Απο που ψωνίζετε για τα γατάκια σας στη Θεσσαλονίκη;

zouzounela

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
Το επόμενο σκ θα ανέβω Θεσσαλονίκη και έχω σκοπό να ψωνίσω και για τον γατούλη μου.
Αν είναι κάποιος απο εκεί και έχει κανει κάποια έρευνα αγοράς θα το εκτιμούσα πολύ να μου προτείνει καποιο μαγαζι.
Θελω να αγοράσω άμμο (λέω να παρω 2-3-4 διαφορετικές για να δοκιμάσω), ίσως και μια καινούργια αμμολεκάνη και ό,τι άλλο προκύψει!!

Δεκτές και παραγγελίες απο Βόλο :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Απο που ψωνίζετε για τα γατάκια σας στη Θεσσαλονίκη?

Κυριως ψωνιζω απο petland και pets. To pets ειναι στην αγιας θεοδωρας στο κεντρο (και υπαρχει κι ενα δευτερο δεν ειμαι σιγουρη ακριβως που), οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες και στα 2, και φανταζομαι οτι υπαρχουν φτηνοτερα και πιθανα καλυτερα petshop, εγω αναγκαστικα τα βαρια τα παιρνω απο petland που ειναι το μονο στη γειτονια μου και καποια extra απο pets (εχει και τη φημη του φιλοζωικου petshop) στο κεντρο, που μπορω να μεταφερω με τα χερια. Yπαρχει ενα μεγαλο pet city στην Αλεξανδρου Σβωλου, δεν εχω παει ψωνισει ποτε, εχει πολλα γατακια και σκυλακια στη βιτρινα προς πωληση σε αρκετα κακη κατασταση:/:. Επισης υπαρχει ενα παρα πολυ μεγαλο pet shop με τη μεγαλυτερη ποικιλια πραγματων που εχω δει σε τροφιμα, παιχνιδια κτλ, ειναι στο δρομο που ειναι και το ikea μετα απο το ikea λιγο απο την απεναντι πλευρα, προς αεροδρομιο (δεν ειμαι πολυ κατατοπιστικη δυστυχως), δεν εχω συγκρινει τιμες, διοτι εχω παει μονο μια φορα λογω αποστασης, αλλα νομιζω οτι θα ειναι καλυτερες. Αν ανακαλυψεις κατι καο πες μας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το βρηκα
Quiko Mega Pet
Λεωφ. Γεωργικής Σχολής 142, Τηλ. 2310 489070-1

Να επιστησω μονο την προσοχη σας..στο εξης..καλο θα ειναι να μην αγοραζουμε ουτε μπαλακι,απο pet shop,που εμπορευεται ζωακια...δεν ειναι δυνατον να τους υποστηριζουμε σε αυτο το απανθρωπο εμποριο...:)

Υπαρχουν μερικα πετ σοπ που δεν πουλανε καθολου ζωακια. Ειχα δει καπου που τα ειχαν αναφερει.

Το έψαξα λίγο το pets στο internet, το άλλο μαγαζί ειναι Αριστοτέλους & Β. Ηρακλείου και απο ότι ειδα το 2010 σταματησε να εμπορεύεται ζώα.
Το quiko έχει και ζωάκια όμως. Θα παω να δω και ενα που ειναι στην Ανθέων και το έχει παρει το μάτι μου, αλλα δεν έχω δει αν έχει και ζωάκια...

Να επιστησω μονο την προσοχη σας..στο εξης..καλο θα ειναι να μην αγοραζουμε ουτε μπαλακι,απο pet shop,που εμπορευεται ζωακια...δεν ειναι δυνατον να τους υποστηριζουμε σε αυτο το απανθρωπο εμποριο...:)
Εχεις δικιο, αλλα ακομα δεν εχω βρει pet shop που δεν πουλαει ζωα, το petland ειχε κατι καναρινακια και 2-3 κουνελια παντα, την τελευταια φορα ειχε και 3 περσακια, πρωτη φορα ειδα να πουλανε γατες εκει, ξενερωσα, αλλα δεν εχω αλλη επιλογη στην περιοχη μου (το μονο ελαφρυντικο αν μπορουμε να το πουμε ετσι, ειναι οτι ηταν σε πολυ καλη κατασταση, φροντισμενα, καθαρα και δεν ηταν μωρα, δεν το υποστηριζω, απλα το αναφερω γιατι βλεπουμε και αθλιες συνθηκες καποιες φορες). Το pets απο το site το βρηκα, ως μαγαζι που δεν πουλαει ζωακια πια, γιαυτο και προσπαθω να αγοραζω καποια πραγματα απο εκει, κι ομως κι εκει εχουν χαμστερ και κουνελια. Στη Ζακυνθο δεν πουλανε ζωα τα pet shop? Oυαου!

κτηνιατρειο βρε παιδια....τα ιδια πραγματα εχουν..:)
ΥΓ..στη ζακυνθο ανοιξε ενα πετ..περασα μια μερα,ειδα ενα φιδι που ειχε στην βιτρινα,δεν μπηκα καν μεσα..και δεν εχω παει καθολου..οτι θελω το ψωνιζω απο τα κτηνιατρεια..

Αχ Εφη ακομα χειροτερα... Ενας επισης κτηνιατρος μονο στην περιοχη (και αν θυμασαι απο αλλο θεμα ασ΄τα να πανε) και πουλαει 5 πραγματα ολα κι ολα. Η αλλη μου κτηνιατρος περα απο το οτι ειναι πολυ μακρια, δεν εμπορευεται τιποτα:worry:. Οποτε προσπαθω να διαλεγω τα πιο συμπαθητικα pet shop βαση νοοτροπιας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚH Λ.ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 30, ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑ ,23920 52116, ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ

• ΙΑΤΡΕΙΟ με pet shop: 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 69 , 2310735221 ,ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

• ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ,ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 13 , 2310553814 & 2310553798
Πετ σοπ που πουλανε ζωα στην θεσσαλονικη:)

κτηνιατρειο βρε παιδια....τα ιδια πραγματα εχουν..:)
ΥΓ..στη ζακυνθο ανοιξε ενα πετ..περασα μια μερα,ειδα ενα φιδι που ειχε στην βιτρινα,δεν μπηκα καν μεσα..και δεν εχω παει καθολου..οτι θελω το ψωνιζω απο τα κτηνιατρεια..

Μπορει τελικά να έχεις και δίκιο μιας και το πιο πιθανό ειναι να αγοράσω μάρκες που έχω ακούσει εδω.
Απλα ήθελα να δω πολλά, να έχει ποικιλία, να χαζέψω όση ώρα θέλω...ο κτηνίατρος θα σου πει παρε αυτη και that's it.

Πετ σοπ που δεν πουλάνε ζώα στην Θεσσαλονίκη (όσα τουλάχιστον ξέρω εγώ...) είναι όπως είπατε το pets στην αγ.Θεοδώρας και Αριστοτέλους επί της Ερμού (αν και όπως ειπώθηκε όντως έχουν κουνέλια και χάμστερ στην βιτρίνα), το V.I.Pet στην Βενιζελου λίγο πιο πάνω από την Εγνατία και υπάρχει ένα μεγάλο πετ σοπ στην γιαννιτσών στο δρόμο για τις κλινικές της κτηνιατρικής (είναι η επόμενη εξόρμηση που θα κάνω προς αναζήτηση γατόδεντρου σε μη ανατριχιαστική τιμή). Πετ σοπ που πουλάνε ζώα είναι το petland στην βασ.Όλγας (περιοχή Φάληρο) όπου θεωρώ ότι έχει και την πιο ανατριxιαστική βιτρίνα, σε αντίθεση με το smart pets στην Σβώλου, που ενώ πουλάει ζώα ο κύριος είναι εξυπηρετικότατος και φαίνεται να ξέρει πολλά, δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουν να πουλάνε ζώα. Αυτό στην Ανθέων που ειπώθηκε πριν λέγεται επίσης smart pets. Και μια που πιάσατε την Θεσσαλονίκη ξέρει κανείς πετ σοπ στο κέντρο που να πουλάει τροφή acana ή orijen?

nicoll κέντρο μένεις? Σε ποιον κτηνίατρο πήγαινες στο κέντρο?

Μπορει τελικά να έχεις και δίκιο μιας και το πιο πιθανό ειναι να αγοράσω μάρκες που έχω ακούσει εδω.
Απλα ήθελα να δω πολλά, να έχει ποικιλία, να χαζέψω όση ώρα θέλω...ο κτηνίατρος θα σου πει παρε αυτη και that's it.
Σε καταννοω..ειναι πολυ δελεαστικα,απο την αποψη της ποικιλιας που παρεχουν..αλλα νομ ιζω οτι προεχει να λαβουν το μηνυμα,οτι δεν ψωνιζουμε ουτε καρφιτσα..αν δεν σταματησουν αυτο το εμποριο.Αν το εφαρμοζαμε ΟΛΟΙ αυτο..σιγουρα θα το ειχαν λαβει.:)

nicoll κέντρο μένεις? Σε ποιον κτηνίατρο πήγαινες στο κέντρο?
το petland στο ρετζικι απο οπου ψωνιζω (και μενω εδω και λιγο καιρο) ευτυχως δεν εχει την εικονα που περιγραφεις για το αντιστοιχο μαγαζι της βασιλισης ολγας, το smart pets ηταν αυτο που ανεφερα πριν και οχι pet ciτy στη σβωλου, και τελευταια πετυχα τη βιτρινα του με ζωα πολυ κακη κατασταση, ολα σκυλακια και γατακια καθαροαιμα και καλα και μιλαμε για μωρα τελειως, anyway μαλλον ειναι σε τι φαση τα πετυχαινουμε τελικα:/:
Κτηνιατρο στο κεντρο δεν εχω, εχω παει πεταχτα μια φορα σε εναν για κατι επειγον, τον ειχα βρει απο τη λιστα του site, ειχε καλες κριτικες και ηταν οντως ευγενικος.

Επισης Evi δες εδω:
https://www.kompa.gr/simeia_pol.html
3 σημεια πωλησης στη θεααλονικη

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Σ' ευχαριστώ πολύ! :D

Τελικα που ψωνισες?

Δεν ξεκίνησε ακόμα το shopping. Το προηγούμενο ΠΣΚΔ δεν πήγα με το αυτοκίνητο, πέρασα απο το pets στο κέντρο επειδή είχα κατέβει για άλλη δουλεια, αλλα δεν αγόρασα τίποτα γιατι θα ήταν δύσκολο να το κουβαλήσω. Αυριο που θα πάω με το αυτοκίνητο και θα κάτσω 10 μέρες θα κάνω και τα ψώνια που θέλω. Θα επανέλθω σύντομα με την εμπειρία μου!!!

Θα περιμενουμε νεα σου!!!

εγω λεκάνη πήρα από smarts pets στην νικοόρου φοκά και Αλεξάνδρου σβόλου, και άμμο πέρνω αυτην του Carfour που μυρίζει λεβάντα.μεγάλη μου χάρα που σε βοήθησα

Τελικα τι εγινε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back