τον κερσορα πανω του.Μηδαμινο θεμα βεβαια,απλα το ειδα κια ειπα να το αναφερω.Τελικα μπορουμε να κανουμε αλμπουμ;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Το πρόβλημα που λες θα φτιαχτεί κάποια στιγμή.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ναι αλλά το fresh ideas όταν το πατήσεις σε πηγαίνει στο τελευταίο αδιάβαστοειναι και το κενο αλλα και η γραμματοσειρα μεγαληΕπισης το εικονιδιο fresh ideas το βρισκω καπως περιττο. Αν δεν κανω λαθος, υπαρχει ηδη εικονιδιο διπλα (αυτο που μοιαζει με κολλα χαρτι) το οποιο αλλαζει χρωμα οταν το μηνυμα ειναι καινουριο.
Εγω εχω ακομα ενα μικρο (και ασημαντο) προβλημα που μαλλον σχετιζεται με τον safari. To menu επιλογων πανω απο το κουτι που γραφεις την απαντηση εχει μετατραπει σε κουμπι με ενα μονο συμβολο πανω ">>"
Α και κατι ακομα! Οταν γραφω ενα κειμενο τα smilies εμφανιζονται ετσι: : ) : hmm : (χωρις τα κενα). Κατι μου λεει πως και αυτα απο τον safari θα γινονται ετσι. Με βολευουν περισσοτερο ετσι παντως![]()

Υπήρχε και πριν τέτοιο κουμπάκι, με τη μορφή βέλους που έδειχνε προς τα κάτω.
Όσο για τα smilies, αυτό οφείλεται στο ότι μέχρι τώρα, ο WYSIWYG editor (δηλαδή που όταν πχ κάνεις κάτι bold το βλέπεις πιο έντονο και όχι με [b]...[/b]) λειτουργούσε σε Firefox και IE μόνο. Κάποια στιγμή στο μέλλον, θα λειτουργήσει και στον Safari/Chrome/Opera. Πάντως και πριν μπορούσες να έχεις τέτοιο editor, αφού σε βολεύει, πατώντας το κουμπάκι που υπήρχε πάνω δεξιά από εκεί που γράφεις.
Επιλογή για αλλαγή χρώματος σκοπίμως δεν θα μπει στο MyCat, διότι το πορτοκαλί και το πράσινο είναι σημαντικό κομμάτι της οπτικής του ταυτότητας.
Καλημέρα!

starter
Δραστήριο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ασε που εγιναν ολα γαλαζια.............
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Σε όσους υπάρχει ακόμα (που δεν πιστεύω να υπάρχουν) δοκιμάστε Ctrl+F5.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το πρόβλημα υπήρχε για μερικά λεπτά και πλέον έχει διορθωθεί.
Σε όσους υπάρχει ακόμα (που δεν πιστεύω να υπάρχουν) δοκιμάστε Ctrl+F5.
εγω τωρα..το βλεπω μια χαρα!!!!!!!!!!!

....ωραια...φοβομουνα μην ειναι καμμια αλλαγη μονιμη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριτινα
Δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
αχ εμενα μ αρεσε το μπλε ειναι πιο ξεκουραστο στα ματια σνιφ!
καλε..τι λες;;;δεν ειναι το χρωμα...αλλα ολα ηταν τεραστια..και δεν υπηρχαν τα πλαισια για να παταμε...σαν γκαβη ενιωθα...

..καλα..ειπαμε ,ειμαστε και λιγο στραβαδια..αλλα οχι και τοσο..

Havana
Διάσημο μέλος
ενα site υπηρχε για γατες που να μην σου βγαινουν τα ματια , και να μην χρειάζεσαι να εισαι αποφοτιος σχολων δελτα για να περιηγηθεις παει κι αυτο ριμαχτηκε...
η πρωτη αλλαγη που ηταν και καλα για βελτιωση ..και χαθηκε η μπαλα. και η επώμενη που πουληθηκε και το home page εχει γινει πανυγηρι...
δεν μπορω να βρω τιποτα πια, και αδυνατω να το παρακολουθησω..
κριμα...
ξερω πως δεν υπαρχει γυρισμος...
παρα μονο αλλαγες για το'καλυερτο" πυ αθ το κανουν ακομη πιο δυσχρηστο...
δειξτε λιγο ελεος στους φωτχους γαταδες...
δεν την παλευουμε πια
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
απο το κακό στο χειρότερο..
ενα site υπηρχε για γατες που να μην σου βγαινουν τα ματια , και να μην χρειάζεσαι να εισαι αποφοτιος σχολων δελτα για να περιηγηθεις παει κι αυτο ριμαχτηκε...
η πρωτη αλλαγη που ηταν και καλα για βελτιωση ..και χαθηκε η μπαλα. και η επώμενη που πουληθηκε και το home page εχει γινει πανυγηρι...
δεν μπορω να βρω τιποτα πια, και αδυνατω να το παρακολουθησω..
κριμα...
ξερω πως δεν υπαρχει γυρισμος...
παρα μονο αλλαγες για το'καλυερτο" πυ αθ το κανουν ακομη πιο δυσχρηστο...
δειξτε λιγο ελεος στους φωτχους γαταδες...
δεν την παλευουμε πια
συμφωνω τοσο πολυ, προσπαθησα να προσαρμοστω, αλλα δε μπορω να συνηθισω. μου φαινεται τοσο ξενο..τρομερα δυσχρηστο, δυσκολευομαι να βρω θεματα κ να το παρακολουθησω..
μαλλον ανηκω κ εγω στις γκρινιαρες..καλο καλοκαιρι..
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

ας αρχισουμε με τα προβληματα:
1) αργει να φορτωσει
2) οταν αργει να φορτωσει και επιχειρησω να ανοιξω αλλο tab, ανοιγει κανονικα η σελιδα αλλα στο προηγουμενο tab ακομα φορτωνει
3) οταν γραφω μια απαντηση και πατησω το κουμπακι να την στειλω την στελνει διπλη (το κουμπακι το παταω μια φορα). Βεβαια δεν το κανει παντα, αλλα το εχει κανει αρκετες φορες. Να προσθεσω οτι αυτο συμβαινει μονο οταν αργει να φορτωσει το site.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool