aporw
Διακεκριμένο μέλος
Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
23-06-10
14:44
Άγγελε δεν θυμάμαι πόσο χρονών είσαι, φαντάζομαι θα είσαι συνομήλικος της κόρης μου αλλά είναι συγκινητικό που ασχολείσαι τόσο.
Εδώ άλλοι, ενήλικες όπως είπε και η Δώρα, παρά το γεγονός ότι κάνουν τους ξερόλες, δεν στειρώνουν ούτε κουνούπι.
Πόσο μάλλον ζώο
Έχω να σου προτείνω το εξής ; στείλε ένα pm στην gelly01, κάνει ένα φοβερό έργο με στειρώσεις και μάθε πότε σκοπεύει να έρθει στον Βόλο. Από και και πέρα εύχομαι οι ημερ/νίες να βολεύουν και να γίνει κάτι.
Και πάλι μπράβο σου Άγγελε![]()
Δεν θα μπορουσες να το πεις καλυτερα!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα.
23-06-10
22:24
σας ευχαριστω...δεν κανω πολλα...σχεδον τιποτα...2 γατακια δεν ειναι τιποτα...μακαρι να μπορουσα να τα κρατισω στο σπιτι...αλλα και οι αλλοι διαφορουν με 2 μικρα ζωιρα γατακια και οικονομικα δεν μπορω...αυριο θα πανε στο κτημα τα μωρα ελπιζω να μηνουν εκει...αν και οταν ειχε ξαναγινει πριν χρονια εμηναν εκει δυο γατακια που πηγαμε...
η στειρωση τους ελπιζω οτι θα μπορεσει να γιενι χωρις να χρειαστω βοηθια...!η gelly οργανωνει φθηνες μαζικες στειρωσεις?αν ερθει στο βολο οχι για τα δικα μου...αλλα και για αλλα αδεσποτακια θα ηταν καλο...
θα μαθενετε νεα απο τα μωρα!
η στειρωση τους ελπιζω οτι θα μπορεσει να γιενι χωρις να χρειαστω βοηθια...!η gelly οργανωνει φθηνες μαζικες στειρωσεις?αν ερθει στο βολο οχι για τα δικα μου...αλλα και για αλλα αδεσποτακια θα ηταν καλο...
θα μαθενετε νεα απο τα μωρα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elsavet
Νεοφερμένο μέλος
Η elsavet αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα.
18-07-10
20:55
αν πεσεις σε καλο κτηνιατρο θα σου παρει 20-30 ευρο για στειρωση...αλλιως οταν δεις οτι η γατα εχει οιστρο βρες εναν τροπο να την κρατησεις σπιτι...δυσκολο ομως και με επιπτωσεις...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.217 μηνύματα.
18-07-10
21:37
αν πεσεις σε καλο κτηνιατρο θα σου παρει 20-30 ευρο για στειρωση...αλλιως οταν δεις οτι η γατα εχει οιστρο βρες εναν τροπο να την κρατησεις σπιτι...δυσκολο ομως και με επιπτωσεις...
απιθανο μου φαινεται αυτο...εκτος αν ειναι κανενας γιατρος που συνεργαζεται με φιλοζωικες..και κανει ειδικες τιμες για αδεσποτα...μια φυσιολογικη τιμη για στειρωση ειναι 60 τουλαχιστον ευρω για αρσενικα..και 80 το λιγοτερο για θηλυκια.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum