Απορίες

melpo2538

Νεοφερμένο μέλος

Η Μέλπω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 106 μηνύματα.
Αυτό το καιρό οι ψιψίνες μου συμπεριφέρονται παράξενα. Όταν φυσάει, αρχίζουν να τρέχουν, να σκαρφαλώνουν στα δέντρα και να κάνουν σαν παλαβές... Α, και κάτι ακόμα. Σας έχει τύχει ποτέ μια γάτα σας ένα βράδυ πριν γεννήσει να αφήσει τα γατιά της προηγούμενης γέννας της (μιλάμε για γατάκια 5 μηνών) να θηλάσουν??? Ε λοιπόν αυτό συνέβη!:blink: Πριν από κάποιο καιρό, όταν η Κανελιά ήταν έγκυος. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν ειναι τιποτα αυτο και εμενα ετσι κανουν,απλα παιζουν,ο αερας τις εξιταρει.για το αλλο που λες δεν ξερω,μηπως νομιζε οτι ηταν τα καινουργια γατακια??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για το αλλο που λες δεν ξερω,μηπως νομιζε οτι ηταν τα καινουργια γατακια??
Λίγι δύσκολο... δεν είχε γεννήσει ακόμα:hmm:

Ίσως να την ανακούφιζε το να θηλάζουν τα άλλα γατάκια γιαυτό να τα άφηνε.

Α να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν μια γάτα γεννήσει πριν κλείσει τον 1ο χρόνο μετά η ανάπτυξή της συνεχίζεται? Και κάτι ακόμα: κλοτσάνε τα γατάκια όταν βρίσκονται στην κοιλιά της γατο-μαμάς??? Γιατί μου φαίνεται πως ενώ η Πίτσι είχε ξαπλώσει φαρδιά-πλατιά πάνω μου ,είχα ακουμπήσει την παλάμη μου στην κοιλιά της και μου φάνηκε πως αισθάνθηκα κάτι ζουλήγματα!!!:D

Α να ρωτήσω και κάτι άλλο? Αν μια γάτα γεννήσει πριν κλείσει τον 1ο χρόνο μετά η ανάπτυξή της συνεχίζεται?
Βεβαια!
Γιατί μου φαίνεται πως ενώ η Πίτσι είχε ξαπλώσει φαρδιά-πλατιά πάνω μου ,είχα ακουμπήσει την παλάμη μου στην κοιλιά της και μου φάνηκε πως αισθάνθηκα κάτι ζουλήγματα!!!:D
Αμε κλωτσανε! Και μαλιστα οταν ειναι οι τελευταιες μερες πριν τη γεννα τα βλεπεις να κουνιουνται μεσα στην κοιλια χωρις να αγγιζεις!

Οκ! Ευχαριστώ!

Εεεε;!

Μετά από μία εβδομάδα σήμερα πήγα στη Ραφήνα. Πήγα να δω τη Λίνα με τα ψιψάκια της και τι να δω; Στη φωλιά μαζί με τα γατάκια της ήταν άλλο ένα κανελί-άσπρο-γκρι που δεν το 'χα ξαναδεί! Υπάρχει περίπτωση να το βρήκε παρατημένο και να το υιοθέτησε; Ή μήπως είναι όντως παιδί της και το είχε γεννήσει αλλού;;;; :blink:

Σας έχει τύχει ποτέ μια γάτα σας ένα βράδυ πριν γεννήσει να αφήσει τα γατιά της προηγούμενης γέννας της (μιλάμε για γατάκια 5 μηνών) να θηλάσουν??? Ε λοιπόν αυτό συνέβη!:blink: Πριν από κάποιο καιρό, όταν η Κανελιά ήταν έγκυος. Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά?
Υποθέτω οτι: Αφού κόντευε να γεννήσει γινόταν στον οργανισμό της η προετοιμασία του θηλασμού. Γέμισαν οι μαστοί γάλα, κι επειδή βρέθηκαν εκεί κοντά τα ήδη υπάρχοντα γατάκια τα άφησε να θηλάσουν. Τα οποία γατάκια έτσι κι αλλιώς, για πολύ καιρό κατά διαστήματα θηλάζουν.

πολλές φορές η

συγγνώμη για το προηγούμενο. πολλές φορές λοιπόν η Πηνελόπη χώνει τη μύτη της στα ρούχα μας και περισσότερο σε κάποια συγκεκριμένα και αρχίζει να τα μαλάζει με τα χεράκια της και να ρουθουνίζει στο ύφασμα. ταυτόχρονα χουρχουρίζει από ευχαρίστηση. βέβαια τα ρούχα μετά είναι γεμάτα σάλια αλλά δε με πειράζει καθόλου. ξέρετε μήπως γιατί συμβαίνει αυτό;

Σχεδόν όλες οι γάτες κάνουν αυτό το μασάζ μέχρι και τα βαθιά γεράματά τους. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θηλάζουν κ τα μωράκια, προφανώς τους μένει κ όταν μεγαλώσουν κ το κάνουν για να χαλαρώσουν και να νιώσουν ασφάλεια σαν να βρισκόντουσαν και πάλι με τη μανούλα τους. Έχω διαβάσει κάπου ότι οι οικόσιτες γάτες δεν ωριμάζουν ποτέ, μένουν σε μία φάσης μόνιμης εφηβείας, μιας κ έχουν εμάς για να τις φροντίζουμε, και μας θεωρούν κάτι σαν μαμάδες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back