melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Πριν από κάποιο καιρό, όταν η Κανελιά ήταν έγκυος. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Λίγι δύσκολο... δεν είχε γεννήσει ακόμαγια το αλλο που λες δεν ξερω,μηπως νομιζε οτι ηταν τα καινουργια γατακια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Βεβαια!Α να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν μια γάτα γεννήσει πριν κλείσει τον 1ο χρόνο μετά η ανάπτυξή της συνεχίζεται?
Αμε κλωτσανε! Και μαλιστα οταν ειναι οι τελευταιες μερες πριν τη γεννα τα βλεπεις να κουνιουνται μεσα στην κοιλια χωρις να αγγιζεις!Γιατί μου φαίνεται πως ενώ η Πίτσι είχε ξαπλώσει φαρδιά-πλατιά πάνω μου ,είχα ακουμπήσει την παλάμη μου στην κοιλιά της και μου φάνηκε πως αισθάνθηκα κάτι ζουλήγματα!!!![]()
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος
Μετά από μία εβδομάδα σήμερα πήγα στη Ραφήνα. Πήγα να δω τη Λίνα με τα ψιψάκια της και τι να δω; Στη φωλιά μαζί με τα γατάκια της ήταν άλλο ένα κανελί-άσπρο-γκρι που δεν το 'χα ξαναδεί! Υπάρχει περίπτωση να το βρήκε παρατημένο και να το υιοθέτησε; Ή μήπως είναι όντως παιδί της και το είχε γεννήσει αλλού;;;;

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποθέτω οτι: Αφού κόντευε να γεννήσει γινόταν στον οργανισμό της η προετοιμασία του θηλασμού. Γέμισαν οι μαστοί γάλα, κι επειδή βρέθηκαν εκεί κοντά τα ήδη υπάρχοντα γατάκια τα άφησε να θηλάσουν. Τα οποία γατάκια έτσι κι αλλιώς, για πολύ καιρό κατά διαστήματα θηλάζουν.Σας έχει τύχει ποτέ μια γάτα σας ένα βράδυ πριν γεννήσει να αφήσει τα γατιά της προηγούμενης γέννας της (μιλάμε για γατάκια 5 μηνών) να θηλάσουν??? Ε λοιπόν αυτό συνέβη!Πριν από κάποιο καιρό, όταν η Κανελιά ήταν έγκυος. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
pinelopi2
Νεοφερμένο μέλος
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool