ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ε ναι αλλα δις δεν μας λετε που αναφερεστε![]()
Are you talking to me???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ηλια μου, σε ρωτησα για τη Κινεζα...Are you talking to me???![]()

πειραζει? 
καλα δε ξαναρωταω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλια μου, σε ρωτησα για τη Κινεζα...πειραζει?
καλα δε ξαναρωταω![]()
Μα τη ξέρεις την Κινέζα, σου έχω δείξει φωτογραφία της και σου έστειλα ένα e-mail με την απάντησή της.
Πως δεν την ξέρεις; Αμ Πως; Καλέ παιδίμ σου πήρε το μυαλό;;;

Θυμήσου ποια κινέζα είναι σπίτι μας.

elvenstar
Επιφανές μέλος

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Κινέζα είναι άνθρωπος ή ζηλέψατε από την Νεκταρία κ θα φέρεται καμιά Δράκαινα από την Κίνα![]()
Η κινέζα, η μαλλιαρή μας.
Κοίτα εμείς έχουμε γενικό κόλλημα με τις ασιατικές φυλές, Περσία, Κίνα. Τελευταία μας βγήκε το πάνω απο την Ρωσία.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Έχετε κ δυτικούς όμως στο πανέλ κάτι ΒρετανούςΗ κινέζα, η μαλλιαρή μας.
Κοίτα εμείς έχουμε γενικό κόλλημα με τις ασιατικές φυλές, Περσία, Κίνα. Τελευταία μας βγήκε το πάνω απο την Ρωσία.![]()
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχετε κ δυτικούς όμως στο πανέλ κάτι Βρετανούς
Α αυτούς τους έχουμε κρυφούς star.

Αλλά βλέπεις οι παπαράτσι μας ανακάλυψαν.

Θα πρέπει να καλέσω τον αστυνόμο Σαϊνη για να βρεί τρόπο προστασίας.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γρρρρρρρ

εχουμε κι εμεις τετοιους

staman2
Περιβόητο μέλος

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας εφερα ενα τιγρη Βιρμανο!!!
Γρρρρρρρ
εχουμε κι εμεις τετοιους
![]()
Μεγαλειοτάτη Βιρμανή,
Καλησπέρα σας. Είναι γνωστό τοις πάσι οτι το βασίλει'ο σας διαθέτει τέτοιου είδους τίγρης, οι οποίοι είναι όμορφοι

αλλά επιθετικοί.Θέλω να αναφερθώ στην καλοσύνη σας και να σας ρωτήσω έχετε στο βασίλειο σας λευκούς ή έστω black silver τίγρεις;

Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε, σας επισυνάπτω μερικές πόζες της Izzi, της Neska, της Golda και του Gordi.
Πριν όμως τις δείτε για καλό και για κακό πάρτε ένα Prozak, ίσως σας χρειαστεί μεγαλειοτάτη Βιρμανή.
Με όλο το σεβασμό, που διαθέτω για το πρόσωπο σας και χωρίς καμμία υστεροβουλία ή ζήλο σας αποχαιρετώ δια να απολαύσετε θέαμα.

Μεγαλειοτάτη, ελπίζω να είστε ακόμα όρθια και όχι ζαλισμένη

Πολλά Φιλιά, Ηλίας
elvenstar
Επιφανές μέλος

Τι ωραία γάτα ειναι αυτή Ηλία αγοράκι ειναι η κορίτσι 
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σου πώ την αλήθεια δεν το έχω ψάξει, για τί δεν το έχω (ακόμαΟυάου αυτό θα πει ΣιλβερΤι ωραία γάτα ειναι αυτή Ηλία αγοράκι ειναι η κορίτσι
![]()
μην το πείς στην Αναστασία) σπίτι μου.Αν κρίνω όμως από το όνομα, μάλλον κορίτσι.
Σε αφήνω να τις θαυμάσεις.

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Πανέμορφος ο τίγρης σου Γιουλάκο!!! Μου αρέσει περισσότερο απο τους σιβηρικούς θα έλεγα.![]()
Καλά εσένα θα σου πώ σπίτι.

για αυτό που είπες.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ουάου αυτό θα πει ΣιλβερΤι ωραία γάτα ειναι αυτή Ηλία αγοράκι ειναι η κορίτσι
![]()
Έλενα, η Γιούλη έπεσε αναίσθητη μάλλον μετά τις φωτογραφίες μου, αλλά θράσος και η Αναστασία
Αυτό παραπάει, δεν συμφωνείς;
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ειναι πανεμορφες παντως,σαν ξωτικα του χιονιου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
ασκείς τρομοκρατία νομίζω![]()
Κοίτα, για να κρατάμε τα λουριά, γιατί διαφορετικά....

Τώρα το θέμα είναι ποιά γάτα θα πρέπει να σκίσω?

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλια,το τελευταιο ειναι ασημι,ή μπλε;Ειναι πανεμορφες παντως,σαν ξωτικα του χιονιου.
Ασημί.Black silver mackerel
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγαπητοί Serfers,
Σας παραθέτω φωτογραφίες, άρτι αφιχθείσες εκ Φιλανδίας, όπου παρουσιάζεται ο παππούς Cedi.
Θαυμάστε ομορφιά

Με εκτίμηση
Καλή σας μέρα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool