Αποτρόπαια δολοφονία στο Σχιστό

• Thread starter Thread starter 4feet
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

4feet

Νεοφερμένο μέλος

Η 4feet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Αμπελόκηποι (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα.
Στο Νεκροταφείο του Σχιστού υπήρχαν τουλάχιστον 15 σκυλιά στειρωμένα απο το ΔΙΚΕΠΑΖ.Λένε πως εκεί καταλήγουν όσα δεν πωλούνται στο παζάρι που γίνεται στην περιοχή.
Εθελοντές και οι υπάλληλοι του νεκροταφείου τα φρόντιζαν ,τα τάιζαν.
Σήμερα το πρωί οι υπάλληλοι του νεκροταφείου κλαίγοντας ειδοποίησαν ότι βρήκαν όλα τα σκυλιά νεκρά.Έχει και χειρότερο.Τόν τρόπο:Άλλα απο φώλα,άλλα με κομμένη καρωτίδα και άλλα με πληγές απο δαγκώματα.
Το τηλέφωνο του νεκροταφείου σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ρωτήσει είναι το εξής: 210 4010320.
Προσωπικά μου είναι δύσκολο να ξέρω πως αυτοί που έκαναν κάτι τέτοιο θα μείνουν ατιμώρητοι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν κανεις δεν παρει την ευθυνη να κανει μυνηση θα μεινουν δεν λειτουργει μαγικα η δικαιοσυνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά ο θείος μου πάει ΚΑΘΕ μέρα εκεί και φροντίζει πόσα αδέσποτα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σκηνικά μου έχει περιγράψει. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες :mad: Αυτού του σκηνικού που περιγράφεις έχουν προηγηθεί άλλα πόσα και σας πληροφορώ ότι έχουν γίνει όλα με βάναυσο τρόπο.

Κατι ακουσα οτι χρησιμοποιηθηκαν τα σκυλια αυτα για εκπαιδευση σκυλων που χρησιμοποιουνται σε κυνομαχιες...

σε τι κόσμο ζούμε τελικά? εγώ ανακάλυψα οτι τα γατάκια που βρήκα στα σκουπίδια τα είχε πετάξει η διπλανή μου που υποτίθεται οτι ταϊζει αδέσποτα. κι εγώ ήταν η πρώτη που της είπα τον πόνο μου όταν τα βρήκα. έλεος πια

σε τι κόσμο ζούμε τελικά? εγώ ανακάλυψα οτι τα γατάκια που βρήκα στα σκουπίδια τα είχε πετάξει η διπλανή μου που υποτίθεται οτι ταϊζει αδέσποτα. κι εγώ ήταν η πρώτη που της είπα τον πόνο μου όταν τα βρήκα. έλεος πια

Ο σκατοψυχη της διπλανης πορτας,χμμμ...εχω πολλες τετοιες στη γειτονια μου,απο που ν'αρχισω;

πολλυ θλυβερο θεμα, αλλα ρε παιδια μου κανει εντυποση, η ισος να μην καταλαβα καλα. καποια σκυλια πεθαναν απο φωλα καποια αλλα απο κομενη καρωτηδα δηλαδη τα σφαξαν ανθρωποι η απο μεταξη τους καρνιβαλησμος, γιατι βλεπω πως πεθαναν καποια και απο δαγκοματιες στο σωμα.δεν θελω να πειστεψω οτι μπωρη να φαγωνοντουσαν μεταξι τους λογο πεινας,γιατι λογικα οι υπαληλοι του κοιμητηριου πρεπει να τα ταιζαν οπως επεισης και ο απλος κοσμος.αν ξερει κανης ας με ενημερωση

Κατι ακουσα οτι χρησιμοποιηθηκαν τα σκυλια αυτα για εκπαιδευση σκυλων που χρησιμοποιουνται σε κυνομαχιες...
Κι εγώ αυτή την πληροφορία έχω.

πολλυ θλυβερο θεμα, αλλα ρε παιδια μου κανει εντυποση, η ισος να μην καταλαβα καλα. καποια σκυλια πεθαναν απο φωλα καποια αλλα απο κομενη καρωτηδα δηλαδη τα σφαξαν ανθρωποι η απο μεταξη τους καρνιβαλησμος, γιατι βλεπω πως πεθαναν καποια και απο δαγκοματιες στο σωμα.δεν θελω να πειστεψω οτι μπωρη να φαγωνοντουσαν μεταξι τους λογο πεινας,γιατι λογικα οι υπαληλοι του κοιμητηριου πρεπει να τα ταιζαν οπως επεισης και ο απλος κοσμος.αν ξερει κανης ας με ενημερωση

Κανιβαλισμό εννοείς. Άκουσα πως τα χρησιμοποίησαν για να κάνουν πρακτική με pitbul που προορίζονταν για κυνομαχίες.Οι κομμένες καρωτίδες προέρχονται απο """""""άνθρωπο""""""""

δηλαδη ανθρωποι εσφαξαν τα σκυλια???. επεισης για να τα χρεισημοποιησουν για πρακτικη στα πιτ μπουλ συμενει οτι τα ατυχα σκυλια ηταν ειμερα και οτι ακολουθησαν αυτους τους παλιανθρωπους μεχρι το σπιτι τους γιατι προφανος τους εμπηστευτηκαν.ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΜΗΠΟΣ???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back